Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 33 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast
Results 541 to 560 of 645

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)

1. #541 SP
    Junior Member radufirstro's Avatar
    Jocul mi se pare ok, mai putin faptul ca nu exista un auto team balance, sau un team balance echilibrat. De multe ori am nimerit in echipe unde toti jucatorii aveau peste 15 kill-uri, sau din contra, unde abia aveau cate 3-4 kill-uri la sfarsitul meciului.

Cine joaca mw3 pe xbox sa imi dea add : AgreeableRogue3

2. #542 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Cine are subscribtie la Elite? Aveti clan pe Elite?

3. #543 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    BeastBlood: MW 3 PIAZZA MAP

4. #544 SP
    Member cipvas's Avatar
    Oare asta nu are vecini?

5. #545 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    Cine are subscribtie la Elite? Aveti clan pe Elite?
    Da eu,am sa iti dau un pm.

Edit:Vad ca ai Xbox360 e bine eu am pentru Ps3

6. #546 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Nu vreau sa ma pripesc in concluzii, insa dupa update-ul de azi (si aici ma refer la varianta de PC) am apucat sa joc 2 meciuri pe Ground War. Nici un hacker in aceste doua meciuri. De obicei in GW e cate-un hacker daca nu chiar mai multi pe fiecare server. De asemenea am mai observat ca FMG Akimbo pare nerfed.
    Acum sper ca am avut dreptate macar in legatura cu hackerii. Asta ar insemna ca putem juca o perioada fara ei.

7. #547 SP
    Junior Member alexmantiger's Avatar

8. #548 SP
    Member justamodel's Avatar

9. #549 SP
    Member alysefu's Avatar

10. #550 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Nu vreau sa ma pripesc in concluzii, insa dupa update-ul de azi (si aici ma refer la varianta de PC) am apucat sa joc 2 meciuri pe Ground War. Nici un hacker in aceste doua meciuri.
    Eu in 30 de ore jucate pe PC, e adevarat doar Mercenary si FFA am intalnit un singur hacker (caruia i-am si dat report).

11. #551 SP
    Member Duni's Avatar
    Cum pot juca noile harti fara ELITE Premium ? (Xbox 360)

12. #552 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Astepti sa fie lansate si pentru restul lumii.. Prin martie cred.

13. #553 SP
    Member Duni's Avatar
    Ai idee daca vor fi free sau contra cost ?

14. #554 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nimic nu e free cand vine vorba de Activision..e rule no.1

15. #555 SP
    Member Duni's Avatar
    sa inteleg ca mai bine cumpar ELITE Premium ca sa nu ma rupa la buzunare daca vreau toate hartile noi

16. #556 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Luand ca reper faptul ca 1) nu mi-a placut uncharted 3 online si 2) mi-a placut mag online, ce joc imi sugerati, dintre bf3 si mw3?

17. #557 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Luand ca reper faptul ca 1) nu mi-a placut uncharted 3 online si 2) mi-a placut mag online, ce joc imi sugerati, dintre bf3 si mw3?
    Daca ai ocazia, le poti incerca pe ambele, ca sa-ti faci o parere, eu iti recomand mw 3.

18. #558 SP
    Member theste99's Avatar
    BF3, e mai MAG oriented.

19. #559 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Tocmai am jucat un meci in bf3, pe un trial de 2 zile la online pass, nu e de mine, maine il schimb cu mw3 Thx

20. #560 SP
    Junior Member kerjo's Avatar
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Si eu am avut aceeasi dilema. Am luat MW3, pentru ca mi s-a parut ca e mai alert(harti relativ mici, majoritatea modurilor de joc cu respawn,dai nas in nas cu inamicii imediat,nu trebuie sa ii cauti prea mult).Oricum cred ca si daca as fi luat BF3, tot la fel de multumit as fi fost. Si daca zici ca ti-a placut MAG, atunci nu se poate sa nu te prinda oricare dintre cele 2 jocuri. Bafta cu alegerea ; sper sa-ti iei mw3 sa fim mai multi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 33 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast