Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast
Results 81 to 100 of 130

Thread: Resident Evil : Operation Raccoon City

1. #81 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Nu ma leg de Lost Planet, chiar mi-au placut amandoua. Voiam sa subliniez faptul ca asta nu are cum sa se numeasca Resident Evil.

2. #82 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mie-mi place foarte mult Resident Evil : Operation Raccoon City. Recunosc, anumite aspecte nu le prea inghit dar le trec cu vederea. CEL MAI IMPORTANT e story-ul si ca iti da (imi da) acel feeling de nostalgie, mai ales cand vad cutscene-urile. Imi palce si gata...
    • Raccoon City (si n-au exagerat cu nimic, e chiar Raccoon City asa cum il stim cu totii)
    • Zombies & co. (nimic exagerat nici aici)
    • Characters (asta cu personaje alternative am pus-o pe hartie, cu Andrei, inca de pe vremea Resident Evil 2 - ne tot fura idei din cap in timp ce dormim astia de la capcom - true story!)
    • Story
    • Weapons & Items (nimic exagerat doar ca sunetul la unele arme e cam...cheap)
    • Etc.
    Hai cu jocu'!

*p.s.

Ce n-am auzit si recunoscut...a fost muzica din joc. Sper sa fie si ea prezenta (cea originala desigur).

3. #83 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Singurul lor noroc este ca nu mi-au stricato pe Claire .

4. #84 SP
    Hmmm...

5. #85 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by NothicHD View Post
    Hmmm...

ce epic e trailer-ul. Ma doare sufletul sa vad ca jocul nu e la fel

6. #86 SP
    Member pufy's Avatar
    Sunt foarte curios de acest joc,am jucat Re 3 ,foarte putin 4 si destul de mult 5 , dintre toate 3-ul mi s-a parut cel mai genial,acesta pare mai interesant pe partea de co-op ,sper sa fie bun

7. #87 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by NothicHD View Post
    Hmmm...

De ce nu se fac si desene animate asa?

8. #88 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Trailerul ala e ingame? Mi se pare ca grafica e prea buna pt generatia actuala de console...

9. #89 SP
    As vrea eu... Din pacate e doar un CGI trailer.

10. #90 SP
    UberDude Honord's Avatar

+
    Nemesis Gameplay

11. #91 SP
    Member pufy's Avatar
    Ok ..Nemesis din cate tin minte era mult mai vioi si activ ca zombie(din RE3) ar trebui sa mai lucreze la el si sa-l faca destul de agil sa te faca sa fugi de el nu sa stai la 2 cm distanta cu arma in nasucul lui si neaparat sa-i puna inapoi rocket launcher

12. #92 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Missing Links ( very nice )

Cemetary Co-op

Streets Co-op

13. #93 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Tare ! Eu am dat preorder pe bestbuy la special/limited edition ,cea cu steelbook ,can't wait to play it

14. #94 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Heroes Gameplay

Horde Mode aka Survival

CTF aka Biohazard

Team Deathmatch aka Team Attack

15. #95 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    review IGN

16. #96 SP
    Member Moromete's Avatar
    ...daca IGN a dat nota aia:applause:

17. #97 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    IGN are cele mai cretine review-uri sa ca sa nu mai pomenim de reviewers...
    Attached Images Attached Images god_hand_vs_party_babyz.jpg

18. #98 SP
    Member Dasani's Avatar
    Eu v-am zis ca IGN a inebunit in ultima vreme incat da note asa de proaste.In fond si la urma urmei nu trebuie sa lasati o mana de oameni sa va manipuleze conceptia asupra unui joc.

19. #99 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Ign ca ign dar vad ca a luat in medie in jur de nota 5. Sa fie toți nebuni?

20. #100 SP
    Member Dasani's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Ign ca ign dar vad ca a luat in medie in jur de nota 5. Sa fie toți nebuni?
    Care toti?
    In general am incredere in review'urile celor de la gametrailers.
    Sunt curios ce nota o sa primeasca REORC si Ninja Gaiden 3 din partea lor si atunci mai povestim.
    Ala de la ign care a facut review'ul la REORC are la wishlist jocul Amy,ei bine acela este un dezastru.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast