Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast
Results 181 to 200 of 239

Thread: Dead Island

1. #181 SP
    Member Privatul's Avatar
    Am ajuns la faza cu politistul ranit din hotel. Am jocul cumparat de pe steam insa cand am intrat azi am constatat ca 0 arme si am level 1. Plus ca ala nu mai zice nimica dupa ce ma duc sa-l caut(ma refer la politistul care e ok). Ceva sugestii eventual niste salvari aveti? Thx

2. #182 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    P.S. si io am 870/1000 fara guide, stop bragging
    La ach. on-line nu-ti trebuie guide

---------- Post added 20-09-2011 at 10:16 AM ----------

Quote Originally Posted by Privatul View Post
    Am ajuns la faza cu politistul ranit din hotel. Am jocul cumparat de pe steam insa cand am intrat azi am constatat ca 0 arme si am level 1. Plus ca ala nu mai zice nimica dupa ce ma duc sa-l caut(ma refer la politistul care e ok). Ceva sugestii eventual niste salvari aveti? Thx
    Intreaba pe forumul steam, pe PC sunt grave probleme dupa aplicarea ultimului update. S-a mai discutat despre asta, vezi cateva reply-uri in urma...

3. #183 SP
    Member raptorscream's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    La ach. on-line nu-ti trebuie guide [COLOR="Silver"]
    ai in plus fata de mine achievu de explorat tot, so no biggie

4. #184 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Pentru mine e de departe cel mai bun joc scos anul acesta.
    Mi-a sosit si gears 3 si sta pe raft pentru ca nu pot sa las dead island din mana.
    Best zombies ever!!!

ps: il joc pe Steam, nu am intalnit buguri sau probleme; pt jucatorii de PC a aparut un mod super cool: Dead Island �Director�s Cut� News - All News

5. #185 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Pentru mine e de departe cel mai bun joc scos anul acesta.
    Mi-a sosit si gears 3 si sta pe raft pentru ca nu pot sa las dead island din mana.
    Best zombies ever!!!
    Same here! De abia azi am deschis cutia de la Gears 3 si l-am bagat la loc dupa 5 minute

Oki, eu am terminat cu Dead Island - 990/1000

Tocmai am deblocat: Right 4 Life

...de ce 990? Pentru ca ultimul ach. este time-based si n-am cum sa-l deblocez decat peste ~ 17-18 zile (trebuie un total de 28 de zile jucate) - face referire la filmul 28 days later

Mi-a placut enorm si continui sa-l joc. Daca cineva are probleme sau are nevoie de arme & stuff sa-mi dea un mesaj sau sa posteze aici si il ajut fara probleme

De abia astept sa treaca cele 28 de zile sa-l trec pe lista de jocuri "devorate" - atata l-am luat la purecat incat au cedat texturile (serios).

ps: il joc pe Steam, nu am intalnit buguri sau probleme; pt jucatorii de PC a aparut un mod super cool: Dead Island �Director�s Cut� News - All News
    E bine ca n-ai avut probleme citisem ca multi au avut probleme cu salvarile. Oricum, chiar daca l-am jucat pe consola, recunosc ca jocul va EXPLODA pe PC (aici ma refer la moduri and stuff). Aici se vede, cu adevarat, avantajul PC-ului si mereu am apreciat asta. Pun pariu ca de vor aparea moduri pe XBL Marketplace acelea vor costa minim 1200

*p.s.

cred ca-l iau si pe STEAM.

6. #186 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Pentru achievementul ala cu 28 de zile te poti pune pe offline si poti schimba data la xbox. Asta daca nu vrei sa astepti.

7. #187 SP
    Member mof990's Avatar
    Tocmai ce am terminat jocul a doua oara , timp jucat in total(cu tot cu primul playtrough):57 de ore , toate collectibles gasite , toate questurile facute , etc.Multumesc celor care au spus ca am trecut prin el ca prin branza , pentru ca asa a fost cu adevarat , acum am explorat si m-am bucurat mai mult de joc(mult mai mult).

8. #188 SP
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Pentru achievementul ala cu 28 de zile te poti pune pe offline si poti schimba data la xbox. Asta daca nu vrei sa astepti.
    That's gay and stupid - de ce as face asa ceva? - asta cu 28 de zile e floare la ureche, au fost altele cu timp de asteptare 6 luni ba chiar sa le joci zilnic si sa faci si alte chestii

...astept, as astepta si 5 ani, np

9. #189 SP
    Member Moromete's Avatar
    That's gay and stupid - de ce as face asa ceva? - asta cu 28 de zile e floare la ureche, au fost altele cu timp de asteptare 6 luni ba chiar sa le joci zilnic si sa faci si alte chestii

...esti unic

10. #190 SP
    ...si videoul promis

156/140

11. #191 SP
    rtl
    Junior Member rtl's Avatar
    dupa 48 de ore de joc, l-am terminat si eu
    foarte misto joculetul, grafica... story-ul... personaje... nota 10 din partea mea.
    After this game, I love zombies

12. #192 SP
    Member Privatul's Avatar
    RonanN sau altii care aveti jocul pe steam si v-ar surade sa terminam jocul co-op intr-un week-end just post it here

13. #193 SP
    ...hai cu DLC-ul!

14. #194 SP
    Member L0G1X's Avatar

15. #195 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

16. #196 SP
    Of!
    We are working hard to make the Bloodbath Arena DLC available as soon as possible. However, due to further polishing of the main game the finalisation of the DLC code has been delayed. We know that many fans are eagerly waiting for it and apologise for any inconvenience. We expect to announce a release update next week.

17. #197 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Am intrat ieri prin joc vreo 2 ore la un amic. Grafica buna, abordare interesanta la 1st person. Are efect mai mare decat la 3rd person. Pentru inceput am dat cu vasla, scandura batuta-n cuie , teava de la robinet. Sper sa-mi fac timp sa vad arme mai serioase. Sa vad ce fac cand m-oi vedea in mana cu un topor

Misiunile mi se par un pic superficiale, sau poate asta este la inceput. Din ce vad, te atrage spre explorare jocul.

18. #198 SP

19. #199 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Il are cineva pe ps3?As vrea sa-l cumpar pt coop.Se comporta ok?

20. #200 SP

Done! 1000/1000

...hai cu DLC-urile! (ca-s 3).
    Attached Images Attached Images 20111008142523.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast