Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 76 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1512

Thread: Action Figures

1. #921 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Legolas13 View Post
    Mama, ce va palce sa va impungeti lol de-acu incolo iau floricele cand vad ca ati postat unu dupa altu' lol
    Nu ne impungem man... chiar m-ar bucura sa se fi schimbat ceva la Posta Romana... insa am amici care aduc saptamanal piese din HK si China... si au aceleasi probleme. Pana si Webpredator a avut probleme cu colete pierdute (de mii de EUR) sau cu intarzieri de mai bine de o luna. Pt. mine de exp. play-asia.com a batut recordul, cu intarziere de 6 luni la un colet... De-aia, cand vad 2-3 zile transport din HK in RO nu stiu ce sa zic...

In plus, la mine la vama posta... mai ca nu sta aia cu mana intinsa... Daca nu dau ceva, imi face pierdut coletul, se trezeste ca-mi cere acte extra. Ultima oara cand mi-au venit vreo 4-5 figurine, mi-a zis ca fac comert, m-a pus sa aduc invoice-uri si alte nebunii. Si culmea e ca inaintea mea tocmai luase un tip vreo 10 colete pline cu telefoane mobile... i-a strecurat ceva si gata. Iar eu am zis "no more" la treburi d-astea.

2. #922 SP
    Member viezure's Avatar
    Monky, de cand n-ai mai comandat tu sau amicii tai din hk? Inainte (undeva prin feb-martie) corect, ajungea in vreo 21 de zile. Dar de cand am reinceput sa iau prin august, cam toate pachetele au ajuns in 2-3 hai 4 zile, ti-am dat si dovezi (si-ti mai dau tracking numbers daca vrei ), deci nu mai fii sceptic

PS: intarzierile erau datorate postei din hk, nu postei romane, dar se pare ca s-au rezolvat

3. #923 SP
    Member viezure's Avatar
    Aaand in other news

Blade
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

4. #924 SP
    Member viezure's Avatar
    Joker
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

5. #925 SP
    Member viezure's Avatar
    Si capul lui aldo, restul e pe drum
    Attached Images Attached Images aldo.jpg

6. #926 SP
    Member Legolas13's Avatar
    Blade este criminal ! Bravo, man ! La Aldo imi place f mult detaliul fetei, dar deh...HT. De Joker nu mai comentez ca n-are rost lol

7. #927 SP
    Member viezure's Avatar
    Mersi mersi

---------- Post added 14-10-2010 at 01:48 AM ----------

Cu ninja nu prea le am
    Maybe this will help you

8. #928 SP
    Neah, astia sun singurii ninja care imi plac

9. #929 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Monky, de cand n-ai mai comandat tu sau amicii tai din hk?
    Ultima oara acum vreo 2 saptamani. A durat 10 zile cu EMS (expensive stuff)...
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    PS: intarzierile erau datorate postei din hk, nu postei romane, dar se pare ca s-au rezolvat
    Sa speram ca asa este. Acum pot sa dau search pe ebay HK mai cu spor

10. #930 SP
    Au trecut 3 zile de cand a fost trimis pachetul si nu a venit inca la mine

11. #931 SP
    Member viezure's Avatar
    Nu ca venit la tine, ajuns la BSI Bucuresti, daca ai tracking numberu' verifica pe siteu' postei romane. Ca dupa ce ajunge la oficiu postal, mai dureaza vreo saptamana pana-ti trimite posta avizul Dar macar stii ca a ajuns cu bine.

12. #932 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Asta cu ajunsul coletelor rapid tine numai si numai de Posta Romana. De exemplu eu am comandat de pe ebay, din Hong Kong, 2 itemuri identice. Sellerul le-a ambalat in plicuri separate si mi le-a trimis. O bucata a ajuns in 4-5 zile, la oficiul zonal de care apartin. A doua bucata am ridicat-o dupa 3 saptamani de abia, de la posta care face si vama. Concluzia, cand au ei chef se poate, cand nu... nu.

13. #933 SP
    Member viezure's Avatar
    Daca urmaresti cu tracking no, poti vedea cand intra in tara. Dup-aia tine de posta romana, care o intinde cat vrea (~1 saptamana). Dar pana intra pachetul in tara, nu vad cum ar tine de posta romana.

14. #934 SP

15. #935 SP
    Da, deci cum spuneam, Monky. Am cautat putin mai mult si iata ca am gasit raspunsul...oarecum.

La ei "Roto" vine de la faptul ca are multe puncte de articulatie. Stylized vine de la faptul ca sunt facuti mai cartoonish cand e vb de dimensiuni si proportii. Iata exemple:

Mezco Toyz | Movie, Television and Proprietary Action Figures & Collectibles

Ma oftica pentru ca voiam neaparat una cu el aplecat

*SPOILER ALERT*
    Mi s-a parut geniala ideea adoptata in film ca "tribut" filmelor "The Howling" si "American Werewolf In London", adica asezarea in patru labe pentru o viteza mai amre la alergare, asa ca voiam sa prind o figurina care sa imite asta cat de cat. Eh...poate o sa raman la aia de 12 inch, desi arata mai bine in poza promo decat in realitate (observati sangele de pe haine)

16. #936 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Legolas13: eu ti-am zis... mie unul nu mi se pare atat de disproportionat cel de aici: 30040 - Wolfman Stylized Roto Figure - Cinema of Fear - Mezco Direct - Detail
    Attached Images Attached Images 30040-1.jpg

17. #937 SP
    Mda, va trebui sa ma gandesc bine. E grea decizia.

18. #938 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda, va trebui sa ma gandesc bine. E grea decizia.
    Cand e ceva foarte greu... fa ca mine. Buy them both (or all 3 of them), dupa care vinzi ce nu-ti place. Easy as pie

19. #939 SP
    E o idee lol

20. #940 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ca sa mai piperam putin threadul, din colectia personala vin: Ezio, Donatelo si Altair.
    Attached Images Attached Images img_5986.jpg img_5991.jpg img_5993.jpg img_5995.jpg img_6004.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 76 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks