Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 130

Thread: Resident Evil : Operation Raccoon City

1. #101 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Da este

2. #102 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Dar la ce note ati sperat de la ineptia asta de joc?
    Resident Evil e una, penibilitatea asta e altceva.

3. #103 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Shopto au inceput sa trimita! Wooooooo!

4. #104 SP
    Member Dasani's Avatar
    Cui nu-i place sa nu-l joace.V-am pupat la revedere!

5. #105 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Eu trebuie sa mai astept vreo saptamana jumatate cel putin pana sa-mi ajunga ,l-am comandat dupa bestbuy ca in EU nu am vazut limited editionul.ARGHHH

6. #106 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eh asta nu inseamna ca nu putem sa ne dam cu parerea despre calitatea jocului

7. #107 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Dasani View Post
    Cui nu-i place sa nu-l joace.V-am pupat la revedere!
    Hai te pup si eu

8. #108 SP
    Cadou din partea mea:
    • RESIDENT EVIL OPERATION RACCOON CITY RENEGADE DLC PACK
    Attached Images Attached Images code.png

9. #109 SP
    \ tudyniuz's Avatar

10. #110 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Ce penibil suna "STARS" spus de Nemesis in jocul acesta in comparatie cu originalul... Oricum ma asteptam sa fie asa...

11. #111 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar

12. #112 SP
    Member Moromete's Avatar
    ...si eram fan Crapcom

13. #113 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Moromete View Post
    ...si eram fan Crapcom
    Fear not, Resident Evil 6 anun

14. #114 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Stie cineva cum poti sa-ti omori toata echipa si sa joci singur tot jocul? Poate scot un DLC pentru asta

15. #115 SP
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Stie cineva cum poti sa-ti omori toata echipa si sa joci singur tot jocul? Poate scot un DLC pentru asta
    LoL! Nici chiar asa...

Ai probleme cu AI-ul? Eu de azi dimineata n-am mai eisit din joc - vreu sa-l termin cu AI-ul (eu mereu ma inteleg de minune cu orice AI) apoi joc cu real scumbags...

Pana acum, jocul mi-a raspuns la o gramada de intrebari.
    Attached Images Attached Images 20120327225941.jpg 20120327225926.jpg 20120327225920.jpg 20120327230005.jpg

16. #116 SP
    Special le-am facut pentru Strike105X (sper ca n-ai uitat!) <3. Un devarat partener de RE

...cand am intrat "acolo" am primit "o lopata'n cap" de amintiri

*sorry ca-s pozele asa de luminate am uitat sa resetez setarile de la un proiect mai vechi
    Attached Images Attached Images 20120329185805.jpg 20120329185825.jpg 20120329185922.jpg 20120329190003.jpg 20120329190749.jpg 20120329192812.jpg

17. #117 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    OMG sediul Raccoon Police Department din 3!! I want this game!!

18. #118 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @RonanN1: incumeta-te dom'le si fa o prezentare mai pe larg, m-am saturat de recenzii si prezentari de tipul "jocul e prost". De pilda, inteleg ca-ti place atmosfera iar din filmulete deduc ca imaginea si texturarea e destul de ok si framerate-ul e si el bunicel. Ca downside, inamicii incaseaza cam multe gloante, cover-ul e automat (deci prost), ai-ul e incompetent si aiming-ul nu e cel mai bun. Am sintetizat bine? Mai sunt totusi si alte parti pozitive? De pilda, cam cat dureaza campania principala, considerand ca nu ma intereseaza multiplayerul? Multumesc anticipat!

19. #119 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    mai bine vezi tu ce faci cu sentinelu' tau decat sa te tii de prostii! TGIF!

20. #120 SP
    ...just 4 fun
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Ca downside, inamicii incaseaza cam multe gloante, cover-ul e automat (deci prost), ai-ul e incompetent si aiming-ul nu e cel mai bun. Am sintetizat bine?

Da, ai sesizat bine si pe mine ma enerveaza sistemul de cover...e aproape inutil (sincer sa fiu, pe mine mai mult ma incurca decat ajuta...). Cat despre inamicii care incaseaza un kg. de gloante...aici sunt de vina hitbox-urile. Efectiv nu simti ca tragi in ceva...parca tragi in zid, fie ca tragi in spec ops sau zombies.

Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    cam cat dureaza campania principala, considerand ca nu ma intereseaza multiplayerul? Multumesc anticipat!
    ...sincer sa fiu nu stiu sa-ti spun exact. Eu genul asta de jocuri le iau la pixel imi place sa colectionez tot and stuff. Mie mi-a luat (am jucat ca melcul c-am adunat fiecare data piece ) ~ 8 ore dar daca-i faci rush (si nu te intereseaza rank S+)...in ~ 6 ore treci (si asta cu AI).

---------- Post added 30-03-2012 at 08:13 PM ----------

Am uita sa precizez c-am terminat jocul doar cu LUPO. Dupa ce-i fac max out (arme and stuff) incep si cu ceilalti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast