Uitati o piesa facuta de un roman, handmade!
Evolutia lucrarii + altele, le puteti urmari AICI
Uitati o piesa facuta de un roman, handmade!
Evolutia lucrarii + altele, le puteti urmari AICI
Pai nu e vb de asta, ca e si pe PC jocul si este unul din preferatele mele, dar parca l-au facut prea solid. That's NOT Ezio Auditore Da Firenze lol . He looks more like Conan !!!
Deci foarte tare de dimineata stau si ma uit la colectiile voastre adevarate piese de arta ma bata gandu sa ma apuc si yo de o astfel de colectie oricum bravo tuturor![]()
pai cred ca din noiembrie o sa incepem o colaborare special pt ele thx si sper sa-ti mearga trb ca si pana cum
Din n surse... iti dai seama. Majoritatea insa de pe ebay. Unele le-am cautat chiar si 2-3 ani... Cred ca pt. pasiunea asta iti trebuie rabdare de fier cel mai mult... si fonduri dupa. Cel mai rau e cand pui ochii pe o figurina care-ti place la nebunie, dar care fie s-a produs in numar extrem de limitat, fie nu se mai gaseste de mult...
in cazul in care nu livreaza in romania, ai 2 optiuni. ori mai cauti si, in cele din urma gasesti (trust me!), fie te apuci sa negociezi cu el si incerci sa il convingi (uneori merge si asta!)
Asa este. De-aia astept acum factura pentru inca 2 din seria Military de la McFarlane.
Sunt singurul care se urca pe pereti ?!
TOYSREVIL: Custom-Showcase: The Dark Knight Armory 1/6 Diorama by Gee Whiz Customs
Luati-o si pe-asta !!! :-O Viezure, tu cand faci asta ?!
TOYSREVIL: Bleau Aquino's Darkest Knight / Gotham After Midnight Diorama @ The 8th Philippine Toys, Hobbies and Collectibles Convention 2009
Bookmarks