Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 76 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1512

Thread: Action Figures

1. #541 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    reducerea preturilor a venit de la schimbarea distribuitorului, cautam in continuare altii si speram ca la un moment dat sa ii gasim pe cei mai ieftini. Ni s-a promis ca dupa inca doua trei comenzi vom fi eligibili pentru ceva reducere de 15% care bineinteles se va vedea si in preturile noastre. Sa speram ca ne vom permite cateva comenzi cat mai repede.

2. #542 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    bine ai revenit Impaler.

1. admirand ieri pozele puse de tine (si avand o memorie fotografica) as avea rugamintea sa ne explici si noua cum se face ca acest castigator la un concurs facut de tine, apare in poza cu tine ca fiind din staff (vezi poza)

2. odata cu plecarea ta, se pare ca ai ramas cu un premiu pe care nu l-ai acordat userului Nightprowler, tot la un concurs.

Ar fi excelent daca ai lamuri problema cu el, neignorandu-l.

3. se pare ca omiti un aspect important din regulament, anume linkul de la semnatura, in conditiile in care nu apari ca VIP, nefiind partener ConsoleGames.

te rog sa remediezi/explici cele enumerate de mine mai sus si sper ca nu voi fi nevoit sa iau masuri

multumesc

3. #543 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    1.Matei ,persoana de care vorbesti a fost clientul nr .1 cand am deschis magazinul, e cumparatorul nostru cel mai fidel (ne-a si adus clienti) ,a fost castigatorul concursului si apoi, fiind pasionat a acceptat sa lucreze pentru noi, mai precis o luna si jumatate in Liberty Mall unde am avut un punct de desfacere. Tot datorita lui am ajuns si la Nijikon, fapt pentru care ii multumim.

2.Nightprowler m-a contactat deja si i-am raspuns dimineata.

3.Scuze pentru semnatura, nu am reusit inca sa imi insusesc regulamentul, am remediat insa problema, multumesc pentru amabilitatea de a ma informa, raman dator

4. #544 SP
    Member kaoru's Avatar
    Noile aditii la colectia Eva primite azi.
    O sa uploadez si foto cu tot ce am de la eva momentan.

picture-001.jpg

picture-007.jpgpicture-008.jpg
    picture-022.jpgpicture-025.jpg
    picture-037.jpgpicture-038.jpg
    picture-042.jpgpicture-044.jpg
    picture-048.jpgpicture-059.jpgpicture-073.jpg

5. #545 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Impaler mi-a raspuns din fericire azi dar am fost plecat de acasa acum am citit mesajul
    si Matei e cumva...Tolique?

6. #546 SP
    Quote Originally Posted by Impaler View Post
    1.Matei ,persoana de care vorbesti a fost clientul nr .1 cand am deschis magazinul, e cumparatorul nostru cel mai fidel (ne-a si adus clienti) ,a fost castigatorul concursului si apoi, fiind pasionat a acceptat sa lucreze pentru noi, mai precis o luna si jumatate in Liberty Mall unde am avut un punct de desfacere. Tot datorita lui am ajuns si la Nijikon, fapt pentru care ii multumim.

2.Nightprowler m-a contactat deja si i-am raspuns dimineata.

3.Scuze pentru semnatura, nu am reusit inca sa imi insusesc regulamentul, am remediat insa problema, multumesc pentru amabilitatea de a ma informa, raman dator
    ma bucur ca s-au lamurit aceste aspecte man

cat despre semnatura stii doar ca se poate oricand, doar sa vorbesti cu MonkY

7. #547 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    Impaler mi-a raspuns din fericire azi dar am fost plecat de acasa acum am citit mesajul
    si Matei e cumva...Tolique?
    Tolique e si el pe acolo. E ala care joaca Tekken 6 in pozele puse de Impaler.

8. #548 SP
    UberDude Honord's Avatar
    hehe am fost si eu la Nijikon xD daca va vedeam mai devreme cumparam si eu un AF din wow dar am ars toti banii pe diferite chestii, tricouri , kunai-uri blablabla xD

9. #549 SP
    Cu ajutorul lui Bodo
    foarte simpatice
    Attached Images Attached Images halo.jpg

10. #550 SP
    yeeey 8 wow action figures o sa ajunga saptamana viitoare la mine si un bust hellboy...si un dragon mcfarlane de la Impaler.
    o sa revin cu poze..can't wait

11. #551 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Si la mine vin inca 9 dragoni, pe la inceputul saptamanii viitoare. Se pare ca o sa fie ceva activitate pe thread-ul asta next week.

P.S. Desi sunt foarte spectaculosi, probabil printre cele mai detaliate action figures, sunt foarte greu de asamblat, ma chinui cate 15-20 de minute la unu, pentru a fixa partile componente folosesc manusi de protectie, intrucat trebuie folosita o forta foarte mare, si avand solzii mici te ranasti usor cand strangi cu mana. La ultimii am folosit vaselina inainte de imbinare. Daca stie cineva alte modalitati de imbinare rog sa posteze. Ahhh ... Era sa uit ... E vorba de dragonii lui McFarlane ...

12. #552 SP
    ca sa stiti...daca faceti comenzi de mai multe figurine de la impaler respectiv actionfigure.ro, puteti primi un discount foarte bun, ce echivaleaza pretul cu cele de pe ebay... dar pentru chestii pe care nu le are in stoc si nu merita luate 36 bucati pentru a vinde 1 , puteti apela la Bodo trustworthy all the time.

plus ca in timp, daca se fac comenzi, impaler va oferi si preturi stock mai mici deci probabil vom ajunge sa fim in randul lumii.

13. #553 SP
    Member Skaar's Avatar
    Sincer, la cat de prost e creat siteul actionfigure.ro, chiar daca ar avea aceleasi preturi ca si amazon ma cam indoiesc ca as cumpara ceva de acolo. Nu are FAQ sau HELP, unele pagini sunt scrise in romana si altele in engleza, la figurine nu scrie daca pretul e pentru bucata sau pentru pachet (ex: Pirates Of The Caribbean 2), etc. Iar pentru mine daca site-ul(adica magazinul online) e atat de neingrijit, nu-mi prea inspira incredere respectivul magazin.

14. #554 SP
    daca te intereseaza ceva e mai usor sa-l contactezi la telefon sau pe mess...sau aici...normal ca nu o sa iei 3 terminatori la 80 ron sau pirati la 60 sau cat sunt ....

---------- Post added 07-11-2009 at 11:22 PM ----------

ma refeream ca ii iei ..dar separat

15. #555 SP
    Member Skaar's Avatar
    Da, dar nu acesta este scopul unui magazin online? Sa iti ofere, la fiecare produs in parte, informatiile de care ai nevoie pentru a putea decide daca-l vei cumpara sau nu? Nu este acceptabil sa nu oferi nici o informatie despre magazin, sa pui niste poze la intamplare acompaniate de niste preturi mici pentru ca cei mai naivi sa cada in plasa si sa primeasca cu totul altceva decat ce a comandat.

16. #556 SP
    au si magazin daca esti din buxcuresti..nu e ebay ca sa iti trimita un cartof.. daca se intampla sa fie asa..exista si opc pentru ca poti dovedi ca asta ai primit cand a venit curierul.

17. #557 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

18. #558 SP
    cool dar nu stiu cat de stabila va fi cu parul ala cum l-au ridicat

19. #559 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    am facut si eu azi 2 figurine xD

20. #560 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by xLx View Post
    am facut si eu azi 2 figurine xD
    Fara poze nu te credem

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 76 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks