Fair Play in FIFA 12 :
toata lumea are probleme cu apararea asta ! eu zic ca ne obisnuim pana la urma , 1-2 sapt si o sa fie ok , e greu la prima vedere asa dar zic ca o sa fie mai usor cu timpul ! oricum eu cred ca e o varianta mai buna decat versiunea anterioara cu presingul , asa nu te mai ajuta ai-ul deloc , adica sa ti apasat pe X si sa faca singur treaba !
PS. WTF e in video-ul de mai sus ?
Am atasat si eu un video cand era sa isi dea un merg autogol AI-ul !
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/93023455
Cei care se plang de tactical def sa treaca pe legacy def si e aceeasi br�nză din fifa 11
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Alte faze "haioase"..ma apuc de tricoul unuia si jucatorul meu cade pe jos, mai-mai sa fie tarat de adversarul cu mingea... AI-ul tine mingea mai ceva ca Barcelona..
Stiu ca exista si sistemul vechi de defending, insa online o sa mearga doar asta nou.
Abia astept sa vad ce iese online, cand jucatori care driblau tot ce puteau in 11 o sa fie si mai greu de deposedat..
Sa vedem ce va fi in jocul final, deocamdata nici nu stiu ce sa cred... Pe de o parte jocul pare mai realist, pe de alta parte este foarte frustrant..
Pe deplin multumit. Mi-a trebuit un meci sa ma obisnuiesc cu tactical defending si e genial. AI-ul tine bine de minge da il poti citi uneori. Abia astept varianta full.
Este confirmat faptul ca online va fi doar Tactical Defending? Aveti un tweet, un link, ceva?
Ploaie de goluri e putin spus.
Trebuie sa apara. Face parte din Update-ul din 14 Septembrie
�Heads-Up� Game Store And PlayStation Plus Update: 14th September 2011 � PlayStation.Blog.Europe
Tare "greu" demo ul , iti faci nervi degeaba cu noul lor tactical defending.
In rest arata destul de bine , e realism aproape peste tot![]()
desi am blamat initial Tactical Defending, mi se pare o idee super dupa vreo 10 meciuri. o data ce te obisnuiesti simti ca tu faci treaba si nu AI-ul. sa vedem cum o sa fie pe online.
Pe online o sa fie simplu: fugi de nebun, sutezi din unghi cu "finesse" dupa care "you have lost connection to the other player".
Cel putin asa o sa fie la inceput.
partea cu finesse shot , am dat si eu cateva suturi de genul ala la poarta si mi se par ca intra mai greu ca la fifa 11 , parca sunt ceva mai lente asa
Mai bine ar lasa ei defending-ul la alegere si pe online, sa fie toata lumea multumita.... Sa fie lobby-uri de Tactical si lobby-uri de Legacy, nu amestecat.
Eu joc pe Tactical si incerc sa ma obisnuiesc, pana la urma asa era si acu' 10 ani si nu se plangea nimeni...
Eu zic sa va obisnuiti cu tactical defending ca e mai misto. "In sfarsit simti ca joci tu si nu ai-ul." - Spike)
+1 thedeadman14
cand se vor scoate si pasele pe sus cu L1 se va mai face un pas spre normalitate![]()
Bookmarks