pasele pe sus oricum nu se compara cu cele din fifa 11 , sunt mult mai greu de dat , nu se mai duc asa precis , am mai zis odata , parca pozitionarea fundasilor este mai buna , se duc mai repede dupa atacant !
pasele pe sus oricum nu se compara cu cele din fifa 11 , sunt mult mai greu de dat , nu se mai duc asa precis , am mai zis odata , parca pozitionarea fundasilor este mai buna , se duc mai repede dupa atacant !
am jucat demo atat la fifa 12 cat si la pes 12 (versiunea finala a demo-ului). dvdv al paselor asistate, al comentariului si al presingului (tactical defending) prefer fifa 12. pt prezentare, realism, grafica, diversitatea gameplay-ului, suturi, centrari si sunete (la nivelul gazonului) prefer fara nici o retinere pes. anul asta se pare ca vom avea in sfarsit 2 jocuri bune.
da , aia vroia sa zica , sa nu mai fie atat de exacte si precise , oricum deja sunt mult mai greu de dat ca inainte !
Cred ca cel mai ciudat lucru din demo este faptul ca nu se tine cont de piciorul jucatorului. Daca e stangaci si da cu dreptul e tot una si vice-versa si inca un lucru tampit este ca fundasii, mijlocasii si atacantii suteaza lafel. Doar fug diferit.
Uite ce gol da Tevez cu stanga.
Am dat un gol asemanator cu Kompany.
Inca un lucru. Portarii din 10 suturi apara doar 9. Este ceva de genul: dai pe langa poarta sau dai gol.
Un lucru care tre pus la punct e tactical defending. Cand esti fata in fata cu el, e ok, dar in momentul in care tu esti in laterale si fugi, cum e in video mai sus, el in loc sa alerge spre tine sa-ti ia mingea asteapta sa mergi tu inspre el.
tactical defending depinde in totalitate doar de tine , eu asta am vazut cat m-am jucat, daca sti ii iei mingea usor , daca nu sti si nu esti obisnuit nu ai nici o sansa , trece usor oricine pe langa tine ! Cat despre suturi , am observat si eu la Messi ca da si cu stangul si cu dreptul n-are nici o treaba , pe cand in viata reala daca atingea mingea de 2 ori intr-un meci cu piciorul drept e bine...chestiile astea cred ca se rezolva pana la varianta finala ca nu e cine stie ce bug ireparabil...
ai putea zice ca,daca jucatorii vor continua sa "sara" sau sa "cada" astfel din cauza impactului cu adversarul,in Career Mode vei ramane fara jucatori in echipa ... caci,exemplul cu Xavi ar trebui sa duca la nenumarate "true injuries"(cum se lauda EA) ...![]()
Am jucat si eu intr-un sfarsit demo-ul si per total ma pot declara dezamagit. Din pctul meu de vedere, tactical defending, cel putin in varianta contra calculatorului, nu face altceva decat sa ma frustreze teribil. Am terminat toate meciurile 0-0, am folosit tactical defending, iar din asta a rezultat o asteptare de secunde bune ca sa recuperez o minge. Or intr-un meci de 3-6 minute repriza, e cam deplasat.
De asemenea, finesse shots inca sunt la fel de usor de utilizat/eficiente, pe cand un sut in forta, abia daca se ridica la genunchiul broastei. Am incercat cateva deposedari folosindinsa nu mi-a prea iesit. Recunosc, ca poate nu m-am obisnuit, in cele 5 meciuri jucate, cu gameplay-ul Fifa, insa ca sa fiu sincer nici nu pot sa zic ca ma atrage in mod deosebit. L1 +
functioneaza si el la fel de bine, si sunt la fel de convins ca o va face si online.
O alta frustrare de a mea, vine din faptul ca grafica arata poate mai prost ca in 2011. Fetele jucatorilor sunt cam de toata jena, vezi D. Villa, in afara de cateva mai rasarite.
Ca o concluzie, ma asteptam la ceva mai mult de la EA si ma gandesc serios daca anul asta voi cumpara jocul.
Cam tu esti singurul dezamagit de aici , cei mai buni jucatori de fifa care au postat aici toti au fost multumiti ...Nimic din ce ai scris nu e adevarat in joc ...Am gasit si motivul nemultumirilor - fan pes !
de ce nasri este tot la arsenal????????? min 1:00 al 5 -lea transfer de la top deals......mi se pare foarte tare faza cu deadline day......anul acesta fifa este un joc complex.....(chiar daca nu prea bat AI-ul))))
Pai in demo Fabregas si Nasri sunt la Arsenal, sper totusi ca in jocul final sa nu fie asa :-s. (Ar fi culmea)
Eu personal sunt foarte �nc�ntat de tactical defending.acum simți intradevar ca este un simulator de fotbal,poți crea presiune asupra adversarului pentru ca nu mai vin ca disperatii spre jucătorul cu mingea tinand apasat x si cerc.Ies niste combinatii si goluri f frumoase,gandite,nu la nimereala.Abia astept lansarea jocului pt ca de la fifa 09 joc doar online si anul acesta va fi cu adevărat o plăcere sa il joc.
mai mult ca sigur nu sa o fie aceleai echipe , o sa aibe transferurile la zi , dar Demo este doar Demonstrativ , sa ai idee despre ce este vorba inainte sa dai banii !![]()
@xslvry, sa presupunem ca @x2z este fan pes, asta inseamna ca nu are voie sa-si spuna parerea pe un thread fifa? Si-a spus parerea despre acest demo intr-un mod cat se poate de civilizat, nu cum ai facut tu pe thread-ul pes, cand ai criticat demo-ul in termeni duri, spunand citez: "e jalnic tot jocul" , cand de fapt in acel thread era vorba de demo. Si asta nu e singura remarca rautacioasa.
Acum te intreb: care este mai fanboy, tu sau @x2z?
Tu trebuie sa intelegi ca fiecare are gusturile si parerile lui si trebuiesc respectate indiferent ca suntem sau nu de acord cu ele.
Scuze de off baieti dar nu m-am putut abtine; mi-as fi spus si eu parerea despre demo dar mi-e frica sa nu ma faca @xslvry fan pes![]()
Am mai spus, nu aveti ce sa vedeti din demo...Transferurile,''fetele'',gamepay-ul si noutatile aduse jocului se vor vedea abia in varianta finala.
Bookmarks