Daca mai lucreaza la animati nu ma supar... cele curente cam lasa de dorit, cum am mai spus...
Daca mai lucreaza la animati nu ma supar... cele curente cam lasa de dorit, cum am mai spus...
Sunt singurul caruia i se pare ca arata mai rau ca in RE 3 (ma refer in principal la CG) Carlos si Jill ?
Si Valentine parca e copil, arata rau.
Imi place cum au realizat moroii,dar ma oftica faptul ca te impusti cu altii. Era frumos sa fie doar zombies, A LOT OF THEM!!!!! Only you and those bastards.
Singurul mod prin care o sa ma intereseze jocul cred ca este doar daca are cat de cat un SP bun si pot juca cu Claire.
Eu si Ronan l-am jucat ca obsedati si impreuna si separat (desi eu eram mai mult pe partea de RE2 si el era mai mult pe RE3, dar in cazul ambelor jocuri ambi am pierdut multe ore in ele).
Eu sunt obsedat de Resident evil 1, primul meu RE pe ps one. Il jucam ca obsedatul si nu aveam memory card, o luam de la inceput cand muream.
http://www.youtube.com/watch?v=CvB9cYSyKJI&feature=related
---------- Post added 03-01-2012 at 05:06 PM ----------
la aia ma uitam si eu. Din cate se pare RE Operation Racoon City va fi nimic altceva decat un Left 4 dead clone (mai mult sau mai putin bine-nteles). Nu am jucat prea multe Resident Evil-uri, dar tot pot observa diferenta intre ce jocuri s-au facut si ce se vor face in continuare... incet incet Capcom o sa distruga seria.
Ma bucura faptul ca pot umbla si trage in acelasi timp, e o combinatie intre Army of Two si Left 4 Dead... Pacat, preferam unul cum a fost primul din serie....
Bleah , o incercare esuata de a copia left 4 dead.EPIC FAIL la 1:26 , zombie se spawneaza chiar in fata playerului.Sistemul de shooting pare cam aiurea , cel putin mie nu imi prea place cum se simte ,parca ar trage cu pistolul cu bile.Asteptam sa iasa si vedem ce e de capul lui.
Oricum asta NU e RE6, e doar un spinoff pt fanii co-op si sunt de parere ca merita incercat cand ajunge in raionul reduceri.
By OEE in forum Videos
By Nash in forum Videos
Bookmarks