Pana la urma am luat si eu jocul, deoarece am cantarit serios lucrurile si am ajuns la concluzia ca tot EA si-a facut cel mai bine temele. Abia astept sa ajung acasa sa fac cateva meciuri.
Daca cineva a reuşit sa schimbe echipa de comentatori sa ma anunţe si pe mine. Tnx
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
am activat contul pe uk si vad ca nu merge sa se conecteze la server pe ro..................care poate fii problema??
Am primit jocul la 9 dimineata. e superb da nu prea inteleg treaba cu onlineul . da lasa ca imi explica thedeadman
Nici la mine nu se poate selecta cealalta echipa de comentatori si merge foarte greu submeniul "sounds" ! In rest jocul mi se pare foarte reusit , la online e nasol ca nu il vezi pe celalalt cu care joci in meniu si asa rezulta foarte multe meciuri cu aceleasi echipe la ambii jucatori !
Cei ce vor sa joace intr-un club la Be A Pro sau Head to Head match in Fifa 12 ! Dati add la GT: ZeRoberto360 suntem 4 in club si suntem in curs de dezvoltare !
La mine pe spate scrie doar 720p
---------- Post added 30-09-2011 at 05:14 PM ----------
@x2z : Nu au acea versiune cei de la Gameshop !
---------- Post added 30-09-2011 at 07:02 PM ----------
Am scos posibilitatea PS3`ului de a rula 720p si acum jocul imi arata ca intra in 1080p , se vede si mult mai bine oricum , sper ca acum e totul ok . FullHD!
Face consola upscale la 1080.Rezolutia nativa e 720p dar tv`u tau fiind full hd poate ii place mai mult upscale la 1080p deaia se vede mai bine cum zici tu
.
tocmai m-am intors de la turneul de lansare fifa 12 cu medalia de aur. cateva poze cu premiile
P.S.: cine vrea jocul sigilat cu 180 de lei PM me
P.S.S: cine vrea in campionat la fifa 12 ps3 are detalii la mine in semnatura
mama ce eveniment misto, cred ca e printre singurele turnee unde participa organizatorii. Ca sa nu mai zic ca era acolo unu cica era campion mondial la fifa 08 si l-a batut un pusti de 16 ani care nici nu mai jucase fifa pe console
Bookmarks