Sincer sa fiu nu am incercat combinatia de spellsword. Am mers pe Destruction, Alteration, cateva puncte in Resto pt mana regen si last chance + cateva puncte ratacite prin Conjuration. In rest ca mag nu am nici o problema, "crapa" absolut orice in cateva secunde. Mai ales ca daca iti faci enchanturile bine Destruction spells sunt aproape gratis sau ai un asemenea regen de nici nu simti cand dai un spell care costa 300-500 magicka.

:
E nasol sa faci o asemenea descriere pentru ca risti sa dai multe spoilere. Si in plus nu imi place orasul ala pentru ca am "imprumutat" ceva dintr-un templu, am primit 5 bounty si am ales sa fug. Dupaia cand m-am reintalnit cu paznicii, mi-au mai dat 5 bounty "cadou". Eu vroiam sa ofer niste gold ca sa platesc amenda da din nu stiu ce cauza ei numa ma atacau
. Nu mai aveam nici optiunea sa merg la inchisoare. Deci nu stiu ce naiba are ... ar trebui sa am doar 10 bounty. asta nu e indeajuns sa ma atace tot orasul ca o haita de salbatici. Anyway ca sa scap de situatia asta...stresanta ca sa zic asa, am dat un load. Nu prea imi place sa fac chestii de genul asta (there goes some of the role-play) dar avand in vedere ca nu ma lasau nici sa merg la inchisoare nici sa platesc amenda (cu numai 10 bounty), am zis ca poate a fost ceva bug si ca nu trebuie sa ma stresez prea tare cu treaba asta.

Bookmarks