Dutch
![]()
20" heighte freakin amazing si e mare
dar la 350$ imi e cam clar ca nu o sa mi'l pot luano matter how much of a Predator fan boy I am
Mersi, tot ansamblul arata intr-un mare fel, iar sparrow e.. woah. Si-n mana dreapta vreau sa-i pun punguta aceea cu bani, de a furat-o in primul film cand si-a ancorat vaporul
Daaar nu prea mai am spatiu, asa ca asteptati-va zilele ce vin la thread-uri de vanzare af-uri![]()
Tocmai au ajuns:- Neca T1000 Motorcycle cop. Arata superb, in afara de ochelari, care puteau totusi sa fie negri
- Neca T800 Pescadero Escape
Am deschis si eu o vanzare de sarbatorihttp://www.consolegames.ro/forum/f10...top-dc-direct/
My new pazitoru televizorului![]()
Special Edition 10th Anniversary Spawn Nurnberg Toy Fair Exclusive - rara saracie
Frumoasa achizitie, raf ! Dar stiam ca editia de aniversare avea culorile normale. L-ai vopsit tu ?
asta imi lipsea sa vopsesc eu Af''ul stricam eu asa capodopera!?!nu e vopsit de mine asa e edita asta, uite aici documentatie
The Gentle Madness of Spawn Figures Collecting
Left 4 Dead Boomer action figure is grotesque | VG247oricat de mare fan L4D as fi...parca nu mi-as lua asa ceva (chiar daca nivelul de detalii e extrem de mare)
Bookmarks