Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 50 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 993

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #301 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Mai crede cineva ca zona de aici e rezervata pentru un viitor DLC?
    Attached Images Attached Images 2011-11-19_00002.jpg 2011-11-19_00003.jpg 2011-11-19_00004.jpg

2. #302 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Un scurt montaj, home made , enjoy

3. #303 SP
    Senior Member Anderul's Avatar

4. #304 SP
    Member dtancu's Avatar
    Hmm...dupa un weekend de jucat (pe Xbox360), impressile mele sunt impartite..
    intr-adevar setting-ul e superb fata de Oblivion, munti, rauri, cascade, ploaie si zapada, frig, dragoni
    Pe de alta parte jocul sufera de boala streamlining-ului din ultima vreme aplicat la toate jocurile si in special la RPG-uri.
    Exista tendinta asta de a face totul acesibil redusilor mintali, probabil si fiindca s-a constatat ca sunt majoritatea omenirii
    Ca urmare, fata de vechile Elder Scrolls-uri lipsesc toate bucatile de interfata care detaliau istoricul quest-urilor, conversatiile, etc.
    De cate ori vreau sa-mi aduc aminte despre ce era vorba in quest-urile de la Miscellaneous....pauza.
    De asemenea, vechea interfata din Oblivion mi se pare mult mai RPG-style. Actuala interfata tip Facebook devine enervanta dupa ce incerci de cateva ori sa derulezi prin ea in cautarea unui item.

In alta ordine de idei, fie am inceput eu sa am asteptari prea mari de la grafica xbox360 fie intr-adevar incepe sa isi arate varsta. Da, peisajele sunt impresionante, spatiile deschise sunt uriase dar parca grafica nu mai are impactul pe care l-a avut Morrowind cand a aparut prima data pe xbox, nici sentimentul de uimire pe car il aveai in Oblivion cand ieseai pentru prima data din inchisoarea ta in natura... Pare intr-un fel simplista, animatiile tot putin tepene, antialiasing-ul cam lipsa, shimmering textures, etc. Pachetul complet e imresionant, dar e suma partilor sale, Fiecare parte luata separat dovedeste multe imperfectiuni.

5. #305 SP
    Eu sunt multumit de grafica
    Cat despre interfata, m-am adaptat, dar sigur n-o sa mai dureze mult pana apar moduri pentru asta.
    Attached Images Attached Images 2011-11-13_00004.jpg 2011-11-14_00002.jpg 2011-11-16_00002.jpg 2011-11-16_00003.jpg 2011-11-18_00001.jpg 2011-11-18_00002.jpg

6. #306 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Hmm...dupa un weekend de jucat (pe Xbox360), impressile mele sunt impartite..
    intr-adevar setting-ul e superb fata de Oblivion, munti, rauri, cascade, ploaie si zapada, frig, dragoni
    Pe de alta parte jocul sufera de boala streamlining-ului din ultima vreme aplicat la toate jocurile si in special la RPG-uri.
    Exista tendinta asta de a face totul acesibil redusilor mintali, probabil si fiindca s-a constatat ca sunt majoritatea omenirii
    Ca urmare, fata de vechile Elder Scrolls-uri lipsesc toate bucatile de interfata care detaliau istoricul quest-urilor, conversatiile, etc.
    De cate ori vreau sa-mi aduc aminte despre ce era vorba in quest-urile de la Miscellaneous....pauza.
    De asemenea, vechea interfata din Oblivion mi se pare mult mai RPG-style. Actuala interfata tip Facebook devine enervanta dupa ce incerci de cateva ori sa derulezi prin ea in cautarea unui item.

In alta ordine de idei, fie am inceput eu sa am asteptari prea mari de la grafica xbox360 fie intr-adevar incepe sa isi arate varsta. Da, peisajele sunt impresionante, spatiile deschise sunt uriase dar parca grafica nu mai are impactul pe care l-a avut Morrowind cand a aparut prima data pe xbox, nici sentimentul de uimire pe car il aveai in Oblivion cand ieseai pentru prima data din inchisoarea ta in natura... Pare intr-un fel simplista, animatiile tot putin tepene, antialiasing-ul cam lipsa, shimmering textures, etc. Pachetul complet e imresionant, dar e suma partilor sale, Fiecare parte luata separat dovedeste multe imperfectiuni.
    jocul e superb,restul...
    Attached Images Attached Images b3vjmf2.jpg

7. #307 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu tind sa ii dau dreptate lui dtancu. Ieri m-am apucat pe la 9 sa ma joc si cu chiu cu vai am jucat 3-4 ore cu speranta ca jocul va deveni tot mai bun. Desi am un laptop destul de bun jocul imi sacada pana si pe medium quality asa ca am redus la low ca sa stiu ca merge bine chiar daca nu arata cine stie ce (oricum nu ma dau prea mult in vant dupa grafica din jocuri). Faza cu quest log-urile si restul e total adevarata: eu deja am o lista de vreo 20 de quest-uri la care imi zice un fel de mini titlu, fara nici o descriere, singura indicatie fiind locul unde trebuie sa merg pe harta. Controlul a ramas unul specific seriei TES: hack&slash, singura "imbunatatire" fiind aceea ca au bagat niste finisher-uri mai speciale. Lumea e imensa cum ne-am obisnuit cu fiecare joc TES dar ca intotdeauna e mult prea goala...e drept ca de data asta m-am intalnit cu niste lupi si un bandit dupa 3-4 ore de gameplay (in oblivion nici dupa 20 de ore de gamplay nu am dat de nimic).

Dar totusi ce admir la joc e faza ca pune baza pe ROLE PLAY. Mai sunt quest-uri in care trebuie sa scoti niste morocovi pentru un fermier, sau sa ajuti pe fierarul din orasul x, sau sa te plimbi sa trimit chestia y. Deci nu sunt doar questuri combat related. Asta mi-a placut. Muzica e incredibila, desi nu ar trebui sa ne mire avand in vedere cati oameni au lucrat la creearea coloanei sonore.

Deci astea sunt parerile mele legate de Skyrim si il consider un RPG bun dar nici pe departe de GotY sau cel mai bun RPG al anului (onoarea asta ii apartine lui Dark Souls la care desi de 2-3 ore ma tot chinui sa trec de partea de dupa primul boss, tot imi place mult mai mult). Oricum de jucat tot o sa joc skyrim ca ma bazez ca jocul o sa devina tot mai interesant odata cu aparitia dragonilor (o gandire de genu aveam si la oblivion dar dupa 20-25 de ore de jucat partea interesanta tot nu a venit ...sa speram ca nu se repeta incidentul si aici )

8. #308 SP
    Erm, la mine nu e goala lumea deloc. Eu ma tot plimb si de fiecare data ma mai intalnesc cu cate cineva, mai dau de niste ruine, giganti, sau monstri noi. Faza cu sacadatul e strict din vina laptopului, ca jocul merge bine si pe configuratii destul de slabe, din cate am auzit. Nu stiu cum arata pe low, dar cu totul la maxim arata foarte bine, si atmosfera este excelenta.
    Cat despre questuri, acolo da, e facut cat mai simplu ca sa prinda la cat mai multi oameni. Prefer sistemul din Morrowind, si dupa ce termin Skyrim o sa ma apuc de Morrowind din nou.

9. #309 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Singurele lucruri care au fost mai problematice pentru mine a fost controlul mount-ului, destul de haotic si daca tot sau inspirat mult din mod-uri puteau macar sa invete si din cel ce iti permite sa-ti chemi calul, sau care pune un marker la pozitia curenta a mount-ului pe harta. Quick menu sau ce o fi aia (inlocuitorul pentru skill/item bar) este love and hate, pe o parte imi place ca imi da posibilitatea sa fac o mica pauza si sa ma gandesc ce sa fac, pe de alta este enervant ca nu poti stabili tu ordinea optiunilor in ea... si ca trebuie sa cauti umpic in lista aia sa gasesti ce vrei... nu era rau si un skill bar pentru on the fly change. Ultima inconvenienta find weight limit... dar asta pare a fi o problema generala cu TES...

Totusi iubesc jocul acesta, nu ma plictisesc deloc, demult nu ma mai entuziasmat asa un joc. Azi am petrecut majoritatea timpului pentru a crea un set ebony si un daedric claymore (am ramas falit dar se rezolva aia cu timpul bine ca am itemele XD) pentru caracterul meu (Nightmare). Acuma ca am terminat cu itemele (am mai facut un quest si pentru un inel ce imi da un extra werewolf transformation) pot continua quest-urile sa-mi fac rost de ultimul skill pentru werewolf form XD, dupa care more fun questing adventuring in timp ce imi fac costumize la skill-urile caracterului sa iasa exact cum doresc (Sort of Dark Knight, opus Paladin cu alte cuvinte) si poate si un mic romance XD.
    Attached Images Attached Images screenshot27.jpg screenshot23.jpg screenshot25.jpg screenshot26.jpg screenshot32.jpg screenshot15.jpg screenshot18.jpg

10. #310 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    eu tind sa ii dau dreptate lui dtancu. Ieri m-am apucat pe la 9 sa ma joc si cu chiu cu vai am jucat 3-4 ore cu speranta ca jocul va deveni tot mai bun. Desi am un laptop destul de bun jocul imi sacada pana si pe medium quality asa ca am redus la low ca sa stiu ca merge bine chiar daca nu arata cine stie ce (oricum nu ma dau prea mult in vant dupa grafica din jocuri). Faza cu quest log-urile si restul e total adevarata: eu deja am o lista de vreo 20 de quest-uri la care imi zice un fel de mini titlu, fara nici o descriere, singura indicatie fiind locul unde trebuie sa merg pe harta. Controlul a ramas unul specific seriei TES: hack&slash, singura "imbunatatire" fiind aceea ca au bagat niste finisher-uri mai speciale. Lumea e imensa cum ne-am obisnuit cu fiecare joc TES dar ca intotdeauna e mult prea goala...e drept ca de data asta m-am intalnit cu niste lupi si un bandit dupa 3-4 ore de gameplay (in oblivion nici dupa 20 de ore de gamplay nu am dat de nimic).

Dar totusi ce admir la joc e faza ca pune baza pe ROLE PLAY. Mai sunt quest-uri in care trebuie sa scoti niste morocovi pentru un fermier, sau sa ajuti pe fierarul din orasul x, sau sa te plimbi sa trimit chestia y. Deci nu sunt doar questuri combat related. Asta mi-a placut. Muzica e incredibila, desi nu ar trebui sa ne mire avand in vedere cati oameni au lucrat la creearea coloanei sonore.

Deci astea sunt parerile mele legate de Skyrim si il consider un RPG bun dar nici pe departe de GotY sau cel mai bun RPG al anului (onoarea asta ii apartine lui Dark Souls la care desi de 2-3 ore ma tot chinui sa trec de partea de dupa primul boss, tot imi place mult mai mult). Oricum de jucat tot o sa joc skyrim ca ma bazez ca jocul o sa devina tot mai interesant odata cu aparitia dragonilor (o gandire de genu aveam si la oblivion dar dupa 20-25 de ore de jucat partea interesanta tot nu a venit ...sa speram ca nu se repeta incidentul si aici )
    e vb de gusturi,pareri,parca vreo 3,5mil s au vandut in primele 48 de ore,eu zic ca are cele mai mari sanse pt goty

11. #311 SP
    Member dtancu's Avatar
    Mi-am mai adus aminte una: nu mai apar efectele potiunilor asupra avatarului. Tocmai am baut un regeneration potion..dumnezeu stie cat dureaza efectul, cand e pe sfarsite, cand nu mai e...

12. #312 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    DanTe23, vanzari masive in primele 48 de ore (tocmai atunci cand nu a avut timp lumea sa spuna cat de tare e) nu inseamna GoTY. E intr-adevar un candindat cu sanse mari, dar ramane de vazut. Daca ne luam dupa vanzari, Call of Duty ar fi GoTY in fiecare an....

13. #313 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Jocul e bun...... exceptand multitudinea de glitch-uri.

First Skyrim update expected week of Nov. 28 - Neoseeker News Article

The first patch for Elder Scrolls V: Skyrim is coming probably later than you'd like, but hey, it's coming.

Bethesda's VP of PR and Marketing Pete Hines says console updates have been submitted for certification, with a PC update on the way as well. Estimated time of arrival: the week of November 28.
    Attached Images Attached Images tesv-2011-11-20-00-49-49-27.jpg

14. #314 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Exista vre-o roba mai bune decat Arch-mage pe care o primesti dupa quest lineul din colegiul magilor ?

15. #315 SP
    Member angellicus's Avatar
    Depinde pe ce magie te-ai axat. Vezi ca sunt Expert Robes Of Destruction/Alteration/Conjuration etc. Eu folosesc Expert Robe of Destruction. Insa, lucrez si la enchanting ca sa imi customizez apoi o armura exact pe gustul meu.

16. #316 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    Depinde pe ce magie te-ai axat. Vezi ca sunt Expert Robes Of Destruction/Alteration/Conjuration etc. Eu folosesc Expert Robe of Destruction. Insa, lucrez si la enchanting ca sa imi customizez apoi o armura exact pe gustul meu.
    Pe Destruction m-am axat si eu,cumva Robe of Destruction gasesc la Faralda ?

17. #317 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am si eu o intrebare, nu prea am stat eu sa caut dar... preturile la case difera in functie de oras?

18. #318 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    DanTe23, vanzari masive in primele 48 de ore (tocmai atunci cand nu a avut timp lumea sa spuna cat de tare e) nu inseamna GoTY. E intr-adevar un candindat cu sanse mari, dar ramane de vazut. Daca ne luam dupa vanzari, Call of Duty ar fi GoTY in fiecare an....
    am zis eu ca inseamna goty?citeste mai atent eu zic ca are cele mai mari sanse,parca asa m am exprimat

19. #319 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Am si eu o intrebare, nu prea am stat eu sa caut dar... preturile la case difera in functie de oras?
    Da

20. #320 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Nu stiu cum este in Skyrim dar in Oblivion erau diferente de pret semnificative.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 50 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast