sticks and stones much ?iar scavenger nu e si numele unui perk din COD ?
si apropo de EA...tomahawk in MOH ?
eu stiu ca in MOH(2010) a existat tomahawk missile...nu tomahawk ad-literam..
---------- Post added 21-10-2012 at 02:56 AM ----------
apropo de MOHW..cei care aveti BF3 Premium cumparat si vreti sa cumparati si MOHW puteti intra aici pentru a obtine o reducere de 50% ptr Limited Edition...
din pacate cred ca este doar ptr PC..
Era disponibil doar �n campania single player.
http://medalofhonor.wikia.com/wiki/Tomahawk_(weapon)
nu se poate face ceva cu grafica de la Ps3? la distanta, in joc, nu vad absolut nimic, e neclar, parca ar avea blur
Cred că am mai �ntrebat aici, dar revin, de data asta poate cu succes: are cineva Premium pe PS3 (zona 2) și nu a făcut share pe un al doilea cont? Help a brotha, recunoștință eternă![]()
daca nu gasesti la nimeni poti cumpara BF3 Premium Edition din magazin..in interior gasesti 2 coduri..1 de Premium Membership si 1 ptr BF3 Limited Edition+toate unlockuriile...pastrezi codul de Premium si vinzi restul..eu asa am facut dar pe PC.
aceeasi poveste si la mine,daca vrea cineva care nu a mai facut share la PREMIUM pe PS3 sa faca un act de caritate sa mi-l dea si mie va rog !
Multumesc anticipat si ne vedem on the Battlefield!
A fost ultimu am impresia pentru el, era ultimum sistem pe care puteam sa-l activez.
Am o intrebare, cu SVD sniper cum tragi de la distanta mare, cum aliniezi tinta, ca nu inteleg graficul ala de la tinta cu diagrama aia. Stiu ca daca e cat mai departe trebuie pusa tinta cat mai sus, datorita gravitatiei care actioneaza asupra glontului.
in principiu trebuie sa tragi cateva de corectie,daca ai noroc nimeresti daca nu urmaresti traiectoria glonntului si functie de ea ridici sau cobori tinta ! daca tin bine minte ultimul headshot dat a fost la 593 m si am pus la a 2-a gradatie!
oricum dupa mai multe incercari si dupa ce joci o perioada recon se formeaza mana ! Succes
Stiu ca merge numai pe 2 sisteme,poate se gaseste alt binevoitor sa ma ajute si mine!
Nu sunt genu care campeaza, dar vroiam sa invat sa trag si cu arma aia, singura harta pe care o folosesc este Alborz Mountains. Mersi de sfaturi si video baieti.
daca se gaseste vreun binevoitorsi pt mine pt un premium pe uk
, as da la share si eu cv....detalii pe pm
![]()
Jocul ăsta �mi scoate peri albi (pe l�ngă faptul că e plin de glitch-uri pe care developerul se pare că nu are nici o intenție să le repare), este printre singurele care reușește să-mi blocheze consola aproape de fiecare c�nd �l joc. �n seara asta am luat freeze de trei ori, al treilea (după care am �nchis definitiv consola) nu la foarte mult timp după ce am dat un rebuild la PS3 database.
Bravo DICE, ai reușit să produci și să vinzi un joc extraordinar ... DE PROST!
Bookmarks