Din filmu asta mai mult pare Socom decat Resident Evil ... sau poate nu am inteles eu nimic din ce am vazut.
Well it looks...ok I guess, dar nici macar nu se apropie de ceea ce trebuia sa fie un joc RE. E kewl ca poti sa tragi in timp ce mergi, in sfarsit, banuiesc ca Mr.X o sa fie ceva in genul la Tank din L4D.. avem si cover ( wth ). Off, deabia astept sa vad un gameplay calumea.. am dubiile mele.
Bine ca nu am avut asteptari... desigur o sa-l incerc cand va aparea dar nu ma astept la mult...
Cum nu apare ? A fost anuntat pe toate 3 platformele... PS3/360/PC... (Daca o a fost doar o gluma din partea ta scuze) La ora actuala nu as simti ca pierd mult totusi
, desi sper din tot sufletul sa ma insel.
Abominabil!! Parca-i Kane and Lynch cu dihanii si jivine.... Capcom e pe etnobotanice...Mda.
S-a dus si seria asta la dracu. Dupa ce am vazut si la E3 pot spune ca industria jocurilor o ia la vale incet incet sau sunt eu prea batran sa inteleg noile tendinte din domeniu.
Ei, nu chiar toti o ia la vale!
Uite exemple de jocuri care, cel putin dupa ce am vazut pana acum, prezinta progrese evidente: Uncharted, Gears of War, Battlefield
Sa nu uitam de Deus Ex, Skyrim si Mass Effect 3 care par sa fie bune, in mare parte il inteleg si sunt deacord cu Krusht, dar totusi nu chiar toate se duc la vale.
Au inceput sa ma enerveze cei de la Capcom.Au reusit sa faca din resident evil un shooter,macar daca lasau doar zombies era mult mai bine.
Ma rog,asta e parerea mea.Si de devil may cry nu se mai ocupa.
By OEE in forum Videos
By Nash in forum Videos
Bookmarks