Da este![]()
Dar la ce note ati sperat de la ineptia asta de joc?
Resident Evil e una, penibilitatea asta e altceva.
Eu trebuie sa mai astept vreo saptamana jumatate cel putin pana sa-mi ajunga ,l-am comandat dupa bestbuy ca in EU nu am vazut limited editionul.ARGHHH
Ce penibil suna "STARS" spus de Nemesis in jocul acesta in comparatie cu originalul... Oricum ma asteptam sa fie asa...
Fear not, Resident Evil 6 anun
Stie cineva cum poti sa-ti omori toata echipa si sa joci singur tot jocul? Poate scot un DLC pentru asta![]()
Special le-am facut pentru Strike105X (sper ca n-ai uitat!) <3. Un devarat partener de RE
...cand am intrat "acolo" am primit "o lopata'n cap" de amintiri
*sorry ca-s pozele asa de luminate am uitat sa resetez setarile de la un proiect mai vechi![]()
@RonanN1: incumeta-te dom'le si fa o prezentare mai pe larg, m-am saturat de recenzii si prezentari de tipul "jocul e prost". De pilda, inteleg ca-ti place atmosfera iar din filmulete deduc ca imaginea si texturarea e destul de ok si framerate-ul e si el bunicel. Ca downside, inamicii incaseaza cam multe gloante, cover-ul e automat (deci prost), ai-ul e incompetent si aiming-ul nu e cel mai bun. Am sintetizat bine? Mai sunt totusi si alte parti pozitive? De pilda, cam cat dureaza campania principala, considerand ca nu ma intereseaza multiplayerul? Multumesc anticipat!
...just 4 fun
Da, ai sesizat binesi pe mine ma enerveaza sistemul de cover...e aproape inutil
(sincer sa fiu, pe mine mai mult ma incurca decat ajuta...). Cat despre inamicii care incaseaza un kg. de gloante...aici sunt de vina hitbox-urile. Efectiv nu simti ca tragi in ceva...parca tragi in zid, fie ca tragi in spec ops sau zombies.
...sincer sa fiu nu stiu sa-ti spun exact. Eu genul asta de jocuri le iau la pixelimi place sa colectionez tot and stuff. Mie mi-a luat (am jucat ca melcul c-am adunat fiecare data piece
) ~ 8 ore dar daca-i faci rush (si nu te intereseaza rank S+)...in ~ 6 ore treci (si asta cu AI).
---------- Post added 30-03-2012 at 08:13 PM ----------
Am uita sa precizez c-am terminat jocul doar cu LUPO. Dupa ce-i fac max out (arme and stuff) incep si cu ceilalti![]()
Bookmarks