https://twitter.com/#!/Battlefield/s...97921232240641
We have a fix coming up for the VOIP issue that some Battlefield 3 players have experienced on PS3. Expect your patch soon.
http://www.domo.ro/Console_&_Gaming/Sony_PlayStation_Vita/Console_Sony_PS_Vita/Sony/Pre-COMANDA_Playstation_Vita
Presupun ca pretul consolei va fi 1200 ron , iar 149 se va scadea din acel pret .
Mersi baieti
Da din prețul consolei se va scădea suma achitată la precomanda
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Foloseste F 35 ul de pe hartile B2K .
Cu S poti decola vertical si distruge mai usor helicopterele.
Incearca jet-urile din Rush. Sunt diferite de alea din Conquest. Nu stiu daca au si arma principala mai puternica, dar zboara mai incet (sunt asadar mai usor de controlat) si omoara tancuri destul de usor (cel putin am fost distrus din tanc in interval de 2-3 secunde fara nici un fel de avertisment de catre un jet care face un strafing run).
De facut kill-uri e mai greu. Daca reusesti sa dai un disable pe un alt jet, elicopter, o sa dea eject si nu primesti kill-ul doar vehicle disable.
De asemenea, daca esti squad leader, poti da ordine pe obiective (attack/defend), si apoi am impresia ca punctele primite se pun la jet.
Daca tii neaparat sa faci rost de unlocks, pune mine AT pe harta, si apoi stai in jet. Cand trece cineva peste ele kill-ul si punctele se vor contoriza pentru jet.
am citit si eu astea dar cand trebuie pus in practica ii mai greu.atatea tips and hints am citit.
Am confundat Ps3 cu PC , L2 e pt brake si R2 pt accelaratie .
Incearca ce ti s a mai spus mai sus .
Fura un jet , du l undeva retras , cu clasa inginer cu lansatorul de rachete si ciuruieste tot ce zboara .
Lanseaza racheta dupa lock on , si intra in jet . Ori o sa primesti 100 pt disable ori nimic , dar daca faci asta constant o sa deblochezi flares si cateva rachete si dupa o sa poti juca .
Cand am facut prima data unlocks pentru jet... (fara sa vreau, tineam apasat L2 si s-a oprit mororul la jet) am aterizat cu "SU-35BM FLANKER-E" pe nava inamica (portavion), cred ca era mapa Kharg Island... am inceput sa dau spot, cand intra inamicul in jet-ul lui trageam cu arma default !
Am reusit sa fac unlock la IR Flares si Heat Seekers.
Este foarte usor sa pilotezi jet-ul si elicopterul, joc foarte rar cu ele... cand sunt plictisit, personal nu le vad rostul
Pro: doar putina adrenalina si fun
Contra: nu poti juca pentru obiectiv
Imi place sa joc infantry, la asta ma pricep cel mai bine (Assault - sunt medicul din spatele tau care te ridica cand ti-a murit si ultima speranta).![]()
am reusit sa iau ir flares si heat seekers.dar m-am blocat iarasi.isi uni care chiar se pricep la zburat nu ca eu.![]()
daca ai reusit sa iei heat seakers ar trebui sa iti fie mai usor,insa trebuie sa inveti sa manevrezi avionul bine.
Bookmarks