Vad ca si pe amazon sunt preturi mari la editia collectors de pc. Aiurea Amazon.com: Used and New: Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition
https://wwws.whitehouse.gov/petitions#!/petition/immediately-ban-deadly-videogame-known-skyrim-safety-americas-youths/YmY1bLQ5
"produced by Blizzard"
---------- Post added 26-11-2011 at 05:06 PM ----------
Is Skyrim Teaching Your Children How to Perform “Rim Jobs” and Other Homo Erotic Sex Maneuvers?
Inca una!
SKYRIM LINGO: DOVAHKIIN – Is the supposed citizens of Skyrim, but is a code word that means:
D – Dirty
O – Orifice
V – Violation
A – Always
H – Hurts
K – Keep
I – Injecting
I – It
N – Naiant
)
Poti folosi shout-ul Clear Sky ca sa faci senin si sa se vada aurora boreala. Asta, daca il ai![]()
Mie mi se pare ca se potriveste si cu asta:
Desi fake este foarte distractiv, a depus totusi ceva efort sa falsifice si petitia.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Finalmente am terminat quest-ul principal, mi-a placut la nebunie, mai ales sfarsitul, singurul lucru ce ma enervat a fost the Blades, sunt niste idioti:
Meanwhile m-am jucat putin cu crafting-ul dar in cele din urma m-am intors la ebony mai ales ca printr-un quest am obtinut una care arata si mai bine ca ebony-ul craftat si are si bonus-uri foarte bune mai ales cel de sneak, este excelenta mai ales ca vreau sa ma apuc de quest-urile DB, dupa ce fac rost de niste enchant-uri de smithing probabil o sa imbunatatesc, battleaxe-ul daedric bow-ul plus o sa fac inca o sabie XD:
Incepe sa devina frustrant jocul pe PS3 ,dupa 3 zile de jucat mi se misca execrabil ,lag ,lag ,lag ,lag![]()
Prima imagine: like a boss XD, cat despre a doua finalmente un cal pe masura caracterului meu.
Da, din cate am vazut pe forumurile de la Bethesda, este live incepand de azi.
Din ce a postat lumea se pare ca nu mai este problema cu lag-ul.
Deja nu stiu ce questuri sa mai fac, singurele care mai urmaresc un storyline micut ar fi cele de la The College. Pe cele de la Thieves Guild le-am terminat, la fel si pe cele de la Dark Brotherhood... Mai aveti idee de unde mai pot face niste questuri interesante?
Ce mai stiu interesant este sa te alaturi fie cu Imperial Legion in Solitude sau cu Stormcloak in Windhelm, si a da mai sunt si companions, am mai dat si peste un grup numit vigilantes.
Am terminat cu Stormcloak, la fel si cu Companions, iar alea cu Mages Guild le fac acum. De vigilantes n-am auzit nimic, unde dau de ei?
By OEE in forum Console Club
By White117 in forum Licitatii
By MonkY in forum Videos
By sam in forum English
By Chris in forum Console News
Bookmarks