Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 76 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1512

Thread: Action Figures

1. #361 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    M-am uitat acuma pe site-ul producatorului si vad ca e alb defapt, poza pusa la licitatie e cu primul model vopsit si probabil ca au avut in gand sa-l faca argintiu! Merci de info, promit sa visez la noapte daca licitez sau nu
    Lasa visele si treci si liciteaza. It's for a greater cause, or somethin'

2. #362 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    M-am uitat acuma pe site-ul producatorului si vad ca e alb defapt, poza pusa la licitatie e cu primul model vopsit si probabil ca au avut in gand sa-l faca argintiu! Merci de info, promit sa visez la noapte daca licitez sau nu
    Cel de la licitatie este alb, l-am vazut pe viu, mai alb ca dintii lu' Cabral

3. #363 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    o parte din ele mai sunt de drum
    DE CE DRQ i-au pus lui altair mustata si cioc?..sa mor de am observat asa ceva in joc..il face don juan .

4. #364 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    nu stiu ce sa mai fac o sa incep si eu sa cumpar af-uri in cantitati mai mari ca sa prind si eu din urma ...si desi stau la casa...parca vad ca nu o sa am loc sa le pun..as avea libera o camera dar e cea in care nu intru niciodata si nu le-ar putea vedea nici altcineva iar eu stau la mansarda unde nu am peretii drepti..deci..canci.pur si simplu nu am un perete gol pentru mie..

5. #365 SP
    Junior Member Bigi's Avatar
    am nevoie de un sfat...am probleme cu un af, gnome warrior-SPROCKET GYROSPRING nu mai sta pe piciorul acela de fier ....vre'un sfat?

6. #366 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Pai din ce motiv? Il am si eu si nu am intampinat astfel de probleme

Ti-a cazut, s-a rupt ceva?

7. #367 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nightprowler: problema cu colectionarea de AF-uri va fi intotdeauna spatiul. Niciodata nu este indeajuns de mult loc pentru ce vrei sa-ti iei. Te sfatuiesc sa incepi usor... cu doar AF-urile care sunt in TOP-ul tau personal. Dupa aceea, daca vei avea spatiu poti continua cu serii, colectii, etc..

Bigi: incearca sa-i faci un suport. De exp. te poti juca cu niste "plastelina" pe care o poti vopsi ca sa para ca este un mic munte... pe care-l sprijini pe nenea gnome

8. #368 SP
    Junior Member Bigi's Avatar
    nu s'a rupt, dar piciorusul de metal nu mai sta drept...

ms de sfaturi..

9. #369 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    out of package si in asteptarea jocului
    Attached Images Attached Images 18062009350.jpg 18062009351.jpg

10. #370 SP
    Member cloud's Avatar
    superb bodopsx

11. #371 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    out of package si in asteptarea jocului
    Are ceva articulat sau este fix, gen statueta ?

12. #372 SP
    mana stanga si bratele, capul si labele picioarelor man. nu multe articulatii dar suficiente sa il asezi cum doresti

13. #373 SP
    Admin MonkY's Avatar
    McFarlane se pare ca a inceput lucrul la Halo 3: ODST Action Figures (toata seria se va lansa in Octombrie 2009). Au inceput cu "The Rookie". Se pare ca vor fi tot de 6" precum celelalte figurine din seria Halo. Enjoy !
    Attached Images Attached Images halo3s6_rookie_photo_01_dp.jpg halo3s6_rookie_photo_02_dp.jpg halo3s6_rookie_photo_03_dp.jpg halo3s6_rookie_photo_04_dp.jpg

14. #374 SP
    Member viezure's Avatar
    **** YEAH, e excelent, iar in realitate arata chiar mai bine, i'm in loev
    Attached Images Attached Images 95650464.jpg 54842931.jpg 25515593.jpg 47546658.jpg 96714967.jpg 86420489.jpg 38514325.jpg 55134687.jpg 70218906.jpg

15. #375 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    superba figurina
    exceptional chiar...sa il stapanesti sanatos si sa nu lasi praful sa se aseze pe el

dar vezi cum faci ca data viitoare cand mai postezi poze sa te folosesti de unelte cum trebuie...ai optiunea de atachment...nu suntem pe un forum de miresici unde te astepti ca cineva sa nu stie sa foloseasca cum trebuie optiuniile

16. #376 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    LOOKS REAL!

17. #377 SP
    demential..imi venea mie sa desfac cutia

in geanta o poza man? ce ar egrenade si dolarei?

18. #378 SP
    Junior Member TheOtherAI's Avatar
    de la stange la dreapta
    sus:andre iguodala, resistance 2 chimera
    mijlos:lemmy-motorhead, kurt cobain, eddie-iron maiden, angus youns&brian johnson-ac/dc
    jos: sackboy, fallout 3 power armor statue, fallout 3 bobblehead
    Attached Images Attached Images img_3644.jpg

19. #379 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    In perindarile pe net dupa un AF GTA4 am descoperit minunatia care se poate vedea atasata la post.

Este un AF de tip custom, creat de un tip pe nume Jaime Margary. Sper sa-l fi contactat vreun producator pentru comercializare

Mai mult ipostaze se pot vedea in setul Flickr dedicat.
    Attached Images Attached Images 3173238942_b0e8d648bf_b.jpg

20. #380 SP
    Member viezure's Avatar
    Ms de aprecieri, chiar e awesome. Uitati si cealalta sculptura care a venit cu el,
    Attached Images Attached Images 24a.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 76 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks