Am zis fara comenzi,gen merg in magazin platesc si il iau.Nobody,really?
Uhm... ai incercat in magazine?! Diverta, Flanco, Media Galaxy, etc. SAU vezi la Gameshop concept store (nu mai stiu unde este exact, undeva pe langa unirii parca).
Am cautat in Diverta,Domo,Flanco,Media Galaxy.Parca numai in domo si in media aveau skyrim dar varianta PC sau cea de PS3.Any other advice?
De media galaxy vroiam si eu sa-i scriu, dar m-am uitat apoi la ei pe site si am vazut ca nu-l au (decat PC si PS3).
Daca deja ai luat la rand toate magazinele alea si n-ai gasit. Fara comanda si fara luat de pe sectiunea bazaar, eu nu am nici o idee. In unirea parca era (e posibil sa se fi inchis intre timp) un magazin cu jocuri de console.
Eventual incearca sa postezi pe thread-ul de jocuri cu preturi bune sau parca asa se numea, sa intrebi acolo, poate l-a vazut cineva printr-un magazin.
Ne facem de r@h@t in bucuresti.GOTY 2011 nu se gaseste in magazine la luni dupa lansare.Pe bune?-.-.Pana la urma o sa merg cred ca azi pana in unirii si ma uit ce si cum.Daca nu il gasesc nici acolo,e clar.
Pai problema ar fi de la importator. Nu stiu cati sunt pe piata din RO, stiu doar de best distribution care sunt cu gameshop.ro
Iar astia vad ca nu au decat varianta de PS3 care cica vine in curand. Intr-adevar e aiurea.
Incearca la bazaar, sunt destui care aduc si vand jocuri noi, si poate il au pe stoc.
Nu vreau sa fac reclama, dar eu am mai luat de la webpredator si n-am avut niciodata probleme.
Nu se gaseste in magazine pentru ca nu prea se vand jocurile. De ce nu se vand? Pentru ca sunt preturi enorme, nejustificate din punctul meu de vedere. De acolo cumpara oameni grabiti, ce vor un cadou de craciun. Am cumparat de multe ori de acolo si am plecat cu un regret imens
Skyrim: Sneaking - YouTube
Momentele acestea te fac sa apreciezi cu adevarat serviciul steam pe PC....
---------- Post added 23-12-2011 at 04:25 PM ----------
Meanwhile in Sky.... i mean real world:
Whoot, dupa lupte seculare a murit si Alduin si cu aceasta intamplare am ajuns si eu la 100% dupa 1 luna si 10 zile
This game is Legendary! I took an arrow to the knee, still an adventurer!
Atentia la detalii e incredibila. De exemplu am dat peste o carte cu ghicitori intr-o tabara si nu m am putut abtine:
A Bosmer, was slain. The Altmer claims the Dunmer is guilty. The Dunmer says the Khajiit did it. The Orc swears he didn't kill the Bosmer. The Khajiit says the Dunmer is lying. If only one of these speaks the truth, who killed the Bosmer?
crO ehT*:rewsnA ehT
Nu am mai jucat nici un joc din seria asta,dar vreau sa stiu cam cum e jocul.Iti apar misiunile pe harta si tu trebuie sa mergi la ele,ca in RDR ?![]()
Quest-urile le primeşti de la NPC-urile aflate �n lumea jocului, le poţi găsi random prin păduri şi munţi dar majoritatea se află �n oraşe, ele nu sunt marcate pe hartă p�nă nu le găseşti/activezi. Stai liniştit că e destul de noob-friendly şi intuitiv, spre deosebire de Morrowind sau Gothic 1 şi 2, spre exemplu.
Sunt pe cale sa incep jocul si nu stiu ce rasa sa aleg. In principiu m-ar interesa o clasa cu abilitati combinate: arme + magie...De asemenea, nu ma prea intereseaza modul stealth. Ce recomandati?
By OEE in forum Console Club
By White117 in forum Licitatii
By MonkY in forum Videos
By sam in forum English
By Chris in forum Console News
Bookmarks