Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 26 of 50 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast
Results 501 to 520 of 993

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #501 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Pana la urma pe arcas a trebuit sa schimb steul nightingale, pur si simplu nu mai facea fata, asa ca am facut un Dragonscale set enchantuit frumos si cu mult increased damage pe bows.

Am refacut si magul pe care o sa il iau inceput incetisor. Acum stiu ce sa bag si cand sa bag la skill-uri si o sa fie mult mult mai bine.

2. #502 SP
    Member Witchalok's Avatar
    From Skyrim Meme to Lady's Flesh

Tatuaj cu... nu o sa ghiciti niciodata...

O sageata in genunchi

P.S.: In ritmul in care ma tot gandesc sa reincep si eu cu personaje noi, nu o sa termin niciodata jocul.

Cred ca tipei cu care sunt acum o sa-i fac o schimbare de sex cu showracemenu.
    Nush de ce dar parca nu prea intra ca immersion cum zicea si Strike105x.

Si raman momentan pe destruction/sneaking/one-handed/light armor.

O sa incep apoi cu un heavy armor/ archery / two-handed.
    De data asta nu o sa cresc blacksmithing decat cand ajung la nivel mai mare (sa apuc sa port si ce arme/armuri gasesc prin joc, nu doar sa le fac eu).

3. #503 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Foarte tare tatuajul !!!

Nu va mai place sa va jucati cu fetele, baieti ?

4. #504 SP
    Role Playing Games.
    Joci un rol. Nu trebuie neaparat sa fie o proiectie directa a ego-ului tau.

De exemplu, in Song of Ice and Fire (pentru cine a citit seria, pentru cine nu, poate a urmarit serialul) printre personajele mele favorite sunt Arya si Tyrion.
    Ceva gen cum as juca in Skyrim o fata de 10 (sau avea 12?) care are boala pe toti si vrea sa-i omoare sau un pitic *****r cu "daddy issues". (in caz ca se cenzureaza cuvantul asta, era oarecum sinonim cu promiscuu).

Dar in Skyrim, parca nu ai o interactiune cu personajele din care sa conteze ce joci tu de fapt.
    Ma uit la tipa aia (personajul meu adica) si imi e greu sa-mi imaginez un back-story.

In Dragon Age: Origin am jucat o tipa, si personajul a prins usor usor contur. Aici nu e cazul, nu ai optiuni de dialog din care sa reiasa personalitatea, nu ai alegeri care sa conteze.
    Deh, doua tipuri diferite chiar daca sunt amandoua RPG-uri.

Acalasi lucru e valabil si in Demon's / Dark Souls. Daca fac un personaj feminin parca ceva lipseste.

5. #505 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Interviu al lui Tod Howard la Spike VGA awards: LINK

6. #506 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Role Playing Games.
    Joci un rol. Nu trebuie neaparat sa fie o proiectie directa a ego-ului tau.

De exemplu, in Song of Ice and Fire (pentru cine a citit seria, pentru cine nu, poate a urmarit serialul) printre personajele mele favorite sunt Arya si Tyrion.
    Ceva gen cum as juca in Skyrim o fata de 10 (sau avea 12?) care are boala pe toti si vrea sa-i omoare sau un pitic *****r cu "daddy issues". (in caz ca se cenzureaza cuvantul asta, era oarecum sinonim cu promiscuu).

Dar in Skyrim, parca nu ai o interactiune cu personajele din care sa conteze ce joci tu de fapt.
    Ma uit la tipa aia (personajul meu adica) si imi e greu sa-mi imaginez un back-story.

In Dragon Age: Origin am jucat o tipa, si personajul a prins usor usor contur. Aici nu e cazul, nu ai optiuni de dialog din care sa reiasa personalitatea, nu ai alegeri care sa conteze.
    Deh, doua tipuri diferite chiar daca sunt amandoua RPG-uri.

Acalasi lucru e valabil si in Demon's / Dark Souls. Daca fac un personaj feminin parca ceva lipseste.
    Bine pusa problema de Witch, este un ca un fel de rol, este mai degraba vorba de definirea caracterului dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa te identifici cu el. Lucru perfect posibil in DA, imi placea mult personajul feminin ce l-am construit acolo, dar in skyrim este cu totul alta poveste asa cum a spus Witchalok.

PS: in mmo sta diferit treaba, acolo am ales in char feminin ca era prea trist sa ma holbez tot timpul la un tip .

---------- Post added 12-12-2011 at 11:33 PM ----------

Quote Originally Posted by OEE View Post
    Interviu al lui Tod Howard la Spike VGA awards: LINK
    Mi-a placut mult partea asta:

For all of its successes, the one thing Skyrim doesn't have is other players. Is there a chance we'll ever see a multiplayer title, or even an MMO, from Howard and his company? "You can never say never to anything like that," he admitted, "but it's not what our focus is. This type of game is where our hearts are, what we get excited about, and that's what we want to focus on. We don't want to lose that focus and we never want to sacrifice anything in the singleplayer game just to have it be multiplayer."
    Nu zic ca nu este bine si multiplayer dar se cam exagereaza deja. Orice joc multiplayer.... vreau sa ma bucur si de cateva experiente epice SP (sau ma rog mie imi plac mai mult acelea ).

7. #507 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

8. #508 SP
    Si asta ii tare: He’s Level 35 In Skyrim. He Makes Villagers Kill His Dragons. | Kotaku Australia

Apropo ma mir cum nu a pomenit nimeni de asta:

9. #509 SP
    Inspirat din Unarmed Badass si Dragonborn Z acesta este noul meu caracter Master Roshi (pot spune ca am redescoperit jocul cu el ):
    Attached Images Attached Images screenshot207.jpg screenshot210.jpg

10. #510 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Admite ca te-ai inspirat si de aici :

LE: holy cow !! look at this:

11. #511 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Si ca sa incepem ziua binedispusi, aveti niste poze de pe Skyrimnet:

PS: to lazy to work.
    Attached Images Attached Images yaris-excuses-excuses.jpg internet-memes-cake-boss-nailed-.jpg internet-memes-he-must-have-active-imagination.jpg internet-memes-problems.jpg internet-memes-sad-story-skyrim-guard.jpg

12. #512 SP
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Inspirat din Unarmed Badass si Dragonborn Z acesta este noul meu caracter Master Roshi (pot spune ca am redescoperit jocul cu el ):
    Sa inteleg atunci ca mergi pe heavy armor (pentru perk-ul de damage la gauntlets) si destruction?

That sounds fun. Dar pe dificultate joci?

13. #513 SP
    Light armor defapt, joc pe adept cel putin pana upgradez destruction, invat smithing, enchanting si alchemy. Perk-ul pentru gauntlets nu este cine stie ce si ia doar base damage-ul cea mai buna varianta este sa inveti hand to hand extra damage enchanting si sa faci enchanting pe gloves si ring. Plus ca vreau sa aiba un look mai de luptator si cu heavy armor cu exceptia armuri falmer nu se prea poate.

14. #514 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    10 commonly overlooked things about Skyrim | Massvio

Printre care unele pe care nu le cunosteam, cum ar fi:

Foxes lead you to secrets

15. #515 SP
    Interesanta rau faza cu vulpile.

I se mai pare ciuva ciudat faptul ca multe lucruri in jocul asta se termina subit:

16. #516 SP
    Thanks-ul este pentru exemplul cu portarul ma dat pe spate , defapt:

17. #517 SP
    Tot mi se pare ca se trece prea brusc de la o chestie la alta.

In fine, cu cat joc mai mult cu atat nu prea il iau in serios. Skyrim pare facut pentru trolling

Ce e ciudat insa e ca tin minte ca Morrowind parca avea o poveste mai interesanta, care avea sens de la cap la coada.
    Si questurile pentru diferite factiuni/ghilde nu se terminau toate cu tine ajungand lider peste noapte.

18. #518 SP
    Aici nu contest intradevar trece foarte brusc de la o una la alta si nu esti departe nici cu trolling-ul, cand te gandesti ca unul din cele mai resplatitoare quest-uri este exact cel mai dezgustator, sa nu mai pomenim ca si faction-ul care apartine de ce acel quest este cel mai politicos cu player-ul.

19. #519 SP
    Member pufy's Avatar
    Well din ce am citit ,jocul este un blast dar versiunea de PS3 merge bine ?

20. #520 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    In fine, cu cat joc mai mult cu atat nu prea il iau in serios. Skyrim pare facut pentru trolling
    Amin to that! mie povestea asa slaba mi se pare . unele quest-uri secundare sunt mult mai interesante decat povestea principala. Pe mine ce ma convinge sa ma joc mai mult e lumea imensa (dar repetitiva) de explorat si faptul ca sunt un fraier cand vine vorba de facut quest-uri secundare :"> (am facut vreo 70 de quest-uri miscellaneous dar eu inca fac , la fel si cu cele secundare).

Am 50 de ore de joc nu neaparat ca e un joc exceptional, ci mai degraba ca sunt innebunit dupa RPG-uri (la Demon's Souls de exemplu am aproape 200 de ore de joc...sau ceva de genu, deci ala mi-a placut extrem de mult) . E un joc bun dar pentru mine nu a avut acel "WoW" effect cum ma asteptam (poveste ok, personaje slab conturate, combat specific seriei TES (care nu prea imi plac) si altele).

Btw sistemul de level up nu vi se pare a fi cat de cat asemanator cu cel din Final Fantasy X cat de cat? Adica sistemul ala de perk imi aduce aminte de Sphere Grid-ul intalnit in joc. Atat ca acuma e reprezentat sub forma unei constelatii, nu a unei ditamai tablite. Nu e foarte complex cum il lauda un prieten care e mare fan...evident nu a jucat un JRPG pana acuma

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 50 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast