Pentru cei nestiutori precum subsemnatu' precizez ca sunt doar time limited, deci se pot folosi de mai multi useri. Acum am aflat.![]()
Pentru cei nestiutori precum subsemnatu' precizez ca sunt doar time limited, deci se pot folosi de mai multi useri. Acum am aflat.![]()
Inca o serie de coduri pentru golden keys:
WinPC: 5BWB3-JWZRS-RT3JJ-BTJB3-RRJKH
X360: 53KTT-KSJ5F-36XTF-KXTBB-XTCRC
PS3: 53KTT-KSJ9B-69TWB-STWBB-XTC6B
Valabile 2 ore:
WinPC: CBC3B-KKSFS-XTTTB-B3J33-RCW6R
X360: CBKBB-RSJWF-JXFJR-5XT3T-5RX3J
PS3: CBKBB-RSJZB-RZBKJ-9TW3T-5RXR6
Valabile 2 ore:
PS3: KT5B3-Z93ZB-FH3KB-STCT3-JWKZX
Win PC: KJ5TB-FKZXH-FB3JJ-TBJB3-6H5BH
X360: KT5B3-Z93WF-BF6JF-KXBT3-JWKXS
@raul12: Testeaza sistemul Shift si de aceea au dat aceste coduri, sa vada daca functioneaza bine si daca face fata la atata trafic.
Aseara cand am intrat in joc am primit un mesaj prin care ma anuntau ca am primit golden key din nou. Stie cineva de ce si cum?
cel mai probabil pt teste, si io am jucat cu cineva si a primit o cheie degeaba in timp ce mie nu mi'a dat
Pe criteriul similitudinii, orice creatie sf post-apocaliptica de animatie tip banda desenata este o imitatie/ copie/ plagiat. Aeon Flux. Inainte, Viorel P�rligras (bandă desenată). Ilustrațiile inspirate de scrierile lui Lester Del Rey. As spune chiar ca personajele (si animatia lor) din filmul postat de tine sunt net inferioare ca si caracterizare oricaror personaje din Borderlands, referindu-ma strict la expresivitatea animatiilor.
As mai spune, de asemenea, ca exista un studiu care atesta incapacitatea omului de a-si imagina orice tip de element lipsit de o asemnare oarecare cu un element realmente existent. Doar pentru a exemplifica, orice caracter in masura sa inspire frica are la baza o sursa a unei fobii: paianjen, sarpe, colti, tentacule, deformari, hidosenie. La fel, imersiunea bazata pe marile curiozitati si totdata fobii ale omului isi gasesc cea mai buna expresie in universul sf: claustrarea si singuratatea spatiului cosmic, disparitia valorilor civilizatiei etc.
Te rog sa ma crezi ca postul meu nu este sub nicio forma o incercare de a demonta ideea postului tau, ci doar sa arat ca ideea de desert post-apocaliptic imbinat cu hi-tech exista in universul ilustratiilor si al prozei sf de vreo 50 de ani. Cand a aparut Mad Max, succesul acestuia nu s-a bazat pe originalitate, ci pe reusita transpunerii in practica cinematografica a unei idei deja incercate si de altii. In acelasi fel, grafica Cell Shaded si universul post-apocaliptic a fost incercat de multi in jocuri, insa Borderlands a reusit cel mai bine sa pastreze ideea intr-un mod realmente funny. Ah, si daca trebuie sa fim critici, reusita este deplina in cazul Borderlands 2, in primul Borderlands aflai tot ce era de aflat artistic - vizual si senzorial - in primele ore de joc, restul erau simple derivatii, destul de monotone (fara a lua in considerare DLC-urile).
More Golden Keys:
PC: KJK33-XFZ6H-F3BBT-3BBJJ-WTXR6
PS3: KTKJT-Z3K9B-FS35T-S35T3-BBKXC
X360: CT5BT-6BCKX-B6F3X-KXTTB-WXHH5
Hmm , dupa cat timp expira codul OEE ? Chiar acum l-am bagat si imi zice ca e "expired" si din cate am inteles pot mai multe persoane sa il introduca intr-o anumita perioada de timp .
Alte coduri, valabile pana la ora 4:
WinPC: 5TW33-SRZFH-63J33-BJ3TJ-FXF9F
PS3: KJCBT-3WCZT-FH3CT-S3CBJ-W3FT6
X360: KTKJT-Z3K5F-BR63X-K63T3-BBK66
By erik95 in forum Console Club
Bookmarks