Stim![]()
Viezure fuga dupa Cage sa luam autograf,omul putea frumos sa dea certificatul de autenticitate sa-l semneze;cred ca e de la vreun shop online de af-uri de la noi.
La asta m-am referit si eu,era mai bine daca dadea certificatul,apoi il inrama,daca el a preferat sa care 7-8 kg,problema lui,sau cine stie poate chiar asa a procedat.
Iron Man Mark V Limited Edition Collectible Figure
� LED-lighted eyes and Micro ARC reactor on chest
� LED-lighted left and right arms
� Interchangeable battle damaged left arm
� Interchangeable battle damaged chest armor
� Six interchangeable hands
� Suitcase
� Figure stand with Mark V nameplate and the movie logo
� Additional square-shaped figure stand with LED light-up function
Hot Toys Iron Man 2: Mark V Limited Edition Collectible Figurine Photos (MMS 145) | Toy Dirt
.
My first statue\AF nici nu stiu cum sa o numesc
Sper sa completez si cu o statueta cu Ezio din AC2 si Ezio din Brotherhood ^^
Dupa o absenta indelungata, prezint cateva din cele aparute in ultimul timp. In majoritate Spawn. Ca o paranteza, ii multumesc lui MonkY pentru inspiratie. King Anubis este o piesa pe care o vanez de mult, la fel ca toata seria Age of Pharaohs. Ultimii trei din cutii abia au sosit. Am sa postez imagini cu ei si ce a mai venit cat de curand.
Mi-au venit bucatile si l-am asamblat, o sa pun si poze mai bune din vitrina. Vi-l prezint pe T-1000
Have you seen this boy?
Foarte tare, V ! Nu sunt sigur de picioarele alea, dar all in all arata super ! Iar citatul tau face aceasta postare memorabila![]()
Bineinteles, in curand o sa-l imbrac in binecunoscutul lui overcoat
I worry. I mean, little things bother me. I'm a worrier. I mean, little insignificant details - I lose my appetite. I can't eat. My wife, she says to me, "you know, you can really be pain".
Ah, one more thing, sir. I almost forgot. One more thing that I wanted to check on. Uh, probably not important...
Bineinteles, in curand o sa-i pun si nelipsitul overcoat![]()
Bookmarks