Probabil multi v-ati lovit de aceasta problema... insa e bine de facut public si pentru cei care nu au patit-o inca. Vorbesc aici despre cumparaturile din supermarketuri... care vad ca in ultima vreme au luat-o razna rau de tot. Mai exact, pentru mine este a treia oara in nici macar 2 luni in care cumpar ceva care are un pret pe eticheta (sau la raft) dar cu totul alt pret la casa.
Daca de multe ori nu ma stresez pentru 1-2 RON (desi cred ca de-acolo ies cei mai multi bani "negri" pentru supermarketuri), de data aceasta m-am trezit si cu pret dublu. Daca pe eticheta jocului era mare 99.99 RON, la casa m-am trezit cu 189.99 RON. Cu 50% extra pret m-am trezit ieri la un produs cosmetic (not for me, nebunaticilor)...
Din pacate nu mai toate supermarketurile au acele zone de control, unde sa-ti poti verifica singur pretul... prin urmare, aveti grija. Daca mai aveti exemple clare, postati aici. Eu nu pot sa spun decat ca am patit-o in Auchan, Cora si Real.
Bafta la cumparaturi! Si dati veste mai departe!

). Platisem produsul, si in secunda urmatoare casiera si o alta angajata (supracontrol cica) pusesera "bisturiul" pe cutiile mele. Pana aici, am facut un scandal monstru, de era cat pe ce sa ne luam la bataie. Si culmea nu cu paza, care s-a retras politicos la umbra, ci cu doi maimutoi cu pedale (angajati pe acolo, unul mai sef decat altul) , ce sustineau sus si tare ca angajatii au dreptul sa faca asta. Au trecut milimetric pe langa doi pumni. Intr-un final a venit politia (deja sarisem eu calul si cred ca cineva a chemat politia). Numai bine au picat, ca eram in focuri, prinzandu-ma exact in toiul unui "war cry". Treaba s-a rezolvat in 5 minute, primind banii inapoi. Mi s-a oferit sa primesc alt produs sigilat, dar am refuzat. Dupa aproape o ora de scandal, nu mai voiam nimic de la ei. Un lucru este sigur, am acordat Real-lului un ban permanent din lista mea de shopping.
), ai mei au spus din prima ca ei cred ca vinul este de vina, ca tata nu a apucat sa se uite cat costa, domnisoara casierita a spus ca nu este nici o problema, "Asteptati putin, chem un angajat sa verifice codul"; vine un papitoi, se uita la codul de bare, il scaneaza, la care repede spune " Nu domne, e gresit pretul, 15lei per sticla".Ajung ai mei acasa, se uita mai bine la vin, si observa anii.Si asa m-am facut cu vin bun la pret de nimic.O sticla inca o mai am.Imi propun sa o beau cu prietenii dupa admiterea la facultate.

Bookmarks