nu stiu ce sa mai faco sa incep si eu sa cumpar af-uri in cantitati mai mari ca sa prind si eu din urma
...si desi stau la casa...parca vad ca nu o sa am loc sa le pun..as avea libera o camera dar e cea in care nu intru niciodata si nu le-ar putea vedea nici altcineva iar eu stau la mansarda unde nu am peretii drepti..deci..canci.pur si simplu nu am un perete gol pentru mie..
am nevoie de un sfat...am probleme cu un af, gnome warrior-SPROCKET GYROSPRING nu mai sta pe piciorul acela de fier....vre'un sfat?
![]()
Pai din ce motiv? Il am si eu si nu am intampinat astfel de probleme
Ti-a cazut, s-a rupt ceva?
nightprowler: problema cu colectionarea de AF-uri va fi intotdeauna spatiul. Niciodata nu este indeajuns de mult loc pentru ce vrei sa-ti iei. Te sfatuiesc sa incepi usor... cu doar AF-urile care sunt in TOP-ul tau personal. Dupa aceea, daca vei avea spatiu poti continua cu serii, colectii, etc..
Bigi: incearca sa-i faci un suport. De exp. te poti juca cu niste "plastelina" pe care o poti vopsi ca sa para ca este un mic munte... pe care-l sprijini pe nenea gnome![]()
mana stanga si bratele, capul si labele picioarelor man. nu multe articulatii dar suficiente sa il asezi cum doresti
McFarlane se pare ca a inceput lucrul la Halo 3: ODST Action Figures (toata seria se va lansa in Octombrie 2009). Au inceput cu "The Rookie". Se pare ca vor fi tot de 6" precum celelalte figurine din seria Halo. Enjoy !
superba figurina
exceptional chiar...sa il stapanesti sanatos si sa nu lasi praful sa se aseze pe el
dar vezi cum faci ca data viitoare cand mai postezi poze sa te folosesti de unelte cum trebuie...ai optiunea de atachment...nu suntem pe un forum de miresici unde te astepti ca cineva sa nu stie sa foloseasca cum trebuie optiuniile
demential..imi venea mie sa desfac cutia
in geanta o poza man? ce ar egrenade si dolarei?![]()
de la stange la dreapta
sus:andre iguodala, resistance 2 chimera
mijlos:lemmy-motorhead, kurt cobain, eddie-iron maiden, angus youns&brian johnson-ac/dc
jos: sackboy, fallout 3 power armor statue, fallout 3 bobblehead
In perindarile pe net dupa un AF GTA4 am descoperit minunatia care se poate vedea atasata la post.
Este un AF de tip custom, creat de un tip pe nume Jaime Margary. Sper sa-l fi contactat vreun producator pentru comercializare
Mai mult ipostaze se pot vedea in setul Flickr dedicat.
Bookmarks