Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 76 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1512

Thread: Action Figures

1. #441 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Mai detaliate
    Attached Images Attached Images big_daddy.jpg big_sister.jpg little_sister.jpg bioshock.jpg bioshock1.jpg bioshock2.jpg

2. #442 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Poate vreti o "figurina" d-asta mica sa o puneti in fata blocului :d
    zici ca e warrior'ul meu pe mount cand apas pe space xD foarte tare

3. #443 SP
    Member Skaar's Avatar
    ma-ntreb daca vreo una din figurinele astea bioshock va fi inclusa in editia de colection a jocului...

4. #444 SP
    Member klausn's Avatar
    Fratilor as fi si eu interesat sa incep si o colectie de Action Figure,insa horror.Ceva recomandari? Si ziceti niste motive pentru care sa ma apuc de colectie,nu sunt 100 % hotarat,lamuriti-ma!

EDIT: ia uite peste ce am dat. http://www.darkfigures.com/hitman-pr...at-figure.html

Alt EDIT : As fi interesat de ceva cu Latherface (texas chainsaw massacre).Tablou horror,figurina,ceva care sa arate inspaimantator.Astept de la voi.

5. #445 SP
    Member Skaar's Avatar
    Ia-ti af'uri cu mcfarlane monsters daca vrei ceva horror si de calitate. Cat despre motive ca sa te apuci de colectie... nu prea sunt. Daca-ti plac action figures, si ai bani (in medie 100lei pe af), le colectionezi, daca nu... nu

6. #446 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by Grold View Post
    Ia-ti af'uri cu mcfarlane monsters daca vrei ceva horror si de calitate. Cat despre motive ca sa te apuci de colectie... nu prea sunt. Daca-ti plac action figures, si ai bani (in medie 100lei pe af), le colectionezi, daca nu... nu
    Am observat dinainte cat de scumpe sunt.Inca ma gandesc. Exista la noi in ro magazine online cu asa ceva ?

7. #447 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Klaus View Post
    Am observat dinainte cat de scumpe sunt.Inca ma gandesc. Exista la noi in ro magazine online cu asa ceva ?
    In .ro nu exista decat www.actionfigure.ro care in ultima vreme are probleme. Dar gasesti pe ebay & co tone.

8. #448 SP
    Member Skaar's Avatar
    Eu mi le-am cumparat prin Robert de pe amazon uk si play dar el s-a retras. Cat despre gasit asa ceva in romania... stiu numai de deckmaster care are cateva action figures la preturi mici si actionfigure.ro care au preturi destul de mari si nu prea intelegi nimic de pe site-ul lor

9. #449 SP
    Member klausn's Avatar
    Eu sunt cu colectionatul filmelor , si vreau o piesa de colectie Latherface. Sunt fan al lui.

10. #450 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    OFF: Eu l-am omorat pe Leatherface (In GTA SA)

11. #451 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    OFF: Eu l-am omorat pe Leatherface (In GTA SA)
    What ???? Cum ??

12. #452 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    gasesti pe ebay ce vrei si ii zici lui bodopsx si rezolvi cu el. era si la cei de la ..:: Bine ati venit! ::.. una mare cu leatherface dar au probleme momentan cum zice si monky

and now!!!...ce mi-am luat eu ...un fel de diorama cred. nu e plastic lucios ca in poza dar asa e iesit de la blitz. e un alt material (unknown). cavalerul e un mai vechi oaspete pe la mine
    Attached Images Attached Images fight.jpg knight.jpg

13. #453 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    superbe
    sa le stapanesti sanatos si sa nu uiti sa le stergi de praf
    absolut geniale

14. #454 SP
    really? multumesc nu credeam ca sunt pasionati de astfel de statuete pe-aici...ma refer la astea mai medievale.
    ps: cavalerul are cred cam 35 cm..e maricel.si scena de lupa are cam 35 pe lungime ssi 16-17 inaltime.fara sabia aia

15. #455 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    eh
    eu colectionez lego castle si este mai medieval

16. #456 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    eh
    eu colectionez lego castle si este mai medieval
    chiar, poate ar trebui sa ne expunem creatiile lego , se poate?

17. #457 SP
    open a topic ca am vazut ca sunteti mai multi cu lego..si aici nu se prea potrivesc...hai ca poate ma apuc si eu sa refac din ce mai am prin plasele de cand eram mic lol

18. #458 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    gasesti pe ebay ce vrei si ii zici lui bodopsx si rezolvi cu el. era si la cei de la ..:: Bine ati venit! ::.. una mare cu leatherface dar au probleme momentan cum zice si monky
    Pot sa cumpar si eu de pe Ebay.L-am vazut ala cu LeatherFace,intradevar piesa de colectie,dar sa fiu sincer m-am cam gandit si pentru ca nu sunt eu pasionat de asa ceva nu l-as prea lua ca m-ar cam speria seara.

19. #459 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    chiar, poate ar trebui sa ne expunem creatiile lego , se poate?
    Poate ar fi cel mai bine aici: http://www.consolegames.ro/forum/f35...hobby-romania/

20. #460 SP
    mai avem parteneriat cu actionfigure.ro? ca l-am vazut pe impaler pe mess dar nu mi-a raspuns si vroiam sa vad care mai e treaba.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 76 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks