Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 76 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1512

Thread: Action Figures

1. #841 SP
    Member Legolas13's Avatar

HELP !!!

baieti, am o mare dilema ! Sunt fan Batman si Iron Man de vreo 15 ani. Cred ca s-a vazut din poze. Anyway, I need help / advice. Deja am Tumbler-ul din Begins / TDK, dar vreau sa intregesc colectia. So, ce spuneti ?

Asta ?

NEW Kotobukiya Iron Man 2: Mark IV ArtFX Statue - eBay (item 270629335117 end time Sep-30-10 10:26:12 PDT)

Sau astea ?

HOT WHEELS 1/18 BATMOBILE MINT IN BOX BLACK PERFECT 1 - eBay (item 270637546985 end time Oct-19-10 16:27:11 PDT)

1966 TV Series Batmobile 1:18 Die Cast Model Car - eBay (item 220646059728 end time Sep-28-10 15:34:00 PDT)

Astept raspuns. Thanks in advance !

2. #842 SP
    Member andreivladp's Avatar
    Legolas - eu personal mi-as lua iron man-ul si primul batmobile, dar daca ai de ales, iron man...

3. #843 SP
    Mda...Chestia e ca vreau de mult timp sa iau Batmobile-urile (AMBELE) deoarece sunt preferatele mele din serie. De altfel sper sa scoata totusi si celelalte doua, desi nu-s mare fan al "disco-ball-ului" din fata. Chiar am ajuns la o dilema maaaare lol

4. #844 SP
    Member andreivladp's Avatar
    Quote Originally Posted by Legolas13 View Post
    Mda...Chestia e ca vreau de mult timp sa iau Batmobile-urile (AMBELE) deoarece sunt preferatele mele din serie. De altfel sper sa scoata totusi si celelalte doua, desi nu-s mare fan al "disco-ball-ului" din fata. Chiar am ajuns la o dilema maaaare lol
    pai daca pe astea le doresti acum, ia-le...
    ps: de asta ce parere ai ?
    Attached Images Attached Images 2630349136_c51e7a8735_o.jpg

5. #845 SP
    O am Alea doua sunt singurele care lipsesc, plus un set mai vechi care nu se mai gaseste nicaieri, scos in 2004 cu Batmobile-ul din Forever si din B&R.

Imageshack - p121403110910.jpg - Uploaded by LegolasManowarMJ

Imageshack - p121402110910.jpg - Uploaded by LegolasManowarMJ

Imageshack - p121401110910.jpg - Uploaded by LegolasManowarMJ

Edit: Oricum, versiunea Batmobile de la The Dark Knight nu are absolut nimic diferit de versiunea din 2005. Este cea din batman Begins "reciclata" si pusa intr-o cutie pe care scrie The Dark Knight, ceea ce mi se pare o pierdere pentru ei.

Cat despre subiect...pai le vreau, dar voiam sa iau si Iron Man-ul. Aici e dilema

6. #846 SP
    ocy
    Junior Member ocy's Avatar
    Iron man mark 4,vezi daca il gasesti la vreun seller din UE sa nu mai platesti taxe vamale/tva.

7. #847 SP
    L-am gasit in Germania la 99 Euro plus 17 taxa postala in Romania.

8. #848 SP
    Junior Member Gowron's Avatar

Latest

Ultima achizitie. McFarlane's military Marine Corps Sniper, 7" scale. Nu sunt cele mai reusite poze, dat fiind ca le-am facut la un prieten, pe fuga, imediat cum am luat pachetul de la posta. Las cunoscatorii sa aprecieze ce are bun si ce nu. Personal, majoritatea seriei military de la McFarlane, imi place super mult. Sper sa apuc sa fotografiez odata si celelalte AF-uri pe care le-am mai achizitionat.
    Attached Images Attached Images dscf0971.jpg dscf0988.jpg dscf0996.jpg

9. #849 SP
    Dragut ! Imi place detaliul pe el Acum, face parte dintr-o serie nmai amre ce are legatura una cu alta (in afard e faptul ca sunt soldati) ? Ca acea baza pare sa faca parte dintr-o diorama...parerea mea. Oricum e reusita. Felicitarile mele !

LE: Inca ceva pentru baieti, in special pt viezure ca el e cu astea

http://cgi.ebay.com/1989-Keaton-Batm...item4cf1cefa05

Original din 1989 :X

10. #850 SP
    Member viezure's Avatar
    Sunt unele de mcfarlane tot din seria military super tari, cu parasutisti and stuff, care arata foarte tare, in pozitii dinamice.

11. #851 SP
    Toynami au tot amanat seria noua de Cinemaquette, acu' nu stiu ce au de gand sa faca, dar sunt curios cat o sa fie asta pe piata, tinand cont ca Batmobile-ul din 1989 macheta e 2000$

http://i.toynewsi.com/g/generated/20...scaled_600.jpg

12. #852 SP
    Member viezure's Avatar
    Legolas, mda, ms de link, acum e doar 500$ xD

Doi la mana, acel tumbler din poza pusa de andrei, este hot toys-ul la scara 1/6, e MASIV, cu instalatie electrica, si costa multe multe sute de dolari. SI E MASIV, inchipuie-ti ca e scara 1/6, iar masina originala e imensa

Uita-te aici Sideshow Freaks - View Single Post - Hot Toys 1/6 Tumbler/Batpod Batman , si dup-aia eventual la tot threadul (ti-am zis, forumul ala e foarte smecher).

13. #853 SP
    viezure, niciodata nu esti online pe mess !
    cat despre ?Tumbler...ti-am zis ca ma imbolnavesc daca-mi fac cont acolo !!! lol

14. #854 SP
    [QUOTE=Legolas13;434995]Dragut ! Imi place detaliul pe el Acum, face parte dintr-o serie nmai amre ce are legatura una cu alta (in afard e faptul ca sunt soldati) ? Ca acea baza pare sa faca parte dintr-o diorama...parerea mea. Oricum e reusita. Felicitarile mele !

Fiecare soldat are un ,,stand" de genul acesta. Nu sunt totusi facute sa se imbine, pt. a crea o diorama complexa. Pentru exemplificare:
    Attached Images Attached Images navy_seal_sniper-3.jpg

15. #855 SP
    Am inteles. Mai ai si altii in colectie ? Sau Sniper-ul e primul ?

16. #856 SP
    Din seria Military e primul. Vor mai urma, stiu tot ce a aparut. Problema este ca sunt foarte rari pe eBay.uk, eu iau numai 7" scale, iar din US ma dispera shipment-ul.

17. #857 SP
    Cauta si in Germania si Franta. Le vei gasi la preturi bune, iar atxe postale variind intre 10-20 euro depinzand de zona.

18. #858 SP
    Fac asta in fiecare zi. Din pacate, cei pe care ii vreau eu, nu se pot trimite in Romania. Seller-ul are motivatiile lui. Oricum, incerc mereu si in UK, si Fr. si De. Nu se stie ce apare.

19. #859 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/att...figures-34.jpg

Cine e cel cu geaca albastra ? Arata cunoscut.

Felicitari pentru colectie !

20. #860 SP
    Este Marcus Wright din Terminator Salvation

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 76 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks