1. Poza cu iFon 4
2.Acu in vara
3.Nu mai am cercell-am avut pentru 1 saptamana(poza era facuta in Romania)
1. Poza cu iFon 4
2.Acu in vara
3.Nu mai am cercell-am avut pentru 1 saptamana(poza era facuta in Romania)
Wow ce melodie veche... si inca imi mai aduc aminte de ea. In legatura cu poza... sper ca v-ati dat seama ca e facuta la panarama. Sustin hip-hop-ul, ba chiar si cant, si nu am nimic in legatura cu noua degeneratie de cocalari.
Din pacate pentru tine, aceasta poza va fi pentru totdeauna pe internet. Te vei trezi cand te vei mai maturiza un pic si ai sa-ti dai seama. Si tu, si ceilalti care se pozeaza in astfel de ipostaze gangsta'.
Noi, astia cu cativa ani mai mari ca voi suntem mai frustrati, ca na, am imbatranit, suntem gelosi. Dar e si chestia aia, ca din punctul meu de vedere cel putin, nu mai exista undeva in tara asta vreun adolescent "normal". Si asta e cam trist...
In rest, carry on. Big pimpin lol
Normal is the new paranormal!
Ce aveti cu baiatul, e poza facuta la vrajeala, am si eu d'astea... ce, cand vezi o poza cu un copil de 5 ani cu chilotii in cap ii zici "Te vei trezi cand te vei mai maturiza un pic si ai sa-ti dai seama."?
Daca era coca, era in casa, se vedea blitzul in oglinda si era soba de teracota in fundal. lol
Asa, mai de iarna, lasam parul sa creasca(P.s. acum este mult mai lung parul, poza este facuta acum.. 2 luni
)
By Zombozo in forum Console News
By naz in forum Console News
By erik95 in forum Console News
By MonkY in forum Hot Story
By ffocus in forum Console Club
Bookmarks