ahahahaha, am gasit o poza facuta prin camin, cred ca e printre singurele poze ce le mai am pe calculator cu mine.
Calitatea nu e ea prea buna, dar probabil e facuta de vreunul din colegi cu unul din telefoanele lor "dslr"![]()
ahahahaha, am gasit o poza facuta prin camin, cred ca e printre singurele poze ce le mai am pe calculator cu mine.
Calitatea nu e ea prea buna, dar probabil e facuta de vreunul din colegi cu unul din telefoanele lor "dslr"![]()
A ramas asa din anul 1chit ca e vara, chit ca e iarna, tot acolo a ramas
Din pacate, datorita tarii si sistemului in care traim, nu o sa mai vad camera asta si anul asta..
Eh, alta poveste![]()
Folia din geam e un "must-have" in regie. Am fost pe la niste prieteni prin mai, asa era tot etaju 4![]()
Bobi - ia zii tu cine ti-a facut pozele - nu vrei sa ne arati ai ?
... baga repede poze
later edit: alarma falsa - credeam ca o surprindem pe jumatatea lui bobby - dar n-a fost sa fie![]()
Corect - no smoking here ! - insa cu noile "reclame" de pe pachetele de tigari - sa speram ca o sa se lase cat mai multi
PS: +++++ rep la bobi![]()
Vreti sa vedeti ceva simpatic ? Eu azi ... eu acum 9-10 aniNu e asa ca eram dragutz ? unde era Paris Hilton sa ma vada ... ca tot vad intr-un videoclip ca se cupleaza cu un pusti si merge cu el la scoala/liceu
ps: Aoleo, sunt scarboase ... eu mereu o iau pe aia cu tumoarea la gat ... data viitoare o sa cer la magazin sa mi-l schimbe daca nu imi place poza
By Zombozo in forum Console News
By naz in forum Console News
By erik95 in forum Console News
By MonkY in forum Hot Story
By ffocus in forum Console Club
Bookmarks