Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 48

Thread: Road to BATTLEKON 2011

1. #21 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by Rze View Post
    Nice! Hai ca ma bag si eu la Tekken, nasol ca nu o sa treceti de mine .
    oho, abia astept sa jucam niste offlineuri casual poate facem si echipa ^^

2. #22 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Se acceptă adaptoare, nu?

(dacă s-au acceptat data trecută...nu văd de ce nu s-ar accepta și acum )

3. #23 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Tre' sa venim cu controller de acasa ?

4. #24 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Se acceptă adaptoare, nu?

(dacă s-au acceptat data trecută...nu văd de ce nu s-ar accepta și acum )
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Tre' sa venim cu controller de acasa ?
    se accepta adaptoare si daca doresti sa vii cu controlleru propriu, poti, nui problema, noi oricum o sa aducem, acuma depinde de preferintele tale

5. #25 SP
    TBA*/echipa (Tekken 6)
    ...un update, se poate?

Taxa e tot de 5 RON?

6. #26 SP
    Member Mikael's Avatar
    ...un update, se poate?

Taxa e tot de 5 RON?
    Tekken ne gandeam sa fie o suma totala pe echipa, aia mai ramane sa ne decidem...neam gandit la 10 lei pe echipa, dar parca tot 5 lei de persoana ar fi mai bine si acolo sau asteptam sa vedem la event cate persoane se vor inscrie la Tekken si ne decidem acolo

7. #27 SP
    Member lowlifekane's Avatar
    Avem trailer:

8. #28 SP
    Member Aquashark's Avatar
    bump! inca 4 zile

sper sa aveti si demo-ul la MK9 pe console, daca e timp dam si niste meciuri de acomodare

9. #29 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Observ ca este si MK in trailer? Se va tine turneu pe demo sau cum?

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Observ ca este si MK in trailer? Se va tine turneu pe demo sau cum?
    Demo-ul va fi on display pentru test si casuals.
    Primul campionat Battlekon de MK9 va fi la Otaku Festival pe 21-22 Mai... dar toate la timpul lor.

11. #31 SP
    Tekken 6 e s�mbătă sau duminică?

*merci Kane de răspuns* - Duminică

12. #32 SP
    Program Battlekon 2011

Sambata - 26.Martie.2011

10:00 - Deschidere
    10:00 - 11:00 - Casuals
    10:00 - 11:00 - Inscrieri la Concursuri [Super Street Fighter IV respectiv Soul Calibur IV]
    11:00 - 14:00 - Super Street Fighter IV [1vs1 - PS3]
    14:15 - Decernarea Premiilor SSF4
    14:20 - 18:00 - Soul Calibur IV [1vs1 - PS3]
    18:15 - Decernarea Premiilor la Soul Calibur IV

Duminica - 27.Martie.2011

10:00 - Deschidere
    10:00 - 11:00 - Casuals
    10:00 - 11:00 - Inscrieri la concursuri [Tekken 3v3 respectiv Marvel Vs Capcom 3]
    11:00 - 15:00 - Tekken 6 [3v3 - PS3]
    15:15 - Decernarea Premiilor Tekken 6
    15:20 - 18:00 - Marvel Vs Capcom 3 [1v1 - PS3]
    18:15 - Decernarea Premiilor MvC3
    Battlekon • View topic - Road to BATTLEKON 2011

13. #33 SP
    ...din păcate eu nu cred că mai ajung (defapt sigur nu mai ajung). I-am spus lui Mikael problema. Păcat.

Ne vedem la Nijikon & Otaku.

Have fun.

I'll Sit This One...
    Attached Images Attached Images alisa_bosconovitch_screenshot_by_alisa_bosconovitch-d3b625p.jpg

14. #34 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    ...din păcate eu nu cred că mai ajung (defapt sigur nu mai ajung). I-am spus lui Mikael problema. Păcat.

Ne vedem la Nijikon & Otaku.

Have fun.

I'll Sit This One...

15. #35 SP
    Si mie imi pare foarte rau ca nu mai vine RonanN, mai ales ca la Niji nu am apucat sa joc cu el deloc ca a trebuit sa plece... si astept de atunci momentul. Oh well, ramane pentru la Otaku @ Tekken [1v1].

Also, pentru ultimile update-uri privind evenimentul, vizitati topicul oficial RtBK'11

16. #36 SP
    Rezultate Tekken 6?

17. #37 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    a fost distractie

18. #38 SP
    am postat aici impresiile de ieri de la SSF4: http://www.consolegames.ro/forum/582072-post1219.html

cat despre astazi la Marvel pot spune ca a fost o nebunie totala ca si jocul in sine, trolling and crazy upsets cat cuprinde

primul moment memorabil ar fi trigger facand IRL ragequit improtriva unui prieten de-al lui Sw1ngSh0t (imi cer scuze, chiar am uitat cum il cheama) care il spama cu Magneto's Distruptor.

bomba serii s-a preconizat insa din meciurile casuals dinainte de turneu unde am descoperit slabiciunea fatala a favoritului principal, EG smileymike: DAT PIPE! (si Haggar in general)

smileymike (Magneto, Zero, Sentinel) a fost trimis in Losers Bracket de catre alecs (Haggar, Sentinel, Dormammu) si apoi eliminat de surpriza turneului, Kane (Taskmaster, Iron Man, Haggar). dupa meci a fost si un moment destul de tensionat/hilar, cu smileymike plecand furtunos din club, dar s-a intors pana la urma ceva mai putin salty, amenintand ca vinde jocul

rezultatele au stat cam asa: eu am iesit pe 3 cu Wolverine, Iron Man, Dormammu. alecs m-a trimis in Losers Final cu scorul de 2-1. in meciul decisiv am uitat sa activez x-factor cand ramasesem 1on1 la caractere (am avut impresia ca l-am folosit, epic fail on my part!). in Losers Final am jucat contra Kane unde am pierdut 2-0. sincer sa fiu l-am subestimat un pic. he zoned the **** out of my Wolverine si m-a rupt la damage cu Taskmaster. nici cu Haggar-ul lui nu m-am descurcat prea bine.. and that's all she wrote gg Kane, well played!

finala mare a fost intre alecs si kane. a fost foarte disputata desi s-a terminat 3-1. pipe pe tot ecranul, insa alecs a avut un Dormammu decisiv cu Sentinel assist si teleport crossup.

bravo alecs, team PLM represent! also gg Battlekon crew! a fost un eveniment grozav. m-am distrat de minune.
    gg smileymike, watch out for DAT PIPE!! thanks for the epic lulz

19. #39 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    *etc etc*...Sentinel assist si ...*etc etc*
    Damn it and I missed all that fun?

Din pacate s-au strans enorm de multe lucruri si evenimente fix in acest week-end, nu am reusit sa ajung nici la Soul Calibur si nici la MVC . Fail maxim din partea mea, nimic nou aici, standard issue

Btw Iulian il cheama pe amicul meu

20. #40 SP
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    a fost distractie
    Aia e din oficiu

...și altceva? P�nă la urmă a fost 1v1 sau 3v3? Un top 3 se poate? -etc.
    A jucat cineva cu Alisa?

Mor!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast