Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 76 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1512

Thread: Action Figures

1. #741 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    Pentru colectionarii de af-uri,figurinele Ezio ce veneau in editiile white/black la Assassins Creed 2 se vand acum si separat la pretul de 17 lire.
    Assassin?s Creed II Black & White Ezio Figure Now Available Separately
    Super!
    De cand asteptam

2. #742 SP
    Junior Member Supraplex's Avatar
    My action figures
    Attached Images Attached Images p7110456-large-.jpg p7110457-large-.jpg p7110458-large-.jpg p7110459-large-.jpg p7110461-large-.jpg

3. #743 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    15 lei din Selgros (Cluj)
    Attached Images Attached Images img_1714r.jpg

4. #744 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    uuu

arata foarte tare

5. #745 SP
    Junior Member Gowron's Avatar

Colectionar

Biscuiam pe net ai m-am gandit sa impartasesc si restului comunitatii ultima descoperire.Ca o paranteza, dupa ce am vazut ce are omul, am zis ca ma las de colectionat si fug in lume. Sper sa nu se supere pentru ca am postat link-ul aici:

Star Wars Collectibles : SF Memorabilia & Collectibles - 42

6. #746 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Gowron View Post
    Biscuiam pe net ai m-am gandit sa impartasesc si restului comunitatii ultima descoperire.Ca o paranteza, dupa ce am vazut ce are omul, am zis ca ma las de colectionat si fug in lume. Sper sa nu se supere pentru ca am postat link-ul aici:

Oare cum o fi sa detii figurine si tablouri de zeci, poate sute de mii de euro... si in mijlocul camerei sa troneze un CRT de pe vremea bunicii ?

7. #747 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Poate nu este genul de om pe care sa il intereseze tv-ul cat mai mare si cu cati mai multi pixeli, intr-o camera de 3/4. Oricum, jos palaria pentru ce are acolo.

8. #748 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Poate nu este genul de om pe care sa il intereseze tv-ul cat mai mare si cu cati mai multi pixeli, intr-o camera de 3/4. Oricum, jos palaria pentru ce are acolo.
    Da da... in schimb are scule sa darame camera aia de 3/4. Deci sa inteleg ca e un fan Star Wars caruia ii place sunetul la filme si colectionarea figurinelor aferente. Partea vizuala nu conteaza

Indeed, jos palaria pt. ce are acolo. Pacat ca le tine in spatele unor geamuri... mie asta intotdeauna mi s-a parut ca la "magazin" sau "muzeu". Parca le-ai expune pentru vanzare, nu pentru tine. Pentru ca oricum de praf nu scapa. Iar un colectionar adevarat fie are 2 exemplare (one for show and one in box), fie si le tine boxed. Vitrina nu ajuta la nimic. Just my 50cents.

9. #749 SP
    Sa stii ca ma bate gandul sa fac si eu niste chestii din astea de sticla. Iau prea mult praf.

10. #750 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Gowron View Post

Incredibil nu cred ca m-a durut mana vreodata de la atata scroll down

11. #751 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Iar un colectionar adevarat fie are 2 exemplare (one for show and one in box).
    Si daca obiectul este unicat? De unde il ia pe ala al doilea? Sau Jay Leno, nu este colectionar adevarat de masini, ca nu are cate doua din fiecare?

12. #752 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa stii ca ma bate gandul sa fac si eu niste chestii din astea de sticla. Iau prea mult praf.
    Am facut eu la un amic asa... exact ca la mine, dar cu usi de sticla. Praf tot intra, n-ai ce-i face. Si in plus, stergi la geamuri de ti se acreste. Plus ca oricine vine, mai lasa niste urme pe geam. Eventual sa pui un sticker cu "Nu atingeti exponatele - sistem securizat cu alarma"
    Si daca obiectul este unicat? De unde il ia pe ala al doilea? Sau Jay Leno, nu este colectionar adevarat de masini, ca nu are cate doua din fiecare?
    Daca e unicat, atunci cred ca are suficienti bani incat sa scape de tv-ul ala al bunicii (desi poate-l tine tot pt. colectie) Cat despre Jay Leno, nici chiar el nu cred ca si-ar permite sa aibe cate doua masini din ce nebunii are acolo...

13. #753 SP
    Senior Member tray's Avatar
    oricum nu inteleg ce conteaza atat de mult ce tv are? Ideea in sine era de ce colectie star wars are,nu ce tv.

14. #754 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    oricum nu inteleg ce conteaza atat de mult ce tv are? Ideea in sine era de ce colectie star wars are,nu ce tv.
    Sorry, mi-a ramas pe retina. E ca si cand ti-as arata colectia mea de Spawns, expusa langa un cos de gunoi, sau o toaleta. Stiu, sunt rau... si off-topic. Hai sa ne intoarcem la figurine

15. #755 SP
    Member taz@'s Avatar
    WOOOOWW

Bayonetta statue is complete!
    scoru e cam mare lol
    Attached Images Attached Images 3660bayonettafig4.jpg 8032bayonettafig5.jpg 5282bayonettafig3.jpg 6318bayonettafig2.jpg 4645bayonettafig1.jpg

16. #756 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    WOOOOWW

Bayonetta statue is complete!
    scoru e cam mare lol
    Ce perversa mica au facut-o

Oricum exista si varianta mai cheap (si mai putin perversa): Bayonetta Play Arts Kai - Bayonetta Figure - Bayonetta Figures
    Attached Images Attached Images sep10173.jpg

17. #757 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    sex sells

18. #758 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt prea meseriasi tipii de la McFarlane...
    Attached Images Attached Images bladehunters_basalisk_photo_01_dp.jpg bladehunters_drakko_photo_01_dl.jpg bladehunters_eternal_photo_04_dl.jpg bladehunters_ogre_photo_05_dp.jpg bladehunters_tyr_photo_05_dp.jpg other_resin_photo_01_dl.jpg halo7_dare_photo_01_dp.jpg halo7_flight-yellow_photo_01_dp.jpg halo7_forge_photo_01_dp.jpg halo7_hayabusa-steel_photo_01_dp.jpg halo7_mark5-white_photo_02_dp.jpg halo7_rogue-blue_photo_01_dp.jpg

19. #759 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si ultimele din serie... Hehe, au facut si set de arme
    Attached Images Attached Images halo7_security-orange_photo_01_dp.jpg halo7_tartarus_photo_01_dp.jpg halo7_weaponpack_photo_01_dp.jpg

20. #760 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am facut eu la un amic asa... exact ca la mine, dar cu usi de sticla. Praf tot intra, n-ai ce-i face. Si in plus, stergi la geamuri de ti se acreste
    Hmm, nu stiu ce sa zic, eu am un panou de lemn acoperit cu doua "usi" glisante de sticla (au si gauri de unde le poti manevra). Am acolo cateva placi video de vreo 2 ani de zile deja si nu s-a pus praf pe ele. Si la mine chiar e praf mult (stau la bulevard). Acum depinde si cat de pretentios esti, dar praful va intra oriunde daca nu e etans perfect.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 76 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks