Link-ul cu schimbatul ID-ului merge de cate ori vrei. Testat de mine.
Azi l-am primit si eu si sunt din cluj. Jocul se misca bine pe PS3. Am jucat doar 2 misiuni single pana acum si ma declar multumit. Arata bine, se misca bine, pare interesant. Nu e top single player experience dar imi place. Dupa ce termin campania single ma pun si la multi.
Găsit alt server, 64 de jucători, absolut nici o problemă. Sunetul perfect, feelingul superb. Singura problemă a fost că eram pe o hartă „deschisă” și dintr-o dată s-a-ncărcat toată memoria și a crăpat jocul. Vă țin la curent că oricum n-am nimic mai bun de făcut.
Am incercat pe PS3 sa ma bag in multiplayer, am vrut neaparat sa incerc Caspian. Mi-a gasit un singur server care era plin tot timpul, in rest doar servere cu 0 jucatori pe care nu ma lasa sa intruM-am apucat de campania single.
nu poti baga de pe cont de ro pt ca nu avem store. bagi pe alta tara de zona 2 care are store
Mor.
Cea mai tampita si mai idioata metoda de a autentifica jocul. Niste imbecili.
Fac un cont nou de uk. Ajung la redeem code. Inversez 2 cifre. stiu ca am apasat pe x ca sa modific. Ma duce in meniul principal de unde nu mai pot da redeem pentru ca imi zice iar Online Pass Check Failed.
![]()
Azi mi'a ajuns si mie jocul, dar cum nu am fost acasa doar maine il voi putea avea si sunt plecat tot week-end ul deci, nu'l voi putea juca...FUUUU.
mie imi merge chiar bine pe psn. jocul e cool, deocamdata e mult "amatorism" ca sa zic asa, nimeni nu stie hartile, soareci ce sa mai![]()
Eu trebuie sa i dau mita lu' domnu' curier sa mi aduca jocul mai devreme
L am sunat astazi dupa ce am vazut ca v au ajuns jocurile si culmea , si al meu ajunsese . Me out of town ..
Ce impresie v a facut varianta de Ps3 ? E chiar PC LOW Details ? sau arata mai bine
nu stiu cum e fata de pc si sincer nici nu ma intereseaza. arata mai bine ca bc2+ motorul frostbite2. in afara de metro, hartile sunt mai open space gen bf2. un lucru enervant e ca-ti pune pe arma ultimul unlock sau poate nu m-am prins eu de schema inca
Mie mi se pare ca arata incredibil de prost, si este si plin de buguri inca. Iar cel care a facut reculul armelor trebuie torturat in cele mai groaznice moduri posibile.
Jocul e ok.Sunt cateva bug uri si a fost cam stresant sa prind un meci in rush mode (presupun ca-s pline serverele).Dupa 30 min de joc mi-am intrat in mana - e putin diferit de BFBC 2 si putin stresant pana inveti cat decat hartile (si pe unde campeaza lumea) + armele (mai ales daca treceti de la black ops sunt sigur ca o sa va blestemati zilele).Single player nu am jucat ca nu prea ma intereseaza.
---------- Post added 27-10-2011 at 10:00 PM ----------
@Witchalok
Fa-ti un alt cont pe consola (de regiunea jocului ex zona 1 US, zona 2 uk sau oricare tara are psn store), il activezi si vei putea juca de pe oricare alt cont de pe acea consola. (eu il am zona 1 dar il joc de pe un cont de UK)
le: nu stiu daca ajuta cu ceva dar eu l-am activat din joc si nu din PSN store
SpeedTuxedo, felicitari! Ai avut dreptate! Jocul arata intradevar ca naiba, cu niste texturi spalacite si mult anti aliasing pe minus ( -8 AA am selectat eu). Blocurile putin mai indepartate (cel putin in prima misiune - cea cu sniperul) sunt niste cuburi cu texturi spalacite a la counter strike... Defapt stai, eu am avut dreptate.
Nu am ajuns prea departe in campanie dar singura misiune care a aratat decent a fost cea cand urci pt prima data in avion (nu stiu daca urci si a doua oara in avion, pt ca n am mai jucat dupa operation guillitone sau cum rahat ii zice).
Controlul au incercat ei sa l faca ceva mai greoi si a iesit un terci din punctul meu de vedere. Momentan sunt dezamagit de joc. Voi vedea cand il termin ce impresie imi va lasa.
In multi nu m am chinuit sa intru ca stiu sigur 100% ca mi fac draci datorita faptului caaaa....caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!?!? ghiciti! NU MERG SERVERELEEEEE. IPIIIII.
Oare chiar sunt singurul care se astepta la astfel de probleme?
pe xbox stau 30 + minute sa intru pe un servar imi zice mereu ca pierd conecsiunea cu servarele EA asa vi se intampla si voua?
Bookmarks