Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 164 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 ... LastLast
Results 2,601 to 2,620 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #2601 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Eu cu siguranță nu-l iau �n prima zi spre deloc. Spații de luptă exagerat de �ntinse și vehicule noi sună foarte bine �n schimb, hai cu toamna!

2. #2602 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    eu vreau ca prin pachetele astea sa fie macar o harta cu zapada...

3. #2603 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Daca nu repara input lag-ul ,sa se bucure de dlc-uri mamele lor!!

4. #2604 SP
    Junior Member DragonuAK47's Avatar
    Vreau neaparat sa vad AK-47 in joc...

5. #2605 SP
    Member geosnyper's Avatar
    Da,si mie mi-ar place sa sa vad pe o harta mare cum e caspian border in baza sa fie amplasate ceva din artilerie,un tun de 100 cu care sa cureti zona inainte de atacul final,vreo 3 tunuri de 57 antiaeriene pt un foc de baraj eficient impotriva jeturilor si bineinteles toate astea pe un mod de joc gen KING OF THE HILL !

6. #2606 SP
    am si eu o intrebare: la assignment-ul Familiar Territory e un task Play 2 hours on Karkand.La ce se refera ?La dlc sau la harta Strike at Karkand ?

7. #2607 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Poate va rezolva input lag ul , eu acum il testez din nou..

8. #2608 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @dragonu: nu cred sa apara in joc AK47 pentru ca nu mai e folosit de fortele armate rusesti.
    Ai AK-74M, ai AN-94.

@addi: e o porcarie.... nu am avut input lag in nici un joc pana acum. Mai ales nu am avut in BC2. De ce insista DICE ca e o problema de la noi si nu de la ei (ei au dat primi fix-ul asta de ***)?
    Eu am TV-ul pe game-mode de cand l-am luat si e input lag imens in BF3.

9. #2609 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    am si eu o intrebare: la assignment-ul Familiar Territory e un task Play 2 hours on Karkand.La ce se refera ?La dlc sau la harta Strike at Karkand ?
    Se refera la harta.

10. #2610 SP
    Member Dante's Avatar
    mi se pare mie sau nivelul de distrugere al mediului (cladiri, pomi etc) este mai mare pe hartile din B2K decat pe cele originale? din ce am inteles s-a si spus de catre dice ca urmatoarele dlc-uri vor beneficia de dstrugere mai mare. doar ca mi se pare ca si primul are tendinta asta

11. #2611 SP
    E mai mare, da.

12. #2612 SP
    Junior Member DragonuAK47's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post

Trebuie sa joci 2 ore pe Strike @ Karkand.

13. #2613 SP
    Lol.

14. #2614 SP
    Member anes's Avatar
    Close Quarters - Ziba Tower DLC

15. #2615 SP
    Member Xristina's Avatar
    Welcome to Call of Battlefield Close Campers.

Sper totusi ca acest "HD Destruction" (lol) sa fie prezent si pe hartile mai vechi, gen pe Bazar in rush sa dau o gaura prin gard sa pot sa flanchez ca lumea.

16. #2616 SP
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    Welcome to Call of Battlefield Close Campers.

Sper totusi ca acest "HD Destruction" (lol) sa fie prezent si pe hartile mai vechi, gen pe Bazar in rush sa dau o gaura prin gard sa pot sa flanchez ca lumea.
    ca sa nu mai vorbim de Random Spawn Points care sunt atat de random incat te spawneaza in mijlocul inamiciilor sau exact langa locul unde campeaza jumatate de harta..

very true

btw:
    "One reason why the game developers always use Russian as enemies
    Use Chinese: Gets banned in China
    Use Americans: Americans will hate the game
    Use Arabs: Politicians will whine about links to "terrorism"
    Use Africans: Unrealistic scenario
    Use Europeans: Unrealistic + gets banned in countries like UK, France etc
    Russians are perfect, they don't give a **** about being portraited as the bad guys and won't act like bitches like other countries do"

17. #2617 SP
    La cat de mult imi place mie team deathmatch (deloc), va dati seama cu cata nerabdare astept DLC-ul ala.
    Fac referire aici la TD pentru ca are hartile cele mai claustrofobice. Daca vreau un mod de joc unde sa conteze doar kill-urile, prefer squad Deathmatch, care are harti mult mai mari si un sistem de spawn mai bun (poti da direct pe echipa) si unde chiar conteaza team play.
    Singurul lucru care strica modul asta de joc dupa parerea mea e prezenta IFV-ului. Daca un sofer bun pune mana pe el, urmeaza un macel unilateral.

Depinde insa si cat va costa DLC-ul asta. Un 10 lire (cred ca l-am activat pe cont de UK jocul si am regiunea 2) pare acceptabil, in functie de ce arme ofera si cate harti (l.e. am vazut iar trailerul si cica sunt doar 4; par cam putine, nu stiu daca or sa faca parte din rotatia normala).
    Din fericire pentru mine, de regula joc cu un squad de romani care prefera conquest. Asa ca nu o sa "pot" sa joc pe hartile noi decat cand joc de capul meu, ceea ce se intampla destul de rar.
    Pana in iunie cred ca apare si Diablo 3, si cand nu o sa am cu cine sa joc BF3, bag un Diablo

Mie chiar mi-ar place o harta pe care sa se joace numai cu vehicule (sau sa fie foarte multe). 2-3 tancuri, 2-3 IFV-uri, 2-3 attack/scout helicopters de fiecare parte.
    Cu spawn foarte rapid de vehicule (10-20 de secunde).
    Eventual cu harti urbane, astfel incat in luptele intre tancuri sa conteze mult sa flanchezi si sa manevrezi trancul, nu numai sa stai pe un deal cu guided shell si un inginer care te repara.

18. #2618 SP
    Member cipvas's Avatar
    Starting tomorrow (March 13th), you can re-download a new, patched version of Battlefield 3�: Back to Karkand on PS3. This will fix the weapon animation bug that some of you have experienced. This download is free of charge if you have already bought Back to Karkand. Note that changes made on our back end will make this re-download mandatory in the near future. If you buy Back to Karkand for the first time after tomorrow, no additional action is necessary.

The Official Battlefield Blog

19. #2619 SP
    Member anes's Avatar
    Battlefield 3 patch now in console network certification | VG247

Global franchise community manager Daniel Matros confirmed via Twitter that the multi-platform patch has been submitted to Microsoft and Sony for certification.
    Details of the patch’s contents have not been revealed, but may prepare the core game for an upcoming expansion or address balancing issues.,
    Going by past turnaround times, the patch should arrive within a week or two.

20. #2620 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Voi mai jucati bf3? eu am revenit dupa o pauza lunga, DiablQ85 este id meu de PSN va astept sa ne jucam

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 164 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks