Mai detaliate![]()
ma-ntreb daca vreo una din figurinele astea bioshock va fi inclusa in editia de colection a jocului...
Fratilor as fi si eu interesat sa incep si o colectie de Action Figure,insa horror.Ceva recomandari? Si ziceti niste motive pentru care sa ma apuc de colectie,nu sunt 100 % hotarat,lamuriti-ma!
EDIT: ia uite peste ce am dat. http://www.darkfigures.com/hitman-pr...at-figure.html
Alt EDIT : As fi interesat de ceva cu Latherface (texas chainsaw massacre).Tablou horror,figurina,ceva care sa arate inspaimantator.Astept de la voi.
Ia-ti af'uri cu mcfarlane monsters daca vrei ceva horror si de calitate. Cat despre motive ca sa te apuci de colectie... nu prea sunt. Daca-ti plac action figures, si ai bani (in medie 100lei pe af), le colectionezi, daca nu... nu
In .ro nu exista decat www.actionfigure.ro care in ultima vreme are probleme. Dar gasesti pe ebay & co tone.
Eu mi le-am cumparat prin Robert de pe amazon uk si play dar el s-a retras. Cat despre gasit asa ceva in romania... stiu numai de deckmaster care are cateva action figures la preturi mici si actionfigure.ro care au preturi destul de mari si nu prea intelegi nimic de pe site-ul lor
Eu sunt cu colectionatul filmelor , si vreau o piesa de colectie Latherface. Sunt fan al lui.
gasesti pe ebay ce vrei si ii zici lui bodopsx si rezolvi cu el. era si la cei de la ..:: Bine ati venit! ::.. una mare cu leatherface dar au probleme momentan cum zice si monky
and now!!!...ce mi-am luat eu ...un fel de diorama cred. nu e plastic lucios ca in poza dar asa e iesit de la blitz. e un alt material (unknown). cavalerul e un mai vechi oaspete pe la mine![]()
really? multumescnu credeam ca sunt pasionati de astfel de statuete pe-aici...ma refer la astea mai medievale.
ps: cavalerul are cred cam 35 cm..e maricel.si scena de lupa are cam 35 pe lungime ssi 16-17 inaltime.fara sabia aia
open a topic ca am vazut ca sunteti mai multi cu lego..si aici nu se prea potrivesc...hai ca poate ma apuc si eu sa refac din ce mai am prin plasele de cand eram mic lol
Poate ar fi cel mai bine aici: http://www.consolegames.ro/forum/f35...hobby-romania/
mai avem parteneriat cu actionfigure.ro? ca l-am vazut pe impaler pe mess dar nu mi-a raspuns si vroiam sa vad care mai e treaba.
Bookmarks