Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 76 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast
Results 341 to 360 of 1512

Thread: Action Figures

1. #341 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cele originale le gasiti de obicei la selleri din Japan... dar au preturi pe masura. Diferenta de calitate este de la cer la pamant. Sa nu mai vorbesc de resin-uri. Cele vopsite de chinezi sunt cred la metru... pe cand cele de la japonezi ai impresia ca sunt unicate... cu o atentie la detaliu incredibila.

2. #342 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    man te cred. ce stiu ca si pe cutie scria in jap nu in chineza. puii mei o fi nu o fi, dar arata super. si totusi eu zic ca nu merita atatia bani sincer

eu incerc sa mai dau din ele ca nu mai am loc pt jocuri

3. #343 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am primit cadou un Master Chief gigant (multumesc lui Greyhound si Florynd)
    Attached Images Attached Images giaant.jpg

4. #344 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    ehee...cadouri d-astea as vreau si eu peste vreo luna incep si eu sa postez af-uri
    a dream come true!:X si imi mai iau si alocatia din ultimii 2-3-4 ani deci o sa ma fac cu niste figurine serioase sper..

5. #345 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Imi poti spune si mie de unde se poate procura, sau Grey , fiind asa mare imi place si mie desi nu sunt mare fan Halo

6. #346 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    gasesti pe ..:: Bine ati venit! ::.., la fel de mare .

7. #347 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Te cred si sunt convins ca il aveti si voi dar, te rog nu mi-o lua in nume de rau, cautam un pret mai accesibil, cel putin pentru buzunarul meu .

Nu vreau sa fac reclama negativa sau ceva, departe de mine gandul, dar preturile de pe site sunt putin cam maricele .

Multumesc insa pentru pont!

8. #348 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Frumoase ultimele achizitii viezure! Mie nu prea-mi plac busturile, insa acesta e frumusel!

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Valeu... dar ce preturi au. 300-400 RON ?!? Or sa astepte mult si bine acolo...
    Au si mai ieftine... La unele pretul e justificat, avand in vedere ca sunt mai mari si par foarte bine realizate...

9. #349 SP
    Member Zaktan's Avatar
    "Copilasii mei":
    p.s. Primul poarta numele meu(cel de pe forum,nu in realitate )
    Attached Images Attached Images p3190341.jpg p3190340.jpg p3190343.jpg p3190342.jpg

10. #350 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    niste statuete de sultani din turcia se pun la categoria action figures? ..si un cavaler mare de metal.daca da, pun niste poze.dar luni ca acum nu mai stau sa le fac poze si maine plec

11. #351 SP
    Member viezure's Avatar
    Care va place mai mult? Primul e din cold cast porcelain si al doilea e cu fabrics. Ambii au cam 35 cm.
    Attached Images Attached Images .jpg b.jpg

12. #352 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, al doilea pare mai realist... dar cam colturos. Go for first

13. #353 SP
    ocy
    Junior Member ocy's Avatar
    Rah-ul arata cam urat,primul e mai in regula,gasesti pe ebay inca cateva modele(superman din comics,nu facute dupa brandon routh)din resin si poly in acelasi pret(transport inclus).

14. #354 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Si eu am un Bionicle, insa nu pot sa-i fac poze momentan, pentru ca e in Romania.... L-am primit de ziua mea! Imi plac foarte mult robotzeii acestia!

15. #355 SP
    Member viezure's Avatar
    Ocy, care acelasi pret ca n-am zis nici un pret? Ambii sunt DC Direct, nu RAH

Pe la ce pret credeai ca costa astea doua? Da-mi si linkuri cu recomandarile tale daca stii ceva specific

16. #356 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Info cu privire la viitoarele AF-uri de la McFarlane inspirate din universul Halo - link
    Spartanul in alb arata superb :X

17. #357 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Spartanul in alb arata superb :X
    Check this then

http://www.consolegames.ro/forum/f76...white-spartan/

18. #358 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Nu e argintiu cel din licitatia lui Dj Mo? asa pare din poza aia

19. #359 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Nu e argintiu cel din licitatia lui Dj Mo? asa pare din poza aia
    E alb sigur... ca doar de-aia ii zice "Spartan Mark VI White"... dar nah, e razboinic, se mai umple si el de praf. War... war never changes...

20. #360 SP
    Member Solozaur's Avatar
    M-am uitat acuma pe site-ul producatorului si vad ca e alb defapt, poza pusa la licitatie e cu primul model vopsit si probabil ca au avut in gand sa-l faca argintiu! Merci de info, promit sa visez la noapte daca licitez sau nu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 76 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks