Da, in lista mea sunt 5-6 care joaca des
EA Wants Subscription Service for Battlefield - Evil Avatar
O veste "buna".
EA has been angling to be on equal footing with Activision's Call of Duty franchise, and the success of Call of Duty Elite has given the company a whole new reason to smolder with jealousy. EA Games' Patrick Sonderlund has taken note of Elite's success, and says the company is looking into something similar.
"I think it's fair to say we're looking at [a subscription model]," Sonderlund told Venture Beat. "Like all other companies, we're looking at how we can maximize our investment in this and get the most out of our investment and get more people playing this product. That may take us to different places, but we're not really talking about where that is yet."
Daca e cu plata e bad . La inceput se laudau ca ei ofera pachetul full fara nicio subscriptie cu plata fata de MW3 si acum se razgandesc . Fck u EA
o sa le mai cumpere mutu jocuriile...si asa tot mai multi jucatori renunta la COD..o sa se vada la vanzariile viitoare..si au facut chestia asta cu Elite ca sa-si mai recupereze din paguba..se pare ca aceiasi greseala o face si EA..
in alta ordine de idei astazi se intrerup serverele de la 2..ptr implementarea unor modificari in vederea lansarii patch-ului mult asteptat,spun ei..
Ma ajuta si pe mine cineva sa fac unlock la singurul trophy care mi-a ramas Bullseye Achievement ?
Am microfon deci putem comunica.
Multumesc Anticipat !
mi se pare mie sau s-a cam balarit unele chestii prin joc dupa update-ul server side de ieri?
aleg la server browser numai rush si dupa un meci ma baga in conquest apoi iar in rush etc. sau aleg eu gresit? am vazut ca s-au schimbat denumirile serverelor, bf3 classic, most popular, b2k only. vreau cand intru pe rush sa ramana numai rush indiferent cate harti joc.
[PS3] The New Server Types: Their Names and What They Mean - Electronic Arts UK Community
Ia de aici Dante
Sper sa te ajute, eu acum fix 2 minute am vazut postul ala si am venit aici sa vad daca stie cineva despre ce e vorba.
Ieri n-am jucat si acum sunt la birou.
Pe cativa din prietenii mei o sa-i enerveze noua structura (CQ amestecat cu Rush). Presimt ca o sa jucam numai EPIC.
Si mie imi plac hartile mai mici (seine, bazaar, cateodata metro)![]()
Hmm deci cei care vor sa joace doar un singur mod de joc nu mai pot?asta e culmea. am observat ca nu toate serverele aveau in nume denumirile alea. Poate alea care nu au pastreaza rotatia ca pana acum
BF3 Classic Only - No B2K Maps - Rush & Conquest
Back to Karkand Only - B2K Map Rotation - Rush & Conquest
Urban Warfare - Urban Maps - Rush & Conquest
Soldier Skirmishes - Urban Maps - TDM, Rush, Conquest
Deathmatch Action - TDM & Squad Deathmatch
Most Popular - Rush, Conquest, & TDM
EPIC BATTLES - Conquest on Large Maps
doar rush nu e in niciun mod, astia mi-au stricat distractia![]()
Pai da, am gresit si eu (am citit mai mult din thread-ul ala)
Astea sunt servere noi, pe langa alea vechi.
Deci sunt si serverele doar Rush, doar Conquest, etc.
Mea culpa.
Mie unul mi se pare foarte tare. Pe bune. Chiar as baga din cand in cand cate un Urban Warfare.
Bookmarks