Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 27 of 27

Thread: Call of Juarez: The Cartel

1. #21 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    pacat,mare pacat

2. #22 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    am jucat la lansare vreo 5 min si nu e atat de rau... mai prost mi s-a parut farcry 2

3. #23 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Ma_Plictisesti™ View Post
    am jucat la lansare vreo 5 min si nu e atat de rau... mai prost mi s-a parut farcry 2
    Am fost si eu prezent la lansare. Oribil.
    Am stat 35 de minute sa ma conectez la un session de MP si pana sa ma conectez am stat sa fac caterinca cat de bine arata jocul. Odata conectat, jocul arata oribil, miscarile personajelor erau oribile, armele se simteau oribil. Oribil!
    But I won a nice shirt xD

4. #24 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Am vrut sa joc MP, eram pe live am facut update si dupa a crapat Fara sa am mari asteptari, chiar m-am distrat azi.
    Surprinzaror, imi place tricoul :X
    PS: sa vedem cat de bun o sa fie farcry 3 ...:

5. #25 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Jocul e mult mai bun decat scriu recenziile. MP e practic doar gun on gun, la modul cu misiuni mai apare cate un vehicul, foarte rar. In rest, fara minuni gen second chance, ghost, invizibilitate, OP killstreaks, prea multe vehicule sau harti exagerat de mari. Am jucat destul de multe planse pana acum si stiu ca jocul are suficient de multe arme (15 secundare, 5 SMG-uri, 5 shotguns etc).

Neaunsurile ar fi: 1. focurile de arma nu apar pe radar, deci e un pic cam greu sa gasesti inamicii; 2. sunt prea multe grenade flash, practic in fiecare meci sunt orbit de cateva ori, inclusiv de teammates, nu stiu daca exista vreun counter; 3. ca sa-ti functioneze o parte din perkuri si sa faci rost de munitie trebuie sa stai in apropiere de partener, ceea ce e cam neplacut daca respectivul nu stie ce face; 4. lag; 5. nu ai optiunea de mute in lobby.

Ieri imi gasea greu meciuri, dar azi nu am avut nicio problema, lucru de asteptat din moment ce jocul de abia a aparut.

Grafica e decenta, nimic senzational dar nici mai rau fata de alte jocuri recente gen Homefront sau Bulletstorm.

Campania poate fi jucata din 3 perspective diferite si in doua ore de joc am avut parte de urmairi in masina, distrugeri de elicoptere, misiuni in padure, cartiere rau-famate si chiar intr-un bordel.

La o prima impresie, ii dau fara probleme nota 7,5 din 10.

6. #26 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cum e campania pana la urma? Bound in blood mi-a placut foarte mult,The cartel retine ceva din calitatile jocului anterior?

7. #27 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Campania e buna, poate fi jucata inclusiv coop competitiv online. De lungime medie, insa acopera toate aspectele ce tin de un cartel: droguri, prostitutie, rapiri, trafic de arme etc. Uneori trebuie sa joci tactic, alteori sa pui LMG-ul pe ei si sa tii degetul pe tragaci. Are o multime de secvente in masina, pe care ori trebuie sa o conduci, ori sa tragi din ea in alte vehicule. Apropo, masina chiar e usor de condus, nu inteleg de ce se plang toti prin revieweri.
    O varietate multumitoare de planse si arme. Unele peisaje aduc aminte de jocurile mai vechi din serie, adica cimitire, canioane, catacombe, munti etc. Nenumarate side-questuri si cut-scenes. Sunetul e decent. N-am urmarit prea atent povestea dar spre sfarsit sunt unele rasturnari de situatie si afli mai multe chiar despre personajul tau si cele care te ajuta.

Ii dau si campaniei un 7,5.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2