daca gasesti da-mi un link, aia din Stavanger livreaza pana in Oslo? ca am pe cineva momentan acolo si cred ca mai sta ceva timp. poate macar o oferta ceva sa prind![]()
daca gasesti da-mi un link, aia din Stavanger livreaza pana in Oslo? ca am pe cineva momentan acolo si cred ca mai sta ceva timp. poate macar o oferta ceva sa prind![]()
Progress update 3:
Phiu, dupa cateva luni bune este aproape gata, de data asta avem aripile si o parte din arme.
Mai am de facut tatuarea si asamblarea finala.![]()
Salutare tuturor.
Sunt un mare noob in tot ce inseamna action figures.
Fiind un mare fan al filmelor Terminator si T2, citind pe un forum dedicat acestor 2 filme am vazut o figurina/statueta, nici nu stiu cum sa ii spun. Figurina de care vorbesc este Enterbay T-800 Battle Damaged. Stau serios pe ganduri sa o cumpar sau nu... Vad ca este o gramade de bani la care probabil mai adaug TVA dar totusi ce parere aveti.
Ati mai auzit vreodata de firma aceasta Enterbay (vad ca sunt coreeni, sau chinezi..) sunt ok lucrarile lor?
Tot minunandu-ma de aceasta jucarie pentru maturi, am mai gasit 2 altele cu T-800 battle damaged. Una de la hot toys si una de la sideshow collectibles. Cel mai mult imi place cea de la Enterbay, detaliul de pe fata e foarte, foarte real, zici ca e Arnie din '91. Hot toys are multe accesorii, vine si cu un T-1000 in pachet si multe alte accesorii, insa fata lui Arnie parca e off, departe de real thing. Cea de la sideshow e ok, fata mai ok decat cea de la Hot Toys, insa nu prea are accesorii. Pe care sa o iau..
O intrebare de noob: care e diferenta intre diorama, action figure si statue ?
diorama = "scena" personajul principal, cu fundal, alte figurine (oameni, masini, copaci, etc). recreeaza o scena dintr-un film, batalie etc
action figure = figurina care prezinta articulatii, poti misca maini, picioare, schimba maini sa tina sabii, mitralierre, sticla de apa
statue= bibelou (eu pe astea le prefer, de obicei au o calitate f buna, nu are ce sa se rupa la ele, nu arata urat articulatiile, cum arata la action figure)
Probabil ca o sa ajunga la 2300RON+++ pana in Romania, daca il gasesti pe stoc pe undeva.Fiind un mare fan al filmelor Terminator si T2, citind pe un forum dedicat acestor 2 filme am vazut o figurina/statueta, nici nu stiu cum sa ii spun. Figurina de care vorbesc este Enterbay T-800 Battle Damaged. Stau serios pe ganduri sa o cumpar sau nu... Vad ca este o gramade de bani la care probabil mai adaug TVA dar totusi ce parere aveti.
Sunt sigurii care incearca sa mai tina piept colosului Hot Toys si se descurca destul de bine. Vezi si jokerul de mai sus tot al tovarasului Viezure, este un masterpiece Enterbay.Ati mai auzit vreodata de firma aceasta Enterbay (vad ca sunt coreeni, sau chinezi..) sunt ok lucrarile lor?
In ceea ce priveste scala 1/4 sunt in varful piramidei - absolut toate action figure-urile 1/4 scoase de ei sunt superbe.
Ca un sfat, fiind primul tau action figure premium, cu siguranta nu o sa fie si ultimul, asa ca te-as sfatui sa te orientezi spre 1/6, mai ieftine si nici nu o sa iti ocupe atat de mult spatiu.
Cele 2 inca nu au aparut, insa e greu sa le compari cu enterbay-ul tau, prima este 1/6 si al doilea este premuim format statue.Tot minunandu-ma de aceasta jucarie pentru maturi, am mai gasit 2 altele cu T-800 battle damaged. Una de la hot toys si una de la sideshow collectibles. Cel mai mult imi place cea de la Enterbay, detaliul de pe fata e foarte, foarte real, zici ca e Arnie din '91.
Personal mi se par foarte bune ambele sculpt-uri ale figurinei Hot Toys. Plus ca de obicei arata mult mai bine in mana decat in poze.Hot toys are multe accesorii, vine si cu un T-1000 in pachet si multe alte accesorii, insa fata lui Arnie parca e off, departe de real thing. Cea de la sideshow e ok, fata mai ok decat cea de la Hot Toys, insa nu prea are accesorii.
Personal eu nu as lua Enterbay-ul tocmai din cauza scalei prea mari, si din cauza pretului, cat 2 figurine Hot Toys 1/6.Pe care sa o iau..
Dar in cazul tau, daca nu ai probleme de buget, si fiind primul action figure, go for it, why not !
Alfel eu as recomanda sa astepti T-800 battle damaged de la Hot Toys, sau sa cumperi T-800 DX10-ul (best 1/6 anrie ever built) - daca il mai gasesti pe stoc pe undeva.
O sa revin cu niste poze cu T-800 DX10 , T1000, Endo 1/4 ca sa-ti faci o idee.
@DeathOfArt @X3M
Multumesc pentru clarificare si pentru opinii, vedem poate vine moshul cu ceva![]()
pret: 350$Depicting Prime Evil in all its glory, the statue stands 20 inches tall and is incredibly detailed, with the many arms, spikes and horns one would expect from a being who is, essentially, the embodiment of all evil.
There is a button on the base that lights up the statue from within, giving it a very cool, hellish glow that has elicited more than a few "oohs" from those who've seen it.
Examining the Diablo III Polystone Statue by Sideshow Collectibles - IGN
Bookmarks