Sunt uimit. Imi merge pe high (setat in mod automat) la 1920x1080 foarte bine. Sunt multumit de performante. Daca pana in varianta finala va fi si mai mult optimizat, s-ar putea sa avem o surpriza placuta.
PS: Phenom Quad, 8 GB DDR2, Radeon 5770, Windows 7 x64 - momentan.
Sunt singurul dezamagit de joc? Si nu ma refer la bug uri sau alte rahaturi, ci ca joc per total.
Pff, am zis sa-l incerc si eu, desi nu simt "hype-ul" deloc pt jocul asta, cand colo PS Store is down for maintenance, o well, back to Demons Souls.
Stie cineva pana cand tine Beta-ul ? Ca nu pot sa-l incerc weekend-ul asta ca o sa fiu ocupat cu Killzone 3.
Da mai, e jenant Beta asta.Joc pe ps3 si lasand la o parte bug-urile care sunt de asteptat calitatea jocului pt mine e f slaba.Grafic e vai de capul lui pe langa BC2, controlul si mai sluggish ca in BC2, indicii audio ioc, auto-aim pe high etc.L-am si sters.Astept versiunea finala, insa tare cred ca o sa ajung sa-l inchiriez inainte de a-l cumpara.Asta daca il cumpar.....
Ce sens au acele 40 de secunde dintre meciuri daca nu poti sa-ti faci clasele si nici sa dai leave!?
Eu cred ca-mi anulez precomanda si trec pe Dark Souls
Sunt destule chestii care momentan nu-mi plac, si sunt sigur ca se vor rezolva pana la urma, dar prefer sa astept cateva luni si sa iau o versiune "finala", decat sa ma enervez pana scot ei patchuri.
"Nota 4, stai jos." Atat pot spune despre acest beta. Sper din tot sufletul ca varianta finala va fi mult mai OK. Pe 360 m-a dezamagit grafica (care arata mai rau ca BC2 IMO) si sunetul. Pe PC m-a dezamagit ca si pe 360 sunetul si faptul ca a trebuie sa bag bloatware in PC ca sa-l fac sa mearga asta ca sa nu mai spun de optimizarea la pamant (cel putin pe configuratia mea) si faptul ca nu poti juca MP independent de browser (*double facepalm*).![]()
Acog 4x sparge tot
Harta Metro mi se pare un pic cam haotica. Cred ca au vrut cei de la DICE sa creeze ceva momente epice (cum se creeaza la scarile rulante de la ultimele M-COMMuri, cand se strang toti acolo), insa prea poti sa ti-o iei cam din toata partile, mai ales cand te asteapta baietii pe burta.
Si eu sunt cam dezamagit de beta, nu pentru bug-uri (care oricum se vor rezolva), ci pentru feeling-ul general.
Totusi ca aspect pozitiv, mi se pare ca jocul se misca mai bine (framerate, raspunsul la comenzi, miscarea jucatorului) decat BC2.
Am jucat varianta de Xbox. Am vrut sa incerc si pe PC, dar dupa ce am stat sa instalez Origin, sa-mi fac cont, sa ma chinui cu browser-ul (serverele nu returneaza ping - firewall oprit si computerul setat pe DMZ in router; nici nu vrea sa se conecteze la vreun server) am renuntat... Mi-e dor de vremurile in care instalai un joc si atat, nu tot felul de rahaturi, cu interfete prin browsere & sh*t.. D-aia prefer jocurile pe consola, it's all plug & play, no f*cking around...
Intrat-vazut-placut-mai mult enervat-laaaag-bluuuur-camping-nu incarca arma cand vreau eu wtf!-pass-cumparat cand va fi patchuit![]()
Legat de incarcat arma, mi-ar placea sa vad o treaba pe hardcore: daca mai ai, sa zicem, 20 de gloante in incarcator si dai reload, sa pierzi alea 20 de gloante, nu sa ti se adauge la munitia ramasa dupa incarcareAsa tin minte ca era la Delta Force si era mai palpitant si mai realistic
---------- Post added 30-09-2011 at 01:54 AM ----------
Hater, ce pot sa zic?!DICE au incercat o chestie prin care sa nu poata fi acuzati de nimic, oricum ai da-o. Poate de asta nici nu i-au zis demo, ca stiau ca au pus pe PSN/XBLA/Origin o varianta praf/veche a jocului. In acelasi timp, dupa cum ziceam mai sus, "beta" asta oricum nu are nici o treaba cu varianta finala si nimic din ce gasim noi in neregula nu este luat in seama de DICE, ca lansarea e in mai putin de o luna si discurile deja cred ca-s bagate la inscriptionat (ca luam in calcul zilele de productie a discurilor, transportul in toata lumea catre retaileri, catre publicatiile care fac review-uri etc.).
Pe scurt, s-ar putea sa-si fi facut mai mult rau decat bine cu open beta, ca mai mult au speriat lumea cu bugurile prezente.
Bookmarks