deci, nu pot uploada ultimele poze cu af-urile meleam trimis si mesaj drept raspuns la feedbackul forumului dar nu stiu daca l-a primit cineva..)
nope...nu am reusit. e ceva de la mine presupun, pentru ca nu s-a mai plans nimeni de problema asta...![]()
Hehe, ce bizar mi se pare sa vad 2 x Jokers. Aproape la fel de bizar cum este Hannibal intre 3 x Elvis![]()
Avem cumva colectionari de Gundam model kits pe aici? Recent am aflat de ele si sunt fascinat, sper sa imi iau in curand unu la 1/100 scale.
PS: in pozele atasate sunt modele la 1/60 scale(~32cm) Perfect Grade - nivelul cel mai inalt de detaliu. Un model in acest gen contine peste 600 de piese si ajung la preturi de 250lire.
i FUC*ING FOUND THE PROBLEM! imaginile jpg pe care vreau sa le postez au peste 1.50 mb.ce fac? asta am reusit s-o pun deocamdata
![]()
Le dai si tu resize sau le comprimi mai bine... la 1.5MB poti sa atasezi chiar si poze in 3000x2000 ceea ce e mai mult decat suficient. Iti recomand FastStone Viewer: FastStone Image Viewer - Powerful and Intuitive Photo Viewer, Editor and Batch Converter . E free![]()
am gasit astea...se pare ca o sa apara. cred ca pana la urma refac pozele alea de care spuneam cu update-ul colectiei, ca mi s-a luat sa iau poza cu poza sa le dau resize...
http://www.411beanies.com/1umpire/pi...masseffect.jpg
Mass Effect Series 1 Weighted Action Figure Case Assortment at TFAW.com
Nu-mi place deloc cum arataSunt prea viu colorate, parca-s Barbie si Ken
Nu inteleg de ce nu le fac mai serioase, jocul are rating 18 de ce AF-urile sunt adresate unui copil de 12 ani
Sper sa fie doar prototipuri...
Astept o serie care sa-l includa si pe Legion :X
Bookmarks