daca vreti sa prindeti una bucata din asta, grabiti-va... doar 500 in toata lumea
Mic update si la mine (asteptau de mult sa fie desfacute...)
Ryoko - Tenchi 3D Animation Series 1 - McFarlane si Naomi Armitage - 3D Animation Series 2 - McFarlane.
Scuzati haosul, dar sunt in re-aranjari![]()
pentru pasionatii de obiecte monstruoase - 550USD - Q1 2009
De ce man, ti-e frica ca vine noaptea si-ti mananca ficatii?Plus i love Anthony Hopkins as Hannibal :3
Ooo, stati linistiti... daca acelea vi se par action figures prea horror... inseamna ca n-ati vazut nimic
O sa incerc sa uploadez cateva poze (mai tarziu, acum fug la stomatolog - another horror in my life) de la HorroFest si alte intalniri de genul acesta. Imaginati-va ca pentru McFarlane & Co lucreaza artistii responsabili de monstrii pe care-i vedeti prin filme. Am avut si eu cateva pe care le-am dat, pentru ca erau mult prea scary![]()
Cu AF-urile horror nu am nimica, insa pe ala legat fedeles si cu calus in gura chiar nu vad de ce l-as tine in biblioteca. Parca il si vad holbandu-se la mine toata ziua, parca rugandu-ma sa-l dezleg...![]()
tocmai ce au sosit...
ltd number 0298 twin one si 0414 twin two
cu complimentele mele de la domnul BodoPsX..
merci Bodo![]()
Salut din seria mcfarlane predator sau alien sau amandoua aduce carevasi pe la ce pretz daca nu va suparati??
si materialul este de o calitate superba..
sunt mai misto in realitate decat in orice poza![]()
Bookmarks