Nu era vorba de fata nimanui ; era vorba de o idee in sine, de un concept " ochelari de soare in casa "
Sunteti toti niste hateri !!! Ati uitat ca el a trait in State ?? Daca a trait in Miami unde-i soare toata ziua ??? Leave Daniel Alone !!!
E o amarata de poza. Voi nu aveti copii, nevasta, iubite?SAu chiar nu aveti ce face?
Trebuia sa'mi iau oglinda din casa, sa o scot afara la soare si numa dupaia sa'mi fac o amarata de poza. Ce va atacati asa oameni buni? Nu va convine taceti din gura ca nu ma impresionati cu nimic![]()
@andreips3: Nu e bratara de aur, e argintSi nu am deloc o freza dubioasa. Jet!
On:
Soz daca fosta e actuala cuiva de pe forumdar nu prea am boala pozelor...vewy few pictures in ma pc.
Si dupa cum i-am zis si lu ovidiu...da am 23 xD
Tu ai citit intreg postul? and i quote "dar nu prea am boala pozelor...vewy few pictures in ma pc" ...ta raaaa.Incearca sa citesti tot postu' ..mai meditezi 5 10 minute bei o cana cu lapte si revii mai proaspat.
Nu prea inteleg problema ta..daca puneam poza cu o masina sau o vita sau stateam in cap intr-o groapa de bani mai ziceam...dar avand in vedere ca nu imi place sa fac poze...singurele poze pe care le am includ si alte persoane.
Chill out dude ca nu m-am luat de tine sau chestii de genu).Doar ca nu intelegeam dc i-ai da atata importanta unei foste.Sincer nu am citit prea atent postul.
Acum am inteles.Scuze daca te-ai simtit atacat,pur si simplu nu asta era ideea.
Nu am de ce sa ma simt atacat...da odata ce scrie lung si lat...mi se pare aiurea sa pui o intrebare la care deja ai raspunsu mare scris![]()
Mare cinste ii faci fetei aleia de pui pe un forum public o poza in care mainile tale stau pe sanii ei. Ai tinut mult la ea, se pare sau acum vrei sa te razbuni. Asteptam cu interes, o poza in care sunteti amandoi in pat, dezbracati.
@Daniel, asa om, asa fata. Pe cat de increzut esti pe aici, pe atat o dovedesc pozele tale.![]()
In poza 2 eram mai mic. Acuma sunt la lucru, nu am poze doar cu mine, poate voi mai pune, desi nu cred ca va intereseaza![]()
I was in my zone ... ( ala din mijloc si ala din apa ... poze facute treaz si ziua nu am ... )
Bookmarks