Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 76 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast
Results 81 to 100 of 1512

Thread: Action Figures

1. #81 SP
    Junior Member Aleq_purakless's Avatar
    salutare. sunt total nou pe acest forum dar am ca vb despre actionfigures.... mi-am gasit de curand aceasta pasiune dar din pacate nu am avut norocul de a gasi ceva de calitate in romania. butonand calcul am gasit acest forum si mi-a deschis o portita de speranta.
    Sunt proaspat in domeniu deci s-ar putea sa pun cateva intrebari stupide. cum fac rost de aceste figurine? de unde?
    Ajutati pls un biet suflet ratacit...

2. #82 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aleq: ai PM. Nu pentru ca ar fi cine stie ce secret, dar daca ai intrebat intai pe PM... ti-am raspuns acolo. Te asteptam aici daca ai nevoie de detalii.

3. #83 SP
    multumesc frumos. sper sa ma descurc, i-am trimis lui robert un msg pe mess si vad ce o iesi. oricum mersi frumos MonkY!!!

4. #84 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    daca esti din bucuresti te pot ajuta si eu de pe ebay.

cheers

5. #85 SP
    sunt din bv. se poate face ceva? apropo sa va povestesc ceva: acum juma' d an am cumparat de la un magazin cu toate produsele 38.000 lei o figurina Eddy, de la Iron Mayden. Ieri am gasit in debara ambalajul si am vazit ca e de la NECA!!! am dat doar 5 RON!!! Happy!!!

6. #86 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nice. Mai apar super oferte din astea... eu am prins cateva pe ebay (bine, nu chiar la 5 ron, ci in jur de 20 + shipping). Vezi ca RobertDinu te poate ajuta de la orice shop din uk, insa nu mai risca cu ebay...

7. #87 SP
    daca omu vrea sa il ajut ii iau. daca nu, fine by me. nu vreau decat sa ajut...mai departe fiecare cum considera/vrea.

as vrea sa vad si eu riscul cu ebay. iau din uk sa vina rpd. am vanzatori seriosi care btw ii gasesti peste tot in uk.

daca cineva vrea ceva il ajut.

ps: decat 3 sapt mai bine 5 zile

8. #88 SP
    Admin MonkY's Avatar
    BoDoPSX: stai man linistit, ca nu am zis nimic de rau de tine... Dne. Fereste. Si eu am majoritatea colectiei de pe ebay. Doar ca probleme apar, sooner or later pe ebay. Ca peste tot unii useri sunt neseriosi. Noroc ca daca nu risti si cumperi produse garantate de paypal, iti recuperezi banii destul de repede ok. Eu am dat exemplu pe Robert pentru ca stiu foarte bine costurile la transport. Mai ales la figurine grele, ajungi sa dai de 5-6 ori mai mult pe transport decat pe figurina. Mai mult, unii nici nu vor sa trimita produse prea grele (sau voluminoase). Si cand zic grele sa nu va imaginati ca vorbesc de zeci de kilograme. Eu am avut probleme si cu 2 "micute" de 1.5-2Kg. Bafta !

9. #89 SP
    dap Robert e baza. plus ca e un baiat de zahar.

daca pot ajut si eu

cheers

10. #90 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Nici eu nu ma prea risc cu e-bay, insa sunt multe chestii care numai acolo le mai gasesti. Am auzit ca o sa apara si e-bay Romania cat de curand...

11. #91 SP
    am in jur de 150 de tranzactii. am avut cateva probleme, dar rezolvate. pierdute pe drum si full refund. atat. in rest totul ok

12. #92 SP
    Member viezure's Avatar
    Ma baieti am si io nevoie de un sfat legat de niste action figures.

Ce sa-mi iau:

1) Alien facut de Neca de 22" (deci vreo 55 cm!)

sau de banii cu care l-as lua p-ala, :

2) Alien de 7" + Predator de 7" + filmele Alien 3 si 4

Sa dea dracii ca ma gandesc de cateva zile si tot nu m-am decis, asa ca apelez la intelepciunea voastra din batrani

13. #93 SP
    personal as merge pe varianta 2 (avand in vedere ca ai deja filmele 1 si 2)

cheers

14. #94 SP
    Admin MonkY's Avatar
    viezure, depinde mult de spatiul tau disponibil. Sincer, eu sa prefera AF-uri cat mai mari posibil. Cu cat sunt mai mari, cu atat vei observa detalii mai multe. Dar devine complicat cu spatiul in timp...

P.S. da si tu te rog un link la Alien de la Neca de 22" (stiu ca de obicei sunt 7", 12", 18")... iar pagina celor de la Neca nu mai functioneaza de ceva vreme (subpaginile de fapt)

Si un mic update si la mine. X-men busts de la Gentle Giant: Wolverine, Storm si Juggernaut
    Attached Images Attached Images monky_x-men_action_figures_01.jpg monky_x-men_action_figures_02.jpg monky_x-men_action_figures_03.jpg monky_x-men_action_figures_04.jpg monky_x-men_action_figures_05.jpg monky_x-men_action_figures_06.jpg monky_x-men_action_figures_07.jpg monky_x-men_action_figures_08.jpg monky_x-men_action_figures_09.jpg monky_x-men_action_figures_10.jpg monky_x-men_action_figures_11.jpg monky_x-men_action_figures_12.jpg

15. #95 SP
    Member viezure's Avatar
    Uite linkul Amazon.co.uk: Classic Alien Figure from Alien: Toys & Games. Figurina este pe hartie de 18", dar proportiile sunt pastrate fata de alte figurine de 18", deci neca l-a facut sa fie cam de 22" cand sta drept.

16. #96 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehe. Cred ca este exact Alien-ul pe care-l am eu (insa in versiunea de 7"). E ok realizat, insa ti-as recomanda sa arunci o privire si la versiunile de la McFarlane... desi ma indoiesc ca vei gasi de 18" la pret atat de mic cum e cel prezentat de tine.

17. #97 SP
    Member viezure's Avatar
    Am impresia ca ce ai tu este alien warrioru' (adica din aliens), asta e clasicu' din primul film. Cat despre mcfarlane, costa mult prea mult ala de 12 inch (de 18 nici nu stiu daca a facut) :S

Si oricum alienu' de 22 e deja comandat, astept sa ajunga

18. #98 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Si oricum alienu' de 22 e deja comandat, astept sa ajunga
    Hihi ! Atunci asteptam cu interes poze. 22" must be cool. Eu de-abia am loc pt. 12"

19. #99 SP
    Member viezure's Avatar
    Holy..
    Attached Images Attached Images jok.jpg jok2.jpg

20. #100 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Holy..
    Da, se pare ca Batman si Joker sunt figurinele momentului... Uite si versiunea de la Hot Toys...
    Attached Images Attached Images review_jeffbats_3.jpg review_jeffbats_4.jpg review_jeffbats_6.jpg review_jeffbats_7.jpg review_jeffbats_12.jpg review_jeffbats_13.jpg review_jeffbats_21.jpg review_jeffbats_25.jpg review_jeffbats_27.jpg review_jeffbats_28.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 76 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks