dupa ce intri in oras, nu pot sa mai folosesc camionul.
e parcat in fata la biserica, nici nu dispare, cum zicea Ronan dar nici nu il poti folosi.
m-am gandit ca trebuie sa mai fac 1-2 quest uri din main storyline dar tot nimic.
care e faza?
dupa ce intri in oras, nu pot sa mai folosesc camionul.
e parcat in fata la biserica, nici nu dispare, cum zicea Ronan dar nici nu il poti folosi.
m-am gandit ca trebuie sa mai fac 1-2 quest uri din main storyline dar tot nimic.
care e faza?
...a meritat atata mers pe jos si scotocit fiecare milimetruNearly there
Find 120 collectibles.![]()
Ach-ul e pt. 120 dar in joc sunt 140. Eu vreau sa le adun pe toate![]()
![]()
Jason a fost cel mai puternic enemy si cel mai tare eater egg pana acum. Am 23h in joc.
Am 138/140- pana acum - inca 2!
Apropo. aici un Q&A util:
L-a gasit cineva de cumparat recent ? Vad ca apare out of stock peste tot, la siteurile care trimit si aici Buy Dead Island Compare Prices (Xbox 360)
Cine-mi zice si mie si eventual imi arata unde sunt niste arme de foc. Joc cu chinezoaica am facut cam 10% din joc si nu am dat de nicio arma de genul asta.
Prima arma pe care o gasesti este de la un sidequest, printre primele questuri daca ai explorat destul.
De la review la review tipul ăsta găseşte modalităţi noi de a pronunţa unele cuvinte @_@
tocmai am luat al 141-lea collectiblewhat?
rectific 142-lea
rectific 143-lea
video comming soon!
---------- Post added 19-09-2011 at 12:14 PM ----------
144!
---------- Post added 19-09-2011 at 12:20 PM ----------
145!
---------- Post added 19-09-2011 at 12:26 PM ----------
146!
---------- Post added 19-09-2011 at 12:34 PM ----------
147!
---------- Post added 19-09-2011 at 01:37 PM ----------
148!
---------- Post added 19-09-2011 at 01:49 PM ----------
148!
---------- Post added 19-09-2011 at 01:51 PM ----------
149 scuze))))))
---------- Post added 19-09-2011 at 01:54 PM ----------
150!!!
L-am terminat si eu acum cateva ore bune. Atasez doar un printscreen si pun impresii and stuff mine dupamasa, plec din localitate
Asa, foarte pe scurt:
- Am reusit sa scot 820/1000 din primul run (fara guide-uri fara nimic)
- Evident ca n-am ajuns la level 50 doar 48 (lol) - nu stiam de o faza si m-am aruncat aiurea in story - np, il fac maine
- Am explorat in proportie de 98% PE JOS! de aia am reusit sa sparg un mit (ca sa zicem asa) cum ca in joc sunt doar 140 de collectibles (nu stiu cine a zis asta prima data dar ma documentez si ma voi lauda
) eu am reusit sa adun 153/140 (lol) - si nici acuma nu-s impacat cu gandul...100% sunt mai multe
- Cea mai puternica arma nu-i wakizashi (e a 3-a)
- Cea mai buna arma din joc (overall) = Phoenix Big Universal Axe (nu are cel mai mare damage dar compenseaza FORTA enorm) - bat un ram DIN FATA fara sa clipesc
- Atata l-am jucat pana au cedat textruile
(am un clip)
- Eu n-am reusit sa dau revive niciodata - nush care-i faza. Ori e BUG de joc, ori sunt eu PROST. Inainte de patch imi aparea un
, oricum nu se intampla nimic, dar dupa patch nu-mi apare
-ul, wtf!!?
ahaha
- BRB!!!!!!!
...ce oribil e sa ai 25 de ani, uah!- n-am timp de mine veci!
*p.s.
Pentru cei care, in continuare, sustin ca Dead Island = Left 4 Dead, am urmatorul mesaj:
...Left 4 Dead e capu' vostru, ba!
Gata.
pt revive cre k tre sa ai in quick-invent un medkit, apare X doar cand ai medkit in inventar
P.S. si io am 870/1000 fara guide, stop bragging![]()
Bookmarks