Ar fi cineva interesat de asa ceva?
Il am de la CE Box Warhammer Online si caut sa-l vand.
Pai da, ca daca era colorat ca in a2a poza il tineam cu placere!
Decat sa ma bag eu fara nici o cunostinta in domeniu mai bine il dau la cineva priceput sa iasa bine.
ma intreb daca se potrivesc culorile alea pentru setul de warhammer 40k de la actionfigure.ro....
nu cred ca ai de ce sa-ti faci tatuaj sau sa iei abtibild cu action figures...poate cu personajele direct ..cauta si tu pe google sau ceva asemanator.
Discutiile despre tatuaje aici va rog: http://www.consolegames.ro/forum/f66...hlight=Tattoos
poti incerca pe ebay si apoi dupa ce gasesti o oferta disponibila pentru romania poti sa apelezi cu incredere la BoDoPSX
da dar cum se numesc...action figure stands? nu ma gasit cu denumirea asta decat unul pentru un af de 12 inch ...si ai mei au 7
nightprowler, cu putina imaginatie le poti face chiar tu! Satisfactia e mai mare, garantat!![]()
o diorama de genul asta cu siguranta costa minim cateva sute de $$$
"Based on this amazing piece of 2D art, Herbert Lowis, a senior character designer from Propaganda Games made this awesome sculpture..."
portofoliu
damn..de ce sunt dioramele atat de scumpe?
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
pentru cine era interesat, ca am uitat .
Neca Iron Maiden Live After Death 7" Figure Diorama on eBay (end time 16-Jul-09 17:07:03 BST)
Pentru doritori:
Bioshock Series 01 - Set of 2 - Bioshock Figures at BigBadToyStore
Bookmarks