ThX !
S-ar putea sa aduc luna viitoare o figurina Batman Begins(varianta 2011) de la Hot Toys pentru vanzare,pret 900 RON.Lasati-mi un PM daca sunteti interesati.![]()
Frumos. Succes! din pacate este prea scump pt buzunarul meu. daca o sa-l mai ai in decembrie, s-ar putea sa il iau atunci, daca ne mai dau astia vreun bonus.
Aceasta este pentru colectia mea ,si pana la urma m-am gandit ca pe a doua sa o trimite pe adresa rudei mele din NY si sa o vand acolo pentru ca sunt sanse destul de mici ca cineva din RO sa-l cumpere .
Ezio
---------- Post added 31-10-2011 at 10:32 AM ----------
Assassin's Creed� Revelations - Figurine - The Official Ubisoft Online Store
mi se pare cam overpriced prima figurina. Este intr'adevar detailata bine, dar detaliile de la fata lasa de dorit...
iPaul, fa plz o poza si cu masca jos. Sunt curios daca este chiar atat de detaliata fata![]()
Tks. Dar tot nu inteleg. Pare acelasi, dar de ce in pozele cu Batman, are pelerina, iar in cele cu Bruce nu are pelerina ci cataramele alea (sau ce sunt alea) pe el ? Este sau nu o singura figurina ? (desi parca difera si la gura...)
LE: m-am uitat mai atent la imaginea postat de tine cateva postari mai sus si am inteles. Sunt 2 capete diferite (nu se scoate masca) si inca 2 seturi diferite de "guri" pentru batman + "costumu" lui Bruce![]()
Exact,"bretelele" acelea le pui doar daca vrei ,are 2 curele diferite ,3 guri diferite ,2 capete diferite si multe altele ...mie personal imi place mult![]()
Bookmarks