Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 164 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 ... LastLast
Results 2,341 to 2,360 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #2341 SP
    Member s0whaT's Avatar

2. #2342 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

3. #2343 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    https://twitter.com/#!/Battlefield/s...97921232240641

We have a fix coming up for the VOIP issue that some Battlefield 3 players have experienced on PS3. Expect your patch soon.

4. #2344 SP
    Member justamodel's Avatar

5. #2345 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Superb intr un cuvant .
    Pacat ca gameshop nu aduce consola

6. #2346 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    Superb intr un cuvant .
    Pacat ca gameshop nu aduce consola
    Pachet Pre-comanda PlayStation Vita | ALTEX

7. #2347 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.domo.ro/Console_&_Gaming/Sony_PlayStation_Vita/Console_Sony_PS_Vita/Sony/Pre-COMANDA_Playstation_Vita

8. #2348 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Daca mai joaca cineva pe pc adaugati-ma si pe mine:
    l0st92

9. #2349 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Presupun ca pretul consolei va fi 1200 ron , iar 149 se va scadea din acel pret .
    Mersi baieti

10. #2350 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Da din prețul consolei se va scădea suma achitată la precomanda

Sent from my iPhone using Tapatalk.

11. #2351 SP
    Da.
    La Altex va fi 1150(Wi-Fi) si 1350(Wi-Fi+3G)

12. #2352 SP
    Member robilicious's Avatar
    cate jet kills aveti?abia reusesc sa zbor cu ele nu sa mai fac punce si kills.

13. #2353 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Foloseste F 35 ul de pe hartile B2K .
    Cu S poti decola vertical si distruge mai usor helicopterele.

14. #2354 SP
    am incercat si figuri kamikaze dar nici asa n-am reusit.lost hope in jets.

15. #2355 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Incearca jet-urile din Rush. Sunt diferite de alea din Conquest. Nu stiu daca au si arma principala mai puternica, dar zboara mai incet (sunt asadar mai usor de controlat) si omoara tancuri destul de usor (cel putin am fost distrus din tanc in interval de 2-3 secunde fara nici un fel de avertisment de catre un jet care face un strafing run).

De facut kill-uri e mai greu. Daca reusesti sa dai un disable pe un alt jet, elicopter, o sa dea eject si nu primesti kill-ul doar vehicle disable.

De asemenea, daca esti squad leader, poti da ordine pe obiective (attack/defend), si apoi am impresia ca punctele primite se pun la jet.

Daca tii neaparat sa faci rost de unlocks, pune mine AT pe harta, si apoi stai in jet. Cand trece cineva peste ele kill-ul si punctele se vor contoriza pentru jet.

16. #2356 SP
    am citit si eu astea dar cand trebuie pus in practica ii mai greu.atatea tips and hints am citit.

17. #2357 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    Foloseste F 35 ul de pe hartile B2K .
    Cu S poti decola vertical si distruge mai usor helicopterele.
    Am confundat Ps3 cu PC , L2 e pt brake si R2 pt accelaratie .
    Incearca ce ti s a mai spus mai sus .

Fura un jet , du l undeva retras , cu clasa inginer cu lansatorul de rachete si ciuruieste tot ce zboara .
    Lanseaza racheta dupa lock on , si intra in jet . Ori o sa primesti 100 pt disable ori nimic , dar daca faci asta constant o sa deblochezi flares si cateva rachete si dupa o sa poti juca .

18. #2358 SP
    Member lucian43's Avatar
    Cand am facut prima data unlocks pentru jet... (fara sa vreau, tineam apasat L2 si s-a oprit mororul la jet) am aterizat cu "SU-35BM FLANKER-E" pe nava inamica (portavion), cred ca era mapa Kharg Island... am inceput sa dau spot, cand intra inamicul in jet-ul lui trageam cu arma default !
    Am reusit sa fac unlock la IR Flares si Heat Seekers.
    Este foarte usor sa pilotezi jet-ul si elicopterul, joc foarte rar cu ele... cand sunt plictisit, personal nu le vad rostul
    Pro: doar putina adrenalina si fun
    Contra: nu poti juca pentru obiectiv

Imi place sa joc infantry, la asta ma pricep cel mai bine (Assault - sunt medicul din spatele tau care te ridica cand ti-a murit si ultima speranta).

19. #2359 SP
    am reusit sa iau ir flares si heat seekers.dar m-am blocat iarasi.isi uni care chiar se pricep la zburat nu ca eu.

20. #2360 SP
    daca ai reusit sa iei heat seakers ar trebui sa iti fie mai usor,insa trebuie sa inveti sa manevrezi avionul bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 118 of 164 FirstFirst ... 18 68 108 116 117 118 119 120 128 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks