scuza-ma, dar numai fata de om care are vreo treaba cu jocurile nu ai... de francez care incearca sa cante hip-hop, da, treci testul... asta ca tot ai stiut sa comentezi aiurea in tramvai despre unul din userii de aici
Printable View
scuza-ma, dar numai fata de om care are vreo treaba cu jocurile nu ai... de francez care incearca sa cante hip-hop, da, treci testul... asta ca tot ai stiut sa comentezi aiurea in tramvai despre unul din userii de aici
n'am vrut sa'l jignesc in nici un fel,poate ati interpretat gresit :p
Hai si cu mufa mea...Louvre FTW!
Konsolar la asta ma gandeam si eu dar nu am vrut sa mai zica lumea ca am venit aici numai sa ma cert.
Nuyokamata:Fara suparare dar din ce parinti te tragi?Mama ce era si tatal ce era?Simpla curiozitate.
Foarte secsi barbuta de tarabostes MonkY! :)) :%%
stai linistit ca nu am nici o treaba cu ei,fiecare cu pasiunile lui ;)
nuyokamata te misti ca brazilienii la fotbal? :D
nuyokamata-nu cumva esti baiatul ala care a participat la concursul ala la tv?,am uitat emisiunea dar in fine..
nu am participat nicaieri dudes,si nu ma prea pasioneaza fotbalul.pasiunea mea preferata o am chiar in semnatura :P
Ma asteptam sa zici ca pasiunea ta preferata o ai la Avatar.Poate ne arati si noua motorul stau la SpamBox.
Am gasit poza asta acum ratacita prin calculator. Am facut-o cu telefonul in ziua cand mi-am luat consola ca sa-l fac invidios pe un prieten =))
4 Ianuarie 2008... aproape un an si o luna de 360 <:-P
Buahaha Khan... trebuia sa faci poza cu cutiile de PS3 din Media Galaxy.. stiu ca vrei >:) Buahahah. *evil twisted fanboy laugh in background*.
Sa te tot tina Xboxu'! Sa mai pui poza si la 2 ani si 2 luni :D
Junkenathon Z� First!>:)