Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 50 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast
Results 681 to 700 of 993

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #681 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Inseamna ca poti cumpara casa in Whiterun, te duci unde este tronul Jarl-ului si vorbesti Proventus Avenicci sa cumperi casa. De cumparat caine o faci de la grajdurile din Markarth. Nu sunt depozite pentru cai, dar cai in caz de esti overweight te ajuta sa poti da fast travel sau sa calatoresti cu o viteza adecvata cat si cat , sigur o sa se faca un mod sa aiba si cai spatii de depozitare, dar asta nu prea ajuta numai pe PC.

2. #682 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Rectificare: Daca esti over-encumbered nu poti folosi fast travel.

Am inceput un nou caracter - level 21 (un fel de paladin), nu am facut decat quest chain-ul de la Companions si din story nu am facut decat questul cu primul shout. In rest am curatat pesteri si am facut side-quests.

#Pentru cei care joaca Skyrim pe PC recomand - Wars in Skyrim IV at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community

Foarte interesant modul!

3. #683 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cred ca Strike a vrut sa spuna ca poti face fast travel cand esti supraincarcat, dar pe cal.

4. #684 SP
    Da la asta ma refeream, desi am mancat un "i" corect era "caii te ajuta...", in fine, chiar daca esti overweight, calare pe cal poti da fast travel.

5. #685 SP
    Imi cer scuze atunci, am mai citit o data postul si Strike are dreptate. (Sunt destul de obosit si creierul meu e ...vraiste)

6. #686 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Tks. CU povestea am avansat destul de mult, zic eu.

Sunt abea lvl 13. Fac si sidequesturi, dar nu prea multe ca mi se par incredibil de repetitive.

Oricum, sincer, abea astept sa termin povestea principala, ca sunt mult prea dezamagit de joc si de limitarile lui...

Daca vrei o casa gratuita numai a ta cu posibilitati de depozitare, iti dau o solutie foarte simpla: in apropiere de Riverwood se afla Anise's cabin. Du-te acolo, coboara in subsolul casei si mai departe nu iti zic, vei afla singur.
    Ideea e ca totul dureaza 5 minute si te alegi cu o casa gratuita, posibilitati de depozitare precum si alchemy si enchanting tables.
    Eu o folosesc de la inceputul jocului si sunt la 100 de ore.

7. #687 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    damn...nici macar casa mea din Whiterun cu toate upgrade-urile nu are enchantment table... greedy b@stards

8. #688 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    damn...nici macar casa mea din Whiterun cu toate upgrade-urile nu are enchantment table... greedy b@stards
    Are doar Alchemy Lab.

Exista vreo casa care sa aibe si Enchantment table si Alchemy Lab si Forge? Ca sa ai totul la un loc?

9. #689 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Are doar Alchemy Lab.

Exista vreo casa care sa aibe si Enchantment table si Alchemy Lab si Forge? Ca sa ai totul la un loc?
    Da, toate casele au alchemy lab si enchantment table, cu exceptia la Breezehome. Dar nici una nu are forge.

10. #690 SP
    Asta daca nu ai mod-uri .

11. #691 SP
    Member styng's Avatar
    mama jocu asta iti manca zilele .... am 37h in el, lvl 24 si nici macar nu m-am dus inca la greybeards

12. #692 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Unde pot sa vad cat am jucat ? (varianta de X360) La stats, in meniu, nu-mi arata.

13. #693 SP
    Member styng's Avatar
    cand dai save/load iti arata durata

14. #694 SP
    Nu stiu cum e pe X360, dar poti incerca sa te uiti in 'Load', la ultima salvare pe care o ai. Acolo ar trebui sa iti arate timpul pe care l-ai jucat.

15. #695 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Tks. Am 38h si jumatete pana acum

Finally am reusit sa-mi iau caine si cal primul cal mi-a fost omorat de un dragon.

---------- Post added 03-02-2012 at 09:51 PM ----------

Mad...cainii mi se par complet inutili. In batai se baga aiurea si nu rezista la nimic. L-am omorat din greseala chiar in prima batalie...

---------- Post added 03-02-2012 at 10:17 PM ----------

Pe ce criteriu se declanseaza quick kills-urile ?

16. #696 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar

17. #697 SP
    #Am o intrebare.

Eu nu am pus niciun punct in Sneak / Archery / Pickpoket / Light Armor. Pe scurt sunt Heavy Armor user w/ shield & mace.Veni, vidi, vici. Voi putea face fara probleme toate questurile de la Dark Brotherhood & Thieves Guild ?

18. #698 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    #Am o intrebare.

Eu nu am pus niciun punct in Sneak / Archery / Pickpoket / Light Armor. Pe scurt sunt Heavy Armor user w/ shield & mace.Veni, vidi, vici. Voi putea face fara probleme toate questurile de la Dark Brotherhood & Thieves Guild ?
    Si eu am facut la fel ca si tine. La un quest din Thieves Guild a trebuit sa fac un pickpocket si mi-a fost foarte greu, pentru ca ma prindea imediat. Am renuntat si am bagat puncte la level up si in sneaking. Ti-as sugera ca pe parcursul quest-urilor de la factiuniile respective sa dai Heavy Armor jos si sa porti haine normale, sau chiar deloc. Eu asa am facut ca sa imi creasca sansele de reusita. Foloseste si amulete si inele care iti ofera plusuri la sneaking si pickpocketing. Teoretic le poti face, dar trebuie sa schimbi putin modul de joc.

19. #699 SP
    O sa poti dar o sa fie ceva mai greu, o sa ai nevoie de un dagger sigur si noroc ca o sa-ti deie dark brotherhood ceva gear ce ajuta la sneaking, iar cand ajungi la thieves guild o sa-ti deie niste echipament ce ajuta la pickpocketing. Eu unul cand am fost heavy totusi am folosit armura de la Boethiah, ebony mail, ajuta mult la sneaking, desi am mai adaugat si eu la char sneaking.

20. #700 SP
    Multumesc pentru raspunsuri, baieti!

Se pare ca nu am sa ma apuc de cele 2 quest chain-uri inca. De acum inainte - momentan sunt level 32 - am sa trag tare pentru sneaking si de ce nu pickpocketing. (De skill-urile necesare de la one handed weapon nu mai vorbesc).Intre timp o sa asaltez grupe de banditi si Forsworn... 'pe la spate'

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 50 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast