gg monk on the awesome collection![]()
S-au obisnuit cu praful, nu?![]()
Eu momentan cum nu am multe, le sterg asa usor, dar pe viitor ma gandec sa-mi iau o chestie din aia de puf, oare o sa le stearga bine?Oricum, daca ai timp, ai putea sa faci un ghid de achizitionare, sau ceva de genu', pe care sa-l postezi pe prima pagina, sa mai aflam si noi ceva tricks'n'tips!
![]()
Si revin cu cateva seturi de poze... mai bine sau mai putin bine realizate. Dar... merge.
MonkY Action Figures - Take I:
Merci, merci... nu prea mai am timp sa le pozez pe ultimele... nici sa fac poze de ansamblu cu ultima asezare n-am mai apucat. Mea culpa...
monky de la tine am luat primele 2 afuri acum am prins si eu boalao sa revin saptamana viitoare cu mai multe poze cand o sa ajunga tot ce e de ajuns
pana atunci play on
![]()
Mbon, si acum sa revenim cu o serie "consacrata" a lui Blizzard: World of Warcraft Series 1 (part I)
Aceasta seria este deja pe piata (hell yeah, i own them) si contine:
BLOOD ELF ROGUE: VALEERA SANGUINAR Collector Figure
ILLIDAN STORMRAGE Deluxe Collector Figure
ORC SHAMAN: REHGAR EARTHFURY Collector Figure
UNDEAD WARLOCK: MERYL FELSTORM Collector Figure
DWARF WARRIOR: THARGAS ANVILMAR Collector Figure
Blizzard: World of Warcraft Series 2 (part I)
Seria inca nu a fost lansata, si va contine:
DRAENEI PALADIN: VINDICATOR MARRAD Deluxe Collector Figure
GNOME WARRIOR: SPROCKET GYROSPRING Collector Figure
HUMAN WARRIOR: ARCHILON SHADOWHEART Collector Figure
NIGHT ELF DRUID: BROLL BEARMANTLE Collector Figure
TROLL PRIEST: ZABRA HEXX Collector Figure
Blizzard: World of Warcraft Series 3 (part I)
Seria nu a fost inca lansata in productie, si va contine (doar 4 figurine din pacate):
BLOOD ELF PALADIN: QUIN'THALAN SUNFIRE Action Figure
DRANEI MAGE: TAMUURA Action Figure
HUMAN PRIESTESS: SISTER BENEDRON Action Figure
UNDEAD ROGUE: SKEEVE SORROWBLADE Action Figure
Deci astia de la Blizzard fac niste figurine fenomenale!Nu stiu ce parteneriate or avea de le creeaza dar sunt super realizate si foarte detaliate,nu cum fac altii de nu sunt in stare nici sa le vopseasca cum trebuie...
Bookmarks