Biscuiam pe net ai m-am gandit sa impartasesc si restului comunitatii ultima descoperire.Ca o paranteza, dupa ce am vazut ce are omul, am zis ca ma las de colectionat si fug in lume. Sper sa nu se supere pentru ca am postat link-ul aici:
Star Wars Collectibles : SF Memorabilia & Collectibles - 42
Poate nu este genul de om pe care sa il intereseze tv-ul cat mai mare si cu cati mai multi pixeli, intr-o camera de 3/4. Oricum, jos palaria pentru ce are acolo.
Da da... in schimb are scule sa darame camera aia de 3/4. Deci sa inteleg ca e un fan Star Wars caruia ii place sunetul la filme si colectionarea figurinelor aferente. Partea vizuala nu conteaza
Indeed, jos palaria pt. ce are acolo. Pacat ca le tine in spatele unor geamuri... mie asta intotdeauna mi s-a parut ca la "magazin" sau "muzeu". Parca le-ai expune pentru vanzare, nu pentru tine. Pentru ca oricum de praf nu scapa. Iar un colectionar adevarat fie are 2 exemplare (one for show and one in box), fie si le tine boxed. Vitrina nu ajuta la nimic. Just my 50cents.
Sa stii ca ma bate gandul sa fac si eu niste chestii din astea de sticla. Iau prea mult praf.
Am facut eu la un amic asa... exact ca la mine, dar cu usi de sticla. Praf tot intra, n-ai ce-i face. Si in plus, stergi la geamuri de ti se acreste. Plus ca oricine vine, mai lasa niste urme pe geam. Eventual sa pui un sticker cu "Nu atingeti exponatele - sistem securizat cu alarma"
Daca e unicat, atunci cred ca are suficienti bani incat sa scape de tv-ul ala al bunicii (desi poate-l tine tot pt. colectie)Cat despre Jay Leno, nici chiar el nu cred ca si-ar permite sa aibe cate doua masini din ce nebunii are acolo...
oricum nu inteleg ce conteaza atat de mult ce tv are? Ideea in sine era de ce colectie star wars are,nu ce tv.
WOOOOWW
Bayonetta statue is complete!
scoru e cam mare lol
Ce perversa mica au facut-o
Oricum exista si varianta mai cheap (si mai putin perversa): Bayonetta Play Arts Kai - Bayonetta Figure - Bayonetta Figures
Hmm, nu stiu ce sa zic, eu am un panou de lemn acoperit cu doua "usi" glisante de sticla (au si gauri de unde le poti manevra). Am acolo cateva placi video de vreo 2 ani de zile deja si nu s-a pus praf pe ele. Si la mine chiar e praf mult (stau la bulevard). Acum depinde si cat de pretentios esti, dar praful va intra oriunde daca nu e etans perfect.
Bookmarks