scuza-ma, dar numai fata de om care are vreo treaba cu jocurile nu ai... de francez care incearca sa cante hip-hop, da, treci testul... asta ca tot ai stiut sa comentezi aiurea in tramvai despre unul din userii de aici
scuza-ma, dar numai fata de om care are vreo treaba cu jocurile nu ai... de francez care incearca sa cante hip-hop, da, treci testul... asta ca tot ai stiut sa comentezi aiurea in tramvai despre unul din userii de aici
Konsolar la asta ma gandeam si eu dar nu am vrut sa mai zica lumea ca am venit aici numai sa ma cert.
Nuyokamata:Fara suparare dar din ce parinti te tragi?Mama ce era si tatal ce era?Simpla curiozitate.
nuyokamata-nu cumva esti baiatul ala care a participat la concursul ala la tv?,am uitat emisiunea dar in fine..
nu am participat nicaieri dudes,si nu ma prea pasioneaza fotbalul.pasiunea mea preferata o am chiar in semnatura![]()
Ma asteptam sa zici ca pasiunea ta preferata o ai la Avatar.Poate ne arati si noua motorul stau la SpamBox.
Am gasit poza asta acum ratacita prin calculator. Am facut-o cu telefonul in ziua cand mi-am luat consola ca sa-l fac invidios pe un prieten
4 Ianuarie 2008... aproape un an si o luna de 360![]()
Buahaha Khan... trebuia sa faci poza cu cutiile de PS3 din Media Galaxy.. stiu ca vreiBuahahah. *evil twisted fanboy laugh in background*.
Sa te tot tina Xboxu'! Sa mai pui poza si la 2 ani si 2 luni![]()
Bookmarks