Bine ca macar overall a luat o nota buna.
LE: Exact la asta ma refeream.
Inca o dovada ca nota "overall" a celor de la gametrailers nu este o medie matematica a celor 4 categorii prezentate de ei: story, design, gameplay si presentation. In cazul de fata, daca facem un calcul, ar iesi nota 7,5.
Originally Posted by ShopTo
*p.s.
Grrr, Large. Eu port S sau M :/ - le dau eu tot Large...
***later edit***
Vine! Wooooooo!![]()
Confirm si eu ca a inceput sa trimita jocurile ShopTo. S-au sincronizat la fix baietii cu ziua de salariu..Da n-am nicio indoiala ca jocul face toti banii. Mai ales pentru posesorii de PS3, care nu au avut ocazia sa se bucure de seria Left 4 Dead.
pot sa fac o comand aici pt acest joc ??
si daca da se poate face pt un limited edition?
Cum sa faci comanda aici? Intra pe aria Bazar si vezi daca cineva vinde acest joc. Sau intra pe www.gameshop.ro.
Aici pe forum poti sa faci o comanda pentru joc la baietii care se ocupa cu treaba asta in sectiunea Bazar. Sau te poti informa cum, in ce fel si de unde poti cumpara jocul din UK. Depinde ce preferi.
Zombie mor prea greu iar armele se strica prea repede. In rest jocul e foarte frumos, mai ales grafica.
Sunt armele si zoombie cum sunt... tot ce e bine ca la verbatim a ramas aceiasi calitate![]()
Culmea e ca pe Verbatim-uri inca nu exista
Dar prea putin conteaza de unde si cum, cat timp azi este data oficiala de aparitie si cat timp nu a spus de unde a facut rost de joc.
Parerea meanu ma impuscati
![]()
naspa ca ruleaza pe chrome engine....un motor grafic prost...texturi foarte slabe...motion blur la maxim....neoptimizat etc.....numa cand imi aduc aminte de "sniper ghost warrior".....doamne
Motoru grafic nu este ala din Call of Juarez: The Cartel ? Ca asa pare (nu m-am interesat pana acum) cu tonele de motion blur si cu tentele alea de culoare portocaliu/galbuie...
Bookmarks