vreau sa-mi iau BF3 premium edition SH, am vazut ca e codul gratis, voi avea acces si la cele 5 DLC-uri de la aceasta varianta?
vreau sa-mi iau BF3 premium edition SH, am vazut ca e codul gratis, voi avea acces si la cele 5 DLC-uri de la aceasta varianta?
nu cred dom'le!e gratis doar pasu' pt online dupa care iti iei premium din meniul jocului ori psn..!nu-i vad asa de marinimosi pe eA sa dea premium free odata cu renuntarea la online pass..bafta!
pai eu ma gandeam sa-mi iau varianta ASTA
Spune-mi te rog, ce inseamna Premium si cum se poate achizitiona? In PS Store nu este disponibil nimic altceva legat de Battelfield 3.
Merci.
L.E. Am aflat acum ce inseamna Premium...scuzati.
L.L.E. Observ ca nu se poate achizitiona nimic din content-ul Premium din PS Store
In orice caz, te poti bucura de Battlefield si fara premium . Cel mai probabil o sa iti pierzi timpul pe 2-3 mape, nu e chiar nevoie de 30mape.
Eu nu îl recomand, am premium şi nu prea îl joacă lumea, mai sunt vreo 5-6 rătăciţi pe o singură mapă.
Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
Inca mai e cat de cat jucat si la 7 ani de la aparitie, dar majoritatea prefera sa joace constant doar pe harta Operation Metro....si in stilul CoD, doar de dragul de a face kill-uri.
Bookmarks